Saturday, 31 August 2013

PERGHHH WANGINYER... SCRAF PERFUME


Assalammualaikum Dan salam sejahtera semua. Disini saya hendak memperkenalkan jenama perfume terbaru didalam pasaran.,SCARF Perfume, berjenis EDP (Eau de Parfum) adalah perfume yang tahan lama, bebas alkohol dan mengandungi 5 wangian dalam satu pek. Anda boleh guna aroma yang bersesuaian dengan mood dan fesyen anda yang lain setiap hari.

SCARF Perfume Premium Pack
Harga Jualan: MYR 167.00

SCARF Perfume Single Pack
- Fresh & Light
Harga Jualan: MYR 47.00



SCARF Perfume Single Pack- Active & Exotic
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Single Pack
- Elegant & Luxury
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Single Pack
- Nature & Outdoor
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Single Pack
- Smart & Casual
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Mini Pack
Harga Jualan: MYR 37.00

Friday, 30 August 2013

TIPS TURUNKAN BERAT BADAN...

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan!!!!!...

For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.

Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

Tips turunkan berat badan:

  1. Minum Royal Slim Lishuo Magic
  2. Jangan bercampur dengan kaki sindir
  3. Jangan bagitahu dgn org lain u cuba nak kurus
  4. Jangan terus takmau makan itu dan ini, diet konon2
  5. Minum air kosong banyak
  6. Yang suka makan waktu malam sampai 2 hingga 3 pagi makan tembikai.. Coz saya buat macam tue (pengasas)
  7. Mesti benci giler dengan si kaki kutuk, tapi depan buat2 baik ler.. Dalam hati, nanti ko.. Tengok 1 hari nanti
  8. Jangan timbang berat badan tue, sehari berkali2.. Adoiii.. Timbang tgok u pun bosan
  9. Semangat nak kurus perlu ada, tapi jgn terlalu berkobar mcm nak g perang, nanti lebih awal u give up
  10. Bagi target seminggu 2kg, kalau 4 minggu 8kg dah turun.. Target biar rendah2, jadi kalau dapat lebih kira bonus, baru u happy, sebulan 8kg
  11. Jgn target nk kurus sebelum raya kalau berat badan 96KG sekarang... Adoiiii... Agak2 lah
  12. Product nie ada anti aging, sesiapa yang makan collagen tambahan dari product lain, uols boleh benti ambik product tersebut, kalau budget sempitttt
Tips dan info dr pengasas Royal Slim Lishuo Magic


NI LAH PENGASAS ROYAL SLIM MAGIC LISHUO...SAPE CAKAP ORG GEMUK XLEH KURUS... CUMA NAK DGN TAKNAK JEW...

EYELINER YANG MEMUKAU

WOW!! SIAPA NK MATA CANTIK MENAWAN CAMNI...
jom pm skg dptkan kajal eye liner dgn hrga yg sgt berbaloi untuk mata anda yg cantik menawan..!!

Warna hitam dan bertahan lama agar mata tampak dramatis.
Black Kajal yang tahan lama dengan sari chamomile dan bahan-bahan antioksida untuk membantu menyamankan dan melembapkan.
Formula ringan, tidak berminyak dan menjaga kelembutan kulit



BLUE HEAVEN Eye Liner

RM15 SM RM20 SS INCLUDED POSTAGE

INTERESTED?? GRAB IT NOW!!!

Thursday, 29 August 2013

SOAL JAWAB HERBINI PLASTER KURUS




Ada kesan sampingan?

Ia adalah 100% herba tulen semulajadi. (Tak ada kesan sampingan, tak akan pulih). Ia digunakan secara luaran oleh itu tiada kesan bahaya pada organ-organ dalaman seperti perut, hati atau buah pinggang. Ia telah diuji selama 3 tahun untuk memastikan keselamatannya.


Berapa lama untuk melihat keberkesanannya ?
  • Kesan boleh dilihat seawal 20 hari.
  • Buang angin/ sendawa dengan kerap
  • Senang buang air besar (usus sudah lancar)
  • Najis berwarna kehitaman (toksin disingkirkan)
  • Badan terasa ringan
  • Mudah bangun pagi (peredaran darah)
  • Badan lebih bertenaga (lemak dibakar)

Walau bagaimanapun, keputusan individu mungkin berbeza. Jadi adalah amat penting untuk ikut arahan penggunaannya .

Saya mengambil ubat-ubatan, adakah saya boleh menggunakan Herbini Plaster Kurus pada masa yang sama?

Ini adalah tampalan luaran , ia adalah 100% semulajadi dan tidak mempunyai kesan sampingan. Walau bagaimanapun, anda dinasihatkan berjumpa dengan doktor anda jika anda mengambil ubat-ubatan atau anda terdedah kepada alahan kulit.


Mengapa Herbini Plaster Kurus digunakan di pusat perut?
Penggunaan Herbini Plaster Kurus ke kawasan pusat telah diuji oleh Terapi pusat Cina, yang telah dibangunkan dan terbukti berkesan selama 2000 tahun. Ia juga telah terbukti secara klinikal bahawa ini kawasan badan memperuntukkan kepekatan besar saluran darah dan urat kapilari yang membolehkan proses penyerapan kulit untuk bekerja dengan berkesan, dengan memberi sebatian herba akses langsung kepada badan.


Mengapa Herbini Plaster Kurus digunakan pada waktu tidur?
Apabila kita berada dalam mod tidur, badan kita cenderung untuk menyimpan lemak akses kerana metabolisme kita adalah pada tahap terendah. Oleh itu, adalah penting untuk memulakan proses penurunan berat badan pada waktu tidur. Ubat yang makan secara lisan memetabolismekan dalam 2-4 jam dan pada dasarnya tidak mempunyai kesan berterusan; namun Herbini Plaster Kurus akan berfungsi selama 8 jam, mencegah pembentukan lemak dan menggalakkan penguraian lemak. Itulah sebabnya ia begitu berkesan.


Bagaimana Herbini Plaster Kurus kuruskan badan saya?

Dengan menggunakan Herbini Plaster Kurus, anda akan dapat mengawal selera makan berlebihan anda, meningkatkan metabolisme anda (membakar lemak yang berlebihan), mengurangkan penyerapan lemak dan membuang toksin yang berbahaya dari badan.

Pantang Larang?
  • Wanita yang hamil
  • Ibu menyusu
  • Kanak-kanak di bawah umur 16 tahun
  • Wanita yang dalam keadaan Haid atau datang bulan.
  • Jika alah kulit berlaku, sila berhenti guna dan minta nasihat doktor.

TESTIMONI HERBINI PLASTER KURUS

Memandangkan ni produk baru, ramai sangat yang bertanya pasal testimoni kan?

Nah!! Ni testimoni pertama yang kami terima. In Sha Allah, lebih banyak lagi testimoni dari pembeli kami yang sedia ada akan menyusul...

 Elo...elo..kami kaum lelaki pon nk nampak ensem je tau... jgn ingat kaum pompuan je nk cntik...hehehe sape kata RSLM untuk perempuan je...lelaki pun ade minum DAN berjaya turun berat badan dgn RSLM....try test tgk dia sblm dan selepas dia nmpk muda 5tahun kan

kat bwh ni plak antara testimoni2 yg berjaya...



HERBINI PLUSTER MAGIC






Mallissa May Manuel - " Hello saya dah turun 6KG, pagi tadi timbang. Tak sampai 10 patch saya pakai"

Lynn Tsen - "First time saya buang angin sampai lebih dari 50 kali"

Komen "SAYA NAK" di bawah!!

✔ Meningkatkan METABOLISM dengan berkesan
✔ Bakar lemak & Kalori dengan pantas
✔ Menghapuskan lemak berlebihan
✔ Membantu mengurangkan selera makan
✔ 100% TIADA kesan sampingan
✔ Melancarkan pergerakan usus
✔ Membuang toksin yang merbahaya
✔ Melancarkan sistem aliran darah
✔ Buang angin dalam badan
✔ Mudah bangun tidur

<< CARA PENGGUNAAN TERBAIK >>

1. Tampal pada pusat sahaja. Lemak 1 badan akan dibuang
2. 8-12 jam sehari (cadangan: 6 petang - 6 pagi)
3. Banyak minum air suam/mineral (WAJIB)
4. Elakkan minum air sejuk/ais/manis

Kesan terbaik - RAWATAN PENUH 60 HARI (3 kotak)

Tapi seawal 20 hari pun dah dapat kesan awal yang baik. Jaminan kami hanya untuk penggunaan 60 hari.

* Kecepatan berbeza setiap individu


<< CARA BELI DENGAN HARGA MURAH >>

► HARGA ASAL : R̶M̶9̶9̶ ̶S̶E̶K̶O̶T̶A̶K̶

Komen "SAYA NAK" di bawah!!

HARGA DISKAUN !!

► 1 kotak (20 hari) - RM69 (JIMAT RM30)
► 3 kotak (60 hari) - RM190 (JIMAT RM107)

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC




PRODUCT ROYAL SLIM lishuo MAGIC, adalah gabungan lishuo sekarang yg berbentuk kapsul, ROYAL SLIM Lishuo MAGIC, yang terbaru dalam bentuk sachetAnda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara!For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.



~ WOWWW !!! TESTIMONI DARI ENOT...RSLM MEMANG MAGIC KE??? NAK TAU KENA CUBA SENDIRI YER DARLING2 SEMUA

ROYAL SLIM Lishuo MAGIC
1 B0X - WM RM110/ EM RM115
2 BOX - WM RM200/ EM RM210
~FREE SHAKER
~FREE POSLAJU NATIONWIDE

KENAPA ANDA PERLU AMBIL RSLM
✔ Menjadi kenyang selama 8 jam
✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur
✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)
✔ Membuang toxin dlm badan
✔ Mencantikkan struktur kulit
✔ Memperbaiki hormon
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval


Cara pengambilan produk ROYAL SLIM Lishuo MAGIC

Masukkan 1 sachet ROYAL SLIM Lishuo MAGIC ke dalam 200ml air masak dalam shaker.

Goncang sampai sebati.

Nikmati ROYAL SLIM Lishuo MAGIC perasa EPAL HIJAU...memang sedap...

** sehari hanya sepeket dan minum sebelum breakfast.
** wajib minum air masak 3 liter seharI


Saturday, 31 August 2013

PERGHHH WANGINYER... SCRAF PERFUME


Assalammualaikum Dan salam sejahtera semua. Disini saya hendak memperkenalkan jenama perfume terbaru didalam pasaran.,SCARF Perfume, berjenis EDP (Eau de Parfum) adalah perfume yang tahan lama, bebas alkohol dan mengandungi 5 wangian dalam satu pek. Anda boleh guna aroma yang bersesuaian dengan mood dan fesyen anda yang lain setiap hari.

SCARF Perfume Premium Pack
Harga Jualan: MYR 167.00

SCARF Perfume Single Pack
- Fresh & Light
Harga Jualan: MYR 47.00



SCARF Perfume Single Pack- Active & Exotic
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Single Pack
- Elegant & Luxury
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Single Pack
- Nature & Outdoor
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Single Pack
- Smart & Casual
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Mini Pack
Harga Jualan: MYR 37.00

Friday, 30 August 2013

TIPS TURUNKAN BERAT BADAN...

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan!!!!!...

For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.

Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

Tips turunkan berat badan:

  1. Minum Royal Slim Lishuo Magic
  2. Jangan bercampur dengan kaki sindir
  3. Jangan bagitahu dgn org lain u cuba nak kurus
  4. Jangan terus takmau makan itu dan ini, diet konon2
  5. Minum air kosong banyak
  6. Yang suka makan waktu malam sampai 2 hingga 3 pagi makan tembikai.. Coz saya buat macam tue (pengasas)
  7. Mesti benci giler dengan si kaki kutuk, tapi depan buat2 baik ler.. Dalam hati, nanti ko.. Tengok 1 hari nanti
  8. Jangan timbang berat badan tue, sehari berkali2.. Adoiii.. Timbang tgok u pun bosan
  9. Semangat nak kurus perlu ada, tapi jgn terlalu berkobar mcm nak g perang, nanti lebih awal u give up
  10. Bagi target seminggu 2kg, kalau 4 minggu 8kg dah turun.. Target biar rendah2, jadi kalau dapat lebih kira bonus, baru u happy, sebulan 8kg
  11. Jgn target nk kurus sebelum raya kalau berat badan 96KG sekarang... Adoiiii... Agak2 lah
  12. Product nie ada anti aging, sesiapa yang makan collagen tambahan dari product lain, uols boleh benti ambik product tersebut, kalau budget sempitttt
Tips dan info dr pengasas Royal Slim Lishuo Magic


NI LAH PENGASAS ROYAL SLIM MAGIC LISHUO...SAPE CAKAP ORG GEMUK XLEH KURUS... CUMA NAK DGN TAKNAK JEW...

EYELINER YANG MEMUKAU

WOW!! SIAPA NK MATA CANTIK MENAWAN CAMNI...
jom pm skg dptkan kajal eye liner dgn hrga yg sgt berbaloi untuk mata anda yg cantik menawan..!!

Warna hitam dan bertahan lama agar mata tampak dramatis.
Black Kajal yang tahan lama dengan sari chamomile dan bahan-bahan antioksida untuk membantu menyamankan dan melembapkan.
Formula ringan, tidak berminyak dan menjaga kelembutan kulit



BLUE HEAVEN Eye Liner

RM15 SM RM20 SS INCLUDED POSTAGE

INTERESTED?? GRAB IT NOW!!!

Thursday, 29 August 2013

SOAL JAWAB HERBINI PLASTER KURUS




Ada kesan sampingan?

Ia adalah 100% herba tulen semulajadi. (Tak ada kesan sampingan, tak akan pulih). Ia digunakan secara luaran oleh itu tiada kesan bahaya pada organ-organ dalaman seperti perut, hati atau buah pinggang. Ia telah diuji selama 3 tahun untuk memastikan keselamatannya.


Berapa lama untuk melihat keberkesanannya ?
  • Kesan boleh dilihat seawal 20 hari.
  • Buang angin/ sendawa dengan kerap
  • Senang buang air besar (usus sudah lancar)
  • Najis berwarna kehitaman (toksin disingkirkan)
  • Badan terasa ringan
  • Mudah bangun pagi (peredaran darah)
  • Badan lebih bertenaga (lemak dibakar)

Walau bagaimanapun, keputusan individu mungkin berbeza. Jadi adalah amat penting untuk ikut arahan penggunaannya .

Saya mengambil ubat-ubatan, adakah saya boleh menggunakan Herbini Plaster Kurus pada masa yang sama?

Ini adalah tampalan luaran , ia adalah 100% semulajadi dan tidak mempunyai kesan sampingan. Walau bagaimanapun, anda dinasihatkan berjumpa dengan doktor anda jika anda mengambil ubat-ubatan atau anda terdedah kepada alahan kulit.


Mengapa Herbini Plaster Kurus digunakan di pusat perut?
Penggunaan Herbini Plaster Kurus ke kawasan pusat telah diuji oleh Terapi pusat Cina, yang telah dibangunkan dan terbukti berkesan selama 2000 tahun. Ia juga telah terbukti secara klinikal bahawa ini kawasan badan memperuntukkan kepekatan besar saluran darah dan urat kapilari yang membolehkan proses penyerapan kulit untuk bekerja dengan berkesan, dengan memberi sebatian herba akses langsung kepada badan.


Mengapa Herbini Plaster Kurus digunakan pada waktu tidur?
Apabila kita berada dalam mod tidur, badan kita cenderung untuk menyimpan lemak akses kerana metabolisme kita adalah pada tahap terendah. Oleh itu, adalah penting untuk memulakan proses penurunan berat badan pada waktu tidur. Ubat yang makan secara lisan memetabolismekan dalam 2-4 jam dan pada dasarnya tidak mempunyai kesan berterusan; namun Herbini Plaster Kurus akan berfungsi selama 8 jam, mencegah pembentukan lemak dan menggalakkan penguraian lemak. Itulah sebabnya ia begitu berkesan.


Bagaimana Herbini Plaster Kurus kuruskan badan saya?

Dengan menggunakan Herbini Plaster Kurus, anda akan dapat mengawal selera makan berlebihan anda, meningkatkan metabolisme anda (membakar lemak yang berlebihan), mengurangkan penyerapan lemak dan membuang toksin yang berbahaya dari badan.

Pantang Larang?
  • Wanita yang hamil
  • Ibu menyusu
  • Kanak-kanak di bawah umur 16 tahun
  • Wanita yang dalam keadaan Haid atau datang bulan.
  • Jika alah kulit berlaku, sila berhenti guna dan minta nasihat doktor.

TESTIMONI HERBINI PLASTER KURUS

Memandangkan ni produk baru, ramai sangat yang bertanya pasal testimoni kan?

Nah!! Ni testimoni pertama yang kami terima. In Sha Allah, lebih banyak lagi testimoni dari pembeli kami yang sedia ada akan menyusul...

 Elo...elo..kami kaum lelaki pon nk nampak ensem je tau... jgn ingat kaum pompuan je nk cntik...hehehe sape kata RSLM untuk perempuan je...lelaki pun ade minum DAN berjaya turun berat badan dgn RSLM....try test tgk dia sblm dan selepas dia nmpk muda 5tahun kan

kat bwh ni plak antara testimoni2 yg berjaya...



HERBINI PLUSTER MAGIC






Mallissa May Manuel - " Hello saya dah turun 6KG, pagi tadi timbang. Tak sampai 10 patch saya pakai"

Lynn Tsen - "First time saya buang angin sampai lebih dari 50 kali"

Komen "SAYA NAK" di bawah!!

✔ Meningkatkan METABOLISM dengan berkesan
✔ Bakar lemak & Kalori dengan pantas
✔ Menghapuskan lemak berlebihan
✔ Membantu mengurangkan selera makan
✔ 100% TIADA kesan sampingan
✔ Melancarkan pergerakan usus
✔ Membuang toksin yang merbahaya
✔ Melancarkan sistem aliran darah
✔ Buang angin dalam badan
✔ Mudah bangun tidur

<< CARA PENGGUNAAN TERBAIK >>

1. Tampal pada pusat sahaja. Lemak 1 badan akan dibuang
2. 8-12 jam sehari (cadangan: 6 petang - 6 pagi)
3. Banyak minum air suam/mineral (WAJIB)
4. Elakkan minum air sejuk/ais/manis

Kesan terbaik - RAWATAN PENUH 60 HARI (3 kotak)

Tapi seawal 20 hari pun dah dapat kesan awal yang baik. Jaminan kami hanya untuk penggunaan 60 hari.

* Kecepatan berbeza setiap individu


<< CARA BELI DENGAN HARGA MURAH >>

► HARGA ASAL : R̶M̶9̶9̶ ̶S̶E̶K̶O̶T̶A̶K̶

Komen "SAYA NAK" di bawah!!

HARGA DISKAUN !!

► 1 kotak (20 hari) - RM69 (JIMAT RM30)
► 3 kotak (60 hari) - RM190 (JIMAT RM107)

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC




PRODUCT ROYAL SLIM lishuo MAGIC, adalah gabungan lishuo sekarang yg berbentuk kapsul, ROYAL SLIM Lishuo MAGIC, yang terbaru dalam bentuk sachetAnda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara!For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.



~ WOWWW !!! TESTIMONI DARI ENOT...RSLM MEMANG MAGIC KE??? NAK TAU KENA CUBA SENDIRI YER DARLING2 SEMUA

ROYAL SLIM Lishuo MAGIC
1 B0X - WM RM110/ EM RM115
2 BOX - WM RM200/ EM RM210
~FREE SHAKER
~FREE POSLAJU NATIONWIDE

KENAPA ANDA PERLU AMBIL RSLM
✔ Menjadi kenyang selama 8 jam
✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur
✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)
✔ Membuang toxin dlm badan
✔ Mencantikkan struktur kulit
✔ Memperbaiki hormon
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval


Cara pengambilan produk ROYAL SLIM Lishuo MAGIC

Masukkan 1 sachet ROYAL SLIM Lishuo MAGIC ke dalam 200ml air masak dalam shaker.

Goncang sampai sebati.

Nikmati ROYAL SLIM Lishuo MAGIC perasa EPAL HIJAU...memang sedap...

** sehari hanya sepeket dan minum sebelum breakfast.
** wajib minum air masak 3 liter seharI