Sunday, 31 March 2013

Secret Bust Up Pueraria Mirifica Beauty




Maii2..laiii2..produk baik ni..bila mencubanya anda pasti tersenyum...apa tunggu lagi meh pm/sms/ sy laju2....♥ ♥ ..

sekotak ada 30 sachet, 1 sachet 25gram.
25gram X 30 sachet = RM130 (termasuk pos)

Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk untuk membesarkan payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan pueraria mirifica yang terdapat dalam produk ini sangat tinggi iaitu 8000mg. Ini memberikan kelebihan kepada produk ini berbanding produk lain !

6 manfaat hebat Secret Bust Up Pueraria Mirifica

1- Menjadikan payudara besar dan montok. Sangat sesuai kepada wanita yang berpayudara kecil secara semulajadi dan teringin memiliki payudara besar, berisi dan menonjol. Pastinya akan meningkatkan lagi keyakinan diri anda

2- Menjadikan payudara kendur kembali tegang dan anjal. Sangat sesuai kepada wanita yang mempunyai payudara melendut dan jatuh.

3- Menjadikan punggung bulat dan pejal. Sangat sesuai kepada wanita yang berpunggung kecil dan ingin punggung yang seksi seperti Jennifer Lopez. Pastinya bentuk badan anda lebih menarik dengan memiliki aset punggung idaman suami anda.

4- Menjadikan kulit anjal dan muda. Kesan bukan setakat pada payudara tetapi menyeluruh termasuk menghasilkan kulit yang halus mulus seperti muda remaja. Manfaat dua dalam satu yang anda perolehi hasil pengambilannya pastinya menguntungkan anda.

5- Menghasilkan kulit putih bercahaya. Tiada lagi kulit gelap dan kusam. Gabungan glutathione, collagen dan vitamin C pastinya gabungan paling hebat untuk kecantikan kulit anda.

6- Dapat mengetatkan vagina bagi wanita yang menghadapi masalah vagina longgar dan keputihan. Suami pasti tersenyum gembira sampai termimpi-mimpikan anda setiap malam.


Lima Bahan Utama dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica
  • Pueraria mirifica gred terbaik
  • Hydrolized marine collagen 
  • Vitamin C
  • Glutathione 
  • campuran madu lebah, apricot extract dan tomato extract


Fungsi Pueraria Mirifica Terhadap Tubuh Wanita
  •  membesarkan payudara yang kecil dan leper.
  •  memejal dan menegangkan payudara kendur.
  • mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
  • membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
  • mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.
  •  menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.
  • mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara. 
  •  melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.
  • awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.

Fungsi Marine Collagen dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica
  • mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.
  • Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul. 
  • memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen.
  • menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia
  • memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja

Fungsi Glutathione dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica
  • melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain
  • mempengaruhi antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal.
  •  Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya.
  • Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione.
  • Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing).
  • Kulit menjadi kenyal dan anjal.
  •  Memelihara kesihatan rambut & kuku.


TIPS BERJIMAT dengan Secret Bust Up:

langkah 1 : buka semua 30 sachet dan masukkan dalam satu bekas. satu bekas akan dapat 750 gram. mampu bertahan sehingga dua bulan atau lebih.

langkah 2: makan dua sudu besar sehari

Thursday, 28 March 2013

PERSOALAN PASAL AURA WHITE





#INFO HARI ABOUT AURA WHITE # KHAS KEPADA MEREKA YG TEGAR OR INGIN CONSUME AURA WHITE#HOPE INFO DIBAWAH MEMBANTU UOLSS YA # PLEASE READ !! ♥ ;) Aurawhite RM150(sm) RM160(ss) FREE P0STAGE + SHAKER + MASKER
Q and A mengenai aurawhite :

1) Apa tu aurawhite?Aurawhite ialah produk pencerahan pertama dalam bentuk "shake shake" yg berfungsi untuk mencerahkan kulit seawal 5 hari dan kesan maksima dalam masa sebulan ! Ia ialah produk baru dari Malaysia, buatan bumiputra. PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!! Kenapa tomato, apple dan roselle? nak cantik guna bahan semulajadi kan?? hehe

2) Halal ke tak aurawhite ni?Yes HALAL.Aurawhite ni produk bumiputra, diluluskan JAKIM serta dimoniter oleh Food Regulations, sbb jenis minuman bancuh.

3) Apa bahan dalam aurawhite ni? mcm seram je sbb bg efek cerah yg cepat?Aurawhite ni diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan hydrolyzed tilapia kolagen, L-glutathione,vitamin C,triple stem cell phytocelltec dari tomato,epal & roselle, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti lemon,turnip,strawberi,maquiberry,papaya, sarang burung,astaxanthin & pinebark dimana ia bertindak 3 x ganda mencerahkan kulit & membaiki struktur sel kulit kesan ketara selepas 14 HARI !!

4)1 scoop pagi dan 1 scoop malam..tahan 5 mggu...Tapi permulaan, di sarankan minum lah 2 scoop,2 kali sehari, pagi dan malam utk kesan lebih ketara.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

5)ada yg tanya..mak oiiii 40 000mg? x overdose ka?

ohh semestinya tidakk dear...sbb apa,,yg 40000mg ni dlm 1 jar..bila shake2 tuka jd 400gm ja dlm 1 pengambilan..sekali lagi,,40000mg ni utk 1 jar okay, kita tak amik satu jar, kita amik 1/2 scoop ja..hihi..plus,,kndungan vitamin c dlm aurawhite ni per serving mmg sgt2 okay dah..absolutely x overdose..

6) Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

7)Alahan seafood/resdung boleh ambil?- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..\

8) Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

9)Kalau stop jadi apa2 tak?Okay, contoh la, uolls makan. okay malam ni kenyang, jadi uolls stop, esok lusa boleh tahan lapar lagi.. mcm mana dgn minggu dpn? bulan dpn? mesti lapar semula kan? mcm tu juga dgn penerimaan bdn thdp supplement. Lama2 dia akn makin hilang, jd cara tbaik, amikla aurawhite seminggu sekali ke.. mesti boleh thn 4-5 bulan, kan kan? mantain itu perlu uollssss..

11) Betul ke product ni popular?Yes betul, dah featured dalam harian metro/ mingguan wanita. sbb dia sgt berkesan, dan xperlu telan2.

12) Ibu mengandung/menyusu boleh?Boleh sangat2, lihat dlm album, ibu yg tgh menyusu tu mmg sgt2 glowing, yg plan nak pregnant pun insya allah boleh :)

13) Seawal berapa boleh amik?Seawal umur 16 thn. tp amik 1 scoop ja ya sygs2..

14) Takkan untuk kulit je?Yes, mestilah utk seluruh bdn, dari kulit, rmbut, kuku dan sebagainya, kami akn pastikan anda puas hati dgn aurawhite!

15) Soalan paling famous. Berapa ringgit?RM 150. Ya allah, mahalnya! Alaa uolls ni, jumpa brg murah kata barang thailand, jumpa mahal kata mahal sgt. hihi. yg pnting, harga setanding kualiti. anda nk cuba? boleh pm utk dptkan best price. yG PNTING, dpt shaker free/pos free/ 3D whitening for free! best best best.

Sunday, 31 March 2013

Secret Bust Up Pueraria Mirifica Beauty




Maii2..laiii2..produk baik ni..bila mencubanya anda pasti tersenyum...apa tunggu lagi meh pm/sms/ sy laju2....♥ ♥ ..

sekotak ada 30 sachet, 1 sachet 25gram.
25gram X 30 sachet = RM130 (termasuk pos)

Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk untuk membesarkan payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan pueraria mirifica yang terdapat dalam produk ini sangat tinggi iaitu 8000mg. Ini memberikan kelebihan kepada produk ini berbanding produk lain !

6 manfaat hebat Secret Bust Up Pueraria Mirifica

1- Menjadikan payudara besar dan montok. Sangat sesuai kepada wanita yang berpayudara kecil secara semulajadi dan teringin memiliki payudara besar, berisi dan menonjol. Pastinya akan meningkatkan lagi keyakinan diri anda

2- Menjadikan payudara kendur kembali tegang dan anjal. Sangat sesuai kepada wanita yang mempunyai payudara melendut dan jatuh.

3- Menjadikan punggung bulat dan pejal. Sangat sesuai kepada wanita yang berpunggung kecil dan ingin punggung yang seksi seperti Jennifer Lopez. Pastinya bentuk badan anda lebih menarik dengan memiliki aset punggung idaman suami anda.

4- Menjadikan kulit anjal dan muda. Kesan bukan setakat pada payudara tetapi menyeluruh termasuk menghasilkan kulit yang halus mulus seperti muda remaja. Manfaat dua dalam satu yang anda perolehi hasil pengambilannya pastinya menguntungkan anda.

5- Menghasilkan kulit putih bercahaya. Tiada lagi kulit gelap dan kusam. Gabungan glutathione, collagen dan vitamin C pastinya gabungan paling hebat untuk kecantikan kulit anda.

6- Dapat mengetatkan vagina bagi wanita yang menghadapi masalah vagina longgar dan keputihan. Suami pasti tersenyum gembira sampai termimpi-mimpikan anda setiap malam.


Lima Bahan Utama dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica
  • Pueraria mirifica gred terbaik
  • Hydrolized marine collagen 
  • Vitamin C
  • Glutathione 
  • campuran madu lebah, apricot extract dan tomato extract


Fungsi Pueraria Mirifica Terhadap Tubuh Wanita
  •  membesarkan payudara yang kecil dan leper.
  •  memejal dan menegangkan payudara kendur.
  • mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
  • membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
  • mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.
  •  menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.
  • mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara. 
  •  melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.
  • awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.

Fungsi Marine Collagen dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica
  • mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.
  • Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul. 
  • memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen.
  • menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia
  • memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja

Fungsi Glutathione dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica
  • melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain
  • mempengaruhi antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal.
  •  Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya.
  • Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione.
  • Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing).
  • Kulit menjadi kenyal dan anjal.
  •  Memelihara kesihatan rambut & kuku.


TIPS BERJIMAT dengan Secret Bust Up:

langkah 1 : buka semua 30 sachet dan masukkan dalam satu bekas. satu bekas akan dapat 750 gram. mampu bertahan sehingga dua bulan atau lebih.

langkah 2: makan dua sudu besar sehari

Thursday, 28 March 2013

PERSOALAN PASAL AURA WHITE





#INFO HARI ABOUT AURA WHITE # KHAS KEPADA MEREKA YG TEGAR OR INGIN CONSUME AURA WHITE#HOPE INFO DIBAWAH MEMBANTU UOLSS YA # PLEASE READ !! ♥ ;) Aurawhite RM150(sm) RM160(ss) FREE P0STAGE + SHAKER + MASKER
Q and A mengenai aurawhite :

1) Apa tu aurawhite?Aurawhite ialah produk pencerahan pertama dalam bentuk "shake shake" yg berfungsi untuk mencerahkan kulit seawal 5 hari dan kesan maksima dalam masa sebulan ! Ia ialah produk baru dari Malaysia, buatan bumiputra. PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!! Kenapa tomato, apple dan roselle? nak cantik guna bahan semulajadi kan?? hehe

2) Halal ke tak aurawhite ni?Yes HALAL.Aurawhite ni produk bumiputra, diluluskan JAKIM serta dimoniter oleh Food Regulations, sbb jenis minuman bancuh.

3) Apa bahan dalam aurawhite ni? mcm seram je sbb bg efek cerah yg cepat?Aurawhite ni diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan hydrolyzed tilapia kolagen, L-glutathione,vitamin C,triple stem cell phytocelltec dari tomato,epal & roselle, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti lemon,turnip,strawberi,maquiberry,papaya, sarang burung,astaxanthin & pinebark dimana ia bertindak 3 x ganda mencerahkan kulit & membaiki struktur sel kulit kesan ketara selepas 14 HARI !!

4)1 scoop pagi dan 1 scoop malam..tahan 5 mggu...Tapi permulaan, di sarankan minum lah 2 scoop,2 kali sehari, pagi dan malam utk kesan lebih ketara.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

5)ada yg tanya..mak oiiii 40 000mg? x overdose ka?

ohh semestinya tidakk dear...sbb apa,,yg 40000mg ni dlm 1 jar..bila shake2 tuka jd 400gm ja dlm 1 pengambilan..sekali lagi,,40000mg ni utk 1 jar okay, kita tak amik satu jar, kita amik 1/2 scoop ja..hihi..plus,,kndungan vitamin c dlm aurawhite ni per serving mmg sgt2 okay dah..absolutely x overdose..

6) Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

7)Alahan seafood/resdung boleh ambil?- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..\

8) Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

9)Kalau stop jadi apa2 tak?Okay, contoh la, uolls makan. okay malam ni kenyang, jadi uolls stop, esok lusa boleh tahan lapar lagi.. mcm mana dgn minggu dpn? bulan dpn? mesti lapar semula kan? mcm tu juga dgn penerimaan bdn thdp supplement. Lama2 dia akn makin hilang, jd cara tbaik, amikla aurawhite seminggu sekali ke.. mesti boleh thn 4-5 bulan, kan kan? mantain itu perlu uollssss..

11) Betul ke product ni popular?Yes betul, dah featured dalam harian metro/ mingguan wanita. sbb dia sgt berkesan, dan xperlu telan2.

12) Ibu mengandung/menyusu boleh?Boleh sangat2, lihat dlm album, ibu yg tgh menyusu tu mmg sgt2 glowing, yg plan nak pregnant pun insya allah boleh :)

13) Seawal berapa boleh amik?Seawal umur 16 thn. tp amik 1 scoop ja ya sygs2..

14) Takkan untuk kulit je?Yes, mestilah utk seluruh bdn, dari kulit, rmbut, kuku dan sebagainya, kami akn pastikan anda puas hati dgn aurawhite!

15) Soalan paling famous. Berapa ringgit?RM 150. Ya allah, mahalnya! Alaa uolls ni, jumpa brg murah kata barang thailand, jumpa mahal kata mahal sgt. hihi. yg pnting, harga setanding kualiti. anda nk cuba? boleh pm utk dptkan best price. yG PNTING, dpt shaker free/pos free/ 3D whitening for free! best best best.