Friday, 30 August 2013

TIPS TURUNKAN BERAT BADAN...

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan!!!!!...

For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.

Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

Tips turunkan berat badan:

  1. Minum Royal Slim Lishuo Magic
  2. Jangan bercampur dengan kaki sindir
  3. Jangan bagitahu dgn org lain u cuba nak kurus
  4. Jangan terus takmau makan itu dan ini, diet konon2
  5. Minum air kosong banyak
  6. Yang suka makan waktu malam sampai 2 hingga 3 pagi makan tembikai.. Coz saya buat macam tue (pengasas)
  7. Mesti benci giler dengan si kaki kutuk, tapi depan buat2 baik ler.. Dalam hati, nanti ko.. Tengok 1 hari nanti
  8. Jangan timbang berat badan tue, sehari berkali2.. Adoiii.. Timbang tgok u pun bosan
  9. Semangat nak kurus perlu ada, tapi jgn terlalu berkobar mcm nak g perang, nanti lebih awal u give up
  10. Bagi target seminggu 2kg, kalau 4 minggu 8kg dah turun.. Target biar rendah2, jadi kalau dapat lebih kira bonus, baru u happy, sebulan 8kg
  11. Jgn target nk kurus sebelum raya kalau berat badan 96KG sekarang... Adoiiii... Agak2 lah
  12. Product nie ada anti aging, sesiapa yang makan collagen tambahan dari product lain, uols boleh benti ambik product tersebut, kalau budget sempitttt
Tips dan info dr pengasas Royal Slim Lishuo Magic


NI LAH PENGASAS ROYAL SLIM MAGIC LISHUO...SAPE CAKAP ORG GEMUK XLEH KURUS... CUMA NAK DGN TAKNAK JEW...

0 comments:

Friday, 30 August 2013

TIPS TURUNKAN BERAT BADAN...

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan!!!!!...

For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.

Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

Tips turunkan berat badan:

  1. Minum Royal Slim Lishuo Magic
  2. Jangan bercampur dengan kaki sindir
  3. Jangan bagitahu dgn org lain u cuba nak kurus
  4. Jangan terus takmau makan itu dan ini, diet konon2
  5. Minum air kosong banyak
  6. Yang suka makan waktu malam sampai 2 hingga 3 pagi makan tembikai.. Coz saya buat macam tue (pengasas)
  7. Mesti benci giler dengan si kaki kutuk, tapi depan buat2 baik ler.. Dalam hati, nanti ko.. Tengok 1 hari nanti
  8. Jangan timbang berat badan tue, sehari berkali2.. Adoiii.. Timbang tgok u pun bosan
  9. Semangat nak kurus perlu ada, tapi jgn terlalu berkobar mcm nak g perang, nanti lebih awal u give up
  10. Bagi target seminggu 2kg, kalau 4 minggu 8kg dah turun.. Target biar rendah2, jadi kalau dapat lebih kira bonus, baru u happy, sebulan 8kg
  11. Jgn target nk kurus sebelum raya kalau berat badan 96KG sekarang... Adoiiii... Agak2 lah
  12. Product nie ada anti aging, sesiapa yang makan collagen tambahan dari product lain, uols boleh benti ambik product tersebut, kalau budget sempitttt
Tips dan info dr pengasas Royal Slim Lishuo Magic


NI LAH PENGASAS ROYAL SLIM MAGIC LISHUO...SAPE CAKAP ORG GEMUK XLEH KURUS... CUMA NAK DGN TAKNAK JEW...

0 comments: