Wednesday, 2 October 2013

ORIGINAL VS TIRUAN set collagen vitamin E plus....


Persoalan yang PALING KERAP saya terime ialah : Macam mana nak beza antara set ORIGINAL & TIRUAN. Okeh ini serba sedikit info berkenaan ori vs tiruan.

Packaging :
Kalau dilihat secara kasar, luaran nye mmg nampak sama. Kalau xdiperhatikanbetul2, mmg tidak akan perasan. 
  1. Penutup tiruan lebih pudar berbanding yg original.
  2. Perkataan 'collagen' tiruan berwarna merah, manakala yg ori berwarna pink.
  3. Ada sesetengah set tiruan, tidak ada cetakan 'day cream' & 'night cream'. Tp ade sesetengah nye ade sama seperti yg original.

Warna krim :
Perbezaan yg agak ketara pd warna krim antara yg ori dan tiruan.
  1. Krim siang - warna yg tiruan jauh lbh pudar dan pucat berbanding yg original
  2.  Krim mlm - warna krim tiruan lbh putih drpd yg original.
  3. Sabun - warna sabun collagen tiruan lbh terang berbanding original.

Tekstur :
  1. Krim malam ori teksturnya halus, tidak likat/pekat dan senang di pakai. kurang melekit.
  2. Krim siang ori teksturnya lembut, halus, licin dan juga mudah disapukan ke wajah.
  3.  Kalau krim yg x ori, teksturnya adalah sebaliknya...

siapa yg biasa pakai yg ori dan pernah try yg x ori...mmg boleh cam bezanya...

Kesan :
  1. Set original - Minggu pertama, akan mengalami penggelupasan, gatal2, sedikit mereh bg yg kulit sensitif. Semua itu proses membuang kulit mati utk diganti dgn kulit baru. Kulit akan semakin cerah selepas itu.
  2. Set tiruan - kulit akan start mcm burn sket sket. Dalam seminggu, mcm2 msalah kulit timbul. Kulit menjadi semakin gelap, bahkan memburukkan lg tona kulit. Jerawat akan naik tanpa henti.

Set Kecantikan Collagen + Vit E (3 in 1)


ANDA MEMPUNYAI MASALAH ....JERAWAT?
  • JERAGAT?
  • KULIT BERMINYAK?
  • PORI-PORI MUKA YANG BESAR?
  • TONA KULIT TIDAK SEKATA?
  • KULIT KUSAM?
  • PARUT-PARUT JERAWAT?
  • KULIT KERING DAN LESU?

Anda tentu dah penat mencuba pelbagai produk di pasar bagi menyelesaikan masalah kulit anda, betul tak? yang buat lagi frust bile xde satu produk pon yg sesuai. Duit plak dh habis beratus2 beli macam2 produk. Kini anda xperlu risau lagi sbb SET KECANTIKAN COLLAGEN PLUS VIT E adalah produk yang sangat sesuai bg mereka yang mempunyai pelbagai masalah kulit.

Ape yang menarik tentang produk ini ialah, ia didatangkan dalam bentuk set, lengkap dengan :
  1. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP - 60 GRAM
  2. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM - 20 GRAM
  3. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM - 20 GRAM"


Collagen Plus Day Cream (Kuning)
Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah.

Collagen Plus Night Cream (Putih)

Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah. Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari. Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.

Collagen Plus Whitening Beauty Soap

Sabun yang berfungsi untuk membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan. Ia mampu memberikan hasil kulit sihat, bersih dan lebih cantik.

  • Kelebihan/ Fungsi
  • Mencerah dan memutihkan muka
  • Melicinkan kulit muka
  • Kulit nampak tegang
  • Melembabkan kulit yang kering
  • Mengurangkan dan menghilangkan tompok HITAM di muka
  • Mengurangkan dan menghilangkan PARUT akibat jerawat
  • Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
  • Mengatasi masalah kulit kusam dan tompok gelap bawah mata.
  • Mengatasi masalah kulit berminyak
  • Menstabilkan tona kulit
  • Memutihkan wajah
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
  • Mengecilkan pori-pori
  • Menganjalkan kulit wajah
  • Membuat wajah putih dan berseri
Cara Pemakaian :

Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E : Untuk dipakai siang hari selepas membasuh kulit dengan sabun Collagen Plus Vit E dan sapu rata secara nipis di seluruh wajah dan leher.

Krim malam (putih) Collagen Plus Vit E : Untuk dipakai waktu malam selepas mencuci muka dengan sabun Collagen Plus Vit E dan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah dan leher. Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E boleh digunakan sebagai alas bedak / pelindung UV dari sinar matahari.









So macam mane? cukup meyakin kan x? YESSSS... saya sendiri dah guna produk ni sebelum sy berani jual. Saya xkan jual bende yg sy sendiri blm cuba n xyakin. Dah pakai, dh rase sendiri hasilnye, baru sy berani utk jual. :)

Jadi tunggu apa lagi?! Dapatkan sekarang!!!
HARGA | RM35/set (SM)/ RM40/set (SS) sahaja (TERMASUK PENGHANTARAN)

Pembayaran boleh dibuat ke :

Maybank
Nama | Min Aishah Bt Ab Ghani
Acc No | 163055007555


Cimb
Nama | Min Aishah Bt Ab Ghani
Acc No | 13030003271200

Sila inform pembayaran ke 019-9757087 ngan menghantar SMS @ wassup.. ( taknak call2 tau ) :

Bukti pembayaran
  • Bank
  • Jumlah Bayaran
  • Tarikh bayaran
  • Waktu bayaran
  • No Acc (agen jualan)
  • Nama pemegang acc (agen jualan)
Maklumat tempahan
  • Berapa set nak
  • Nama penuh
  • Alamat
  • No Hp
****utk belian borong pon boleh, diWAJIDkan borong 1 DOZEN bersamaan 12SET  utk maklumat lanjut boleh pm inbox sy di facebook okesh!!!!

Penghantaran adalah melalui POS LAJU




Sunday, 29 September 2013

AURA WHITE NEW FLAVOUR - CHOCOLATE INDULGENCE



DARK n YUMMY SUPER CREAMY n MELTY
AURA WHITE WITH CHOCOLATE FLAVOUR READY STOCK NOW..!!

NEW FORMULA.. NEW LOOK.. NEW IMPROVEMENT.. AURAWHITE CHOCOLATE FLAVOUR 1 000 000 mg ♥♥

Mari kita shake.. shake AURAWHITE CHOCOLATE setiap pagi kerana ia memberi kita lebih tenaga dan yang pasti kulit wajah kita boleh nampak perubahan dalam masa 7-14 hari..

CARA BANCUHAN :
3 scoop dan 120 ml air sejuk

Yang pasti lepas uollss minum pasti nak lagi sebab tak puas minum.. hehe tak percaya cuba la hari ini.. Wowww Passssti AURAWHITE CHOCALATE INDULGENCE menceriakan hari-hari anda.. Try lah..!!

♥♥ Hmmm.. Anda pencinta Coklat..?? Terutama bila ia cair di mulut.. Hmmm.. So Yummyyy..!!



AURAWHITE NEW FLAVOUR !Rasai kenikmatan yang berbeza dengan AURAWHITE CHOCOLATE INDULGENCE !

HARGA RM150 tapi PROMOSI RM130 WITH ALL FREE GIFTS BELOW
Free postage
Free shaker
Free aura shine 
Free Shishedo mask
Free lip mask
Free eye mask
Free serum rambut

( all free gifts bergantung pada stok dan saya berhak menukar free gifts tersebut jika stok telah habis)

BERMINAT SILA ADD SAYA DI FACEBOOK ATAU WASSUP SAYA DI TALIAN 0199757087 


# KURUS SELEPAS MANDI ? # TURUN 2.7KG DALAM 4 HARI !!.. - Dijamin BERKESAN








BELVYA ( Perfect slimming skrub)
Harga pasaran sem rm85 / ss rm 95
FREE POS
STOK TERHAD

APA YANG BEST DENGAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB (PSS)

1) MASALAH LEMAKS TERSANGKUT SANA SINI,
2) INGIN SLIM MELIM MACAM MODEL,
3) MASALAH PIPI BULAT, DAGU BERLAPIS, DAGU TIDAK RUNCING DISEBABKAN TENGGELAM DEK LEMAK,
4) MEMBANTU HIDUNG YANG KEMEK MENJADI MANCUNG
5) BAU BADAN YANG TIDAK MENYELERAKAN PASANGAN,
6) MASALAH SELULIT MACAM REKAHAN GEMPA BUMI
7) ANTI STRESS DENGAN CAMPURAN HARUMAN DARIPADA 5 ESSENCE AROMA TERAPI
MENEGANGKAN KULIT, MENCERAHKAN KULIT DAN ANTI PENUAAN
9) MENGHAPUSKAN SEL SEL KULIT MATI YANG MENYEBABKAN TONA KULIT TIDAK SEKATA DAN KUSAM
10) MENCEGAH DAN MELAWAN JERAWAT DIBADAN
11) MASALAH PERUT BUNCIT SEPERTI MENGANDUNG
12) MENGGUNAKAN TEKNOLOGI NANO TERKINI
13) PERTAMA DI ASIA
14) SESUAI DIGUNAKAN UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN


MEMANG TERBUKTI KEBERKESANANNYA SECARA KLINIKAL!! TAK PERLU RISAU KERANA PSS MEMPUNYAI KELULUSAN KKM DAN SELAMAT DIGUNAKAN!


CARA GUNA SCRUB BELVYA PSS



CARA GUNA

1. Basahkan tempat yang ingin disapu
2.Urut lawan arah jam sehingga skrub cair dan meresap 
3.Biarkan selama 3-5 min (sambil tggu tu blh la gosok gigi hehe)
4.Bilas & mandi mcam biasa


TIPS..Kalo guna air suam masa sapu n bilas lg la cepat berkesan..x caye..cuba dulu..testimoni dah hampir 50 ++ yg berjaya

TESTIMONI PENGGUNA BELVYA PSS





BLINQ BEAUTY DRINK




TERUJA KULIT GEBU, BEBAS JERAWAT & GLOWING dlm 7 HARI?
TERUJA bila kawan puji BODY macam CHE TA?
TERUJA badan rasa BERTENAGA & SIHAT lain macam?

BLiNQ BEAUTY DRINK OFFER PAKEJ CANTIK+KURUS+SIHAT SEKALIGUS! KHAS utk mereka yg nak rawat masalah kecantikan dalaman & luaran, yg nak maintain berat badan ideal & yg nak atasi masalah lemah lesu serta tak bertenaga...

HARGA PASARAN : RM150 SEKOTAK (30 SACHETS~1 bulan)

JAMINAN 200% KEBERKESANAN SEAWAL 7 HARI!

KENAPA ANDA PATUT PILIH BLINQ BEAUTY DRINK ?
✔Kulit 50% LEBIH CERAH dlm masa 7 HARI SHJ!
✔Atasi masalah JERAWAT, PARUT & JERAGAT KENTAL hanya dgn KOTAK pertama!
✔MENGANJALKAN KULIT 80% LEBIH CEPAT dari suntikan Vit C!
✔Paling berkesan MENGECILKAN LIANG ROMA SEAWAL 3 HARI!
✔BONUS! Bentuk wajah kelihatan RUNCING!
✔Merendahkan PARAS KOLESTROL ke TAHAP IDEAL!
✔Peningkatan METABOLIK & SISTEM IMUNISASI badan!
✔PENURUNAN BERAT BADAN dalam masa 2 MINGGU TANPA PERLU BERLAPAR!
✔BERTENAGA sepanjang hari dengan 1 SACHET SHJ!
✔Mengatasi masalah MIGRAIN, GASTRIK, SAKIT SENDI dan lain2!
✔Pertambahan SUSU BADAN secara OPTIMUM bagi ibu2 menyusu!

Thursday, 5 September 2013

IBU PUTIH.... KRIM YG TERBAIK UTK MEMUTIHKAN MUKA DAN BADAN





APE ITU KRIM IBU PUTIH?
=ia adalah sejenis ibu kepada segala jenis krim a.k.a pure cream utk memutihkan wajah dan badan .

BOLEH CAMPUR DGN PRODUK LAIN?
=yes boleh,ia tidak memberi kesan sampingan malah memberi hasil yg sgt superb,x percaya?sila cuba

TAHAN BERAPA LAMA?
=krim ini 1bekas 20G jika anda memakai di badan mgkin 1 bekas utk 1 weeks ,tp jika di wajah sebulan pun tahan u ols

HARGA?
=RM 50INC POS SEM /RM 55 S/S if u ols nak pakai kat badan better beli BORONG okey !

ADA KESAN SAMPINGAN?
=NO NO NO!!! malah kesan yg luar biasa hebat uols

HALAL KE?
=halal dear ia datang dari SABAH ,malaysia jgk okey

PRODUK NI SAMA KE DGN PRODUK IBU PUTIH LAIN?
=itu saya x pasti mgkin YA mgkin TIDAK,tp mgkin jgk ia datang dri kilang yg sama ..so tiada istilah rebranding ye syg2 semua ia dtg BERKG2

CARA PAKAI?
=u ols pakai jer bila2 u ols nak..seeolok nye MALAM La...tp u ols kena ingt utk muka hanya perlu pakai 2mggu je then stop 1 weeks slps tue smbg balik..utk badan boleh pakai setiap hari

BOLEH BELI BORONG ?
=YA bisa aja dong !!

RETAILS:

RM 50SEM
RM 55 S/S

IBU PUTIH BORONG :
10BOTOL: RM37/BOTOL
20BOTOL:RM34/BOTOL
30BOTOL:RM30/BOTOL

-NOT INC POSTAGE -

Saturday, 31 August 2013

PERGHHH WANGINYER... SCRAF PERFUME


Assalammualaikum Dan salam sejahtera semua. Disini saya hendak memperkenalkan jenama perfume terbaru didalam pasaran.,SCARF Perfume, berjenis EDP (Eau de Parfum) adalah perfume yang tahan lama, bebas alkohol dan mengandungi 5 wangian dalam satu pek. Anda boleh guna aroma yang bersesuaian dengan mood dan fesyen anda yang lain setiap hari.

SCARF Perfume Premium Pack
Harga Jualan: MYR 167.00

SCARF Perfume Single Pack
- Fresh & Light
Harga Jualan: MYR 47.00



SCARF Perfume Single Pack- Active & Exotic
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Single Pack
- Elegant & Luxury
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Single Pack
- Nature & Outdoor
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Single Pack
- Smart & Casual
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Mini Pack
Harga Jualan: MYR 37.00

Friday, 30 August 2013

TIPS TURUNKAN BERAT BADAN...

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan!!!!!...

For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.

Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

Tips turunkan berat badan:

  1. Minum Royal Slim Lishuo Magic
  2. Jangan bercampur dengan kaki sindir
  3. Jangan bagitahu dgn org lain u cuba nak kurus
  4. Jangan terus takmau makan itu dan ini, diet konon2
  5. Minum air kosong banyak
  6. Yang suka makan waktu malam sampai 2 hingga 3 pagi makan tembikai.. Coz saya buat macam tue (pengasas)
  7. Mesti benci giler dengan si kaki kutuk, tapi depan buat2 baik ler.. Dalam hati, nanti ko.. Tengok 1 hari nanti
  8. Jangan timbang berat badan tue, sehari berkali2.. Adoiii.. Timbang tgok u pun bosan
  9. Semangat nak kurus perlu ada, tapi jgn terlalu berkobar mcm nak g perang, nanti lebih awal u give up
  10. Bagi target seminggu 2kg, kalau 4 minggu 8kg dah turun.. Target biar rendah2, jadi kalau dapat lebih kira bonus, baru u happy, sebulan 8kg
  11. Jgn target nk kurus sebelum raya kalau berat badan 96KG sekarang... Adoiiii... Agak2 lah
  12. Product nie ada anti aging, sesiapa yang makan collagen tambahan dari product lain, uols boleh benti ambik product tersebut, kalau budget sempitttt
Tips dan info dr pengasas Royal Slim Lishuo Magic


NI LAH PENGASAS ROYAL SLIM MAGIC LISHUO...SAPE CAKAP ORG GEMUK XLEH KURUS... CUMA NAK DGN TAKNAK JEW...

EYELINER YANG MEMUKAU

WOW!! SIAPA NK MATA CANTIK MENAWAN CAMNI...
jom pm skg dptkan kajal eye liner dgn hrga yg sgt berbaloi untuk mata anda yg cantik menawan..!!

Warna hitam dan bertahan lama agar mata tampak dramatis.
Black Kajal yang tahan lama dengan sari chamomile dan bahan-bahan antioksida untuk membantu menyamankan dan melembapkan.
Formula ringan, tidak berminyak dan menjaga kelembutan kulit



BLUE HEAVEN Eye Liner

RM15 SM RM20 SS INCLUDED POSTAGE

INTERESTED?? GRAB IT NOW!!!

Thursday, 29 August 2013

SOAL JAWAB HERBINI PLASTER KURUS




Ada kesan sampingan?

Ia adalah 100% herba tulen semulajadi. (Tak ada kesan sampingan, tak akan pulih). Ia digunakan secara luaran oleh itu tiada kesan bahaya pada organ-organ dalaman seperti perut, hati atau buah pinggang. Ia telah diuji selama 3 tahun untuk memastikan keselamatannya.


Berapa lama untuk melihat keberkesanannya ?
  • Kesan boleh dilihat seawal 20 hari.
  • Buang angin/ sendawa dengan kerap
  • Senang buang air besar (usus sudah lancar)
  • Najis berwarna kehitaman (toksin disingkirkan)
  • Badan terasa ringan
  • Mudah bangun pagi (peredaran darah)
  • Badan lebih bertenaga (lemak dibakar)

Walau bagaimanapun, keputusan individu mungkin berbeza. Jadi adalah amat penting untuk ikut arahan penggunaannya .

Saya mengambil ubat-ubatan, adakah saya boleh menggunakan Herbini Plaster Kurus pada masa yang sama?

Ini adalah tampalan luaran , ia adalah 100% semulajadi dan tidak mempunyai kesan sampingan. Walau bagaimanapun, anda dinasihatkan berjumpa dengan doktor anda jika anda mengambil ubat-ubatan atau anda terdedah kepada alahan kulit.


Mengapa Herbini Plaster Kurus digunakan di pusat perut?
Penggunaan Herbini Plaster Kurus ke kawasan pusat telah diuji oleh Terapi pusat Cina, yang telah dibangunkan dan terbukti berkesan selama 2000 tahun. Ia juga telah terbukti secara klinikal bahawa ini kawasan badan memperuntukkan kepekatan besar saluran darah dan urat kapilari yang membolehkan proses penyerapan kulit untuk bekerja dengan berkesan, dengan memberi sebatian herba akses langsung kepada badan.


Mengapa Herbini Plaster Kurus digunakan pada waktu tidur?
Apabila kita berada dalam mod tidur, badan kita cenderung untuk menyimpan lemak akses kerana metabolisme kita adalah pada tahap terendah. Oleh itu, adalah penting untuk memulakan proses penurunan berat badan pada waktu tidur. Ubat yang makan secara lisan memetabolismekan dalam 2-4 jam dan pada dasarnya tidak mempunyai kesan berterusan; namun Herbini Plaster Kurus akan berfungsi selama 8 jam, mencegah pembentukan lemak dan menggalakkan penguraian lemak. Itulah sebabnya ia begitu berkesan.


Bagaimana Herbini Plaster Kurus kuruskan badan saya?

Dengan menggunakan Herbini Plaster Kurus, anda akan dapat mengawal selera makan berlebihan anda, meningkatkan metabolisme anda (membakar lemak yang berlebihan), mengurangkan penyerapan lemak dan membuang toksin yang berbahaya dari badan.

Pantang Larang?
  • Wanita yang hamil
  • Ibu menyusu
  • Kanak-kanak di bawah umur 16 tahun
  • Wanita yang dalam keadaan Haid atau datang bulan.
  • Jika alah kulit berlaku, sila berhenti guna dan minta nasihat doktor.

TESTIMONI HERBINI PLASTER KURUS

Memandangkan ni produk baru, ramai sangat yang bertanya pasal testimoni kan?

Nah!! Ni testimoni pertama yang kami terima. In Sha Allah, lebih banyak lagi testimoni dari pembeli kami yang sedia ada akan menyusul...

 Elo...elo..kami kaum lelaki pon nk nampak ensem je tau... jgn ingat kaum pompuan je nk cntik...hehehe sape kata RSLM untuk perempuan je...lelaki pun ade minum DAN berjaya turun berat badan dgn RSLM....try test tgk dia sblm dan selepas dia nmpk muda 5tahun kan

kat bwh ni plak antara testimoni2 yg berjaya...



HERBINI PLUSTER MAGIC






Mallissa May Manuel - " Hello saya dah turun 6KG, pagi tadi timbang. Tak sampai 10 patch saya pakai"

Lynn Tsen - "First time saya buang angin sampai lebih dari 50 kali"

Komen "SAYA NAK" di bawah!!

✔ Meningkatkan METABOLISM dengan berkesan
✔ Bakar lemak & Kalori dengan pantas
✔ Menghapuskan lemak berlebihan
✔ Membantu mengurangkan selera makan
✔ 100% TIADA kesan sampingan
✔ Melancarkan pergerakan usus
✔ Membuang toksin yang merbahaya
✔ Melancarkan sistem aliran darah
✔ Buang angin dalam badan
✔ Mudah bangun tidur

<< CARA PENGGUNAAN TERBAIK >>

1. Tampal pada pusat sahaja. Lemak 1 badan akan dibuang
2. 8-12 jam sehari (cadangan: 6 petang - 6 pagi)
3. Banyak minum air suam/mineral (WAJIB)
4. Elakkan minum air sejuk/ais/manis

Kesan terbaik - RAWATAN PENUH 60 HARI (3 kotak)

Tapi seawal 20 hari pun dah dapat kesan awal yang baik. Jaminan kami hanya untuk penggunaan 60 hari.

* Kecepatan berbeza setiap individu


<< CARA BELI DENGAN HARGA MURAH >>

► HARGA ASAL : R̶M̶9̶9̶ ̶S̶E̶K̶O̶T̶A̶K̶

Komen "SAYA NAK" di bawah!!

HARGA DISKAUN !!

► 1 kotak (20 hari) - RM69 (JIMAT RM30)
► 3 kotak (60 hari) - RM190 (JIMAT RM107)

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC




PRODUCT ROYAL SLIM lishuo MAGIC, adalah gabungan lishuo sekarang yg berbentuk kapsul, ROYAL SLIM Lishuo MAGIC, yang terbaru dalam bentuk sachetAnda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara!For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.



~ WOWWW !!! TESTIMONI DARI ENOT...RSLM MEMANG MAGIC KE??? NAK TAU KENA CUBA SENDIRI YER DARLING2 SEMUA

ROYAL SLIM Lishuo MAGIC
1 B0X - WM RM110/ EM RM115
2 BOX - WM RM200/ EM RM210
~FREE SHAKER
~FREE POSLAJU NATIONWIDE

KENAPA ANDA PERLU AMBIL RSLM
✔ Menjadi kenyang selama 8 jam
✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur
✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)
✔ Membuang toxin dlm badan
✔ Mencantikkan struktur kulit
✔ Memperbaiki hormon
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval


Cara pengambilan produk ROYAL SLIM Lishuo MAGIC

Masukkan 1 sachet ROYAL SLIM Lishuo MAGIC ke dalam 200ml air masak dalam shaker.

Goncang sampai sebati.

Nikmati ROYAL SLIM Lishuo MAGIC perasa EPAL HIJAU...memang sedap...

** sehari hanya sepeket dan minum sebelum breakfast.
** wajib minum air masak 3 liter seharI


Sunday, 31 March 2013

Secret Bust Up Pueraria Mirifica Beauty




Maii2..laiii2..produk baik ni..bila mencubanya anda pasti tersenyum...apa tunggu lagi meh pm/sms/ sy laju2....♥ ♥ ..

sekotak ada 30 sachet, 1 sachet 25gram.
25gram X 30 sachet = RM130 (termasuk pos)

Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk untuk membesarkan payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan pueraria mirifica yang terdapat dalam produk ini sangat tinggi iaitu 8000mg. Ini memberikan kelebihan kepada produk ini berbanding produk lain !

6 manfaat hebat Secret Bust Up Pueraria Mirifica

1- Menjadikan payudara besar dan montok. Sangat sesuai kepada wanita yang berpayudara kecil secara semulajadi dan teringin memiliki payudara besar, berisi dan menonjol. Pastinya akan meningkatkan lagi keyakinan diri anda

2- Menjadikan payudara kendur kembali tegang dan anjal. Sangat sesuai kepada wanita yang mempunyai payudara melendut dan jatuh.

3- Menjadikan punggung bulat dan pejal. Sangat sesuai kepada wanita yang berpunggung kecil dan ingin punggung yang seksi seperti Jennifer Lopez. Pastinya bentuk badan anda lebih menarik dengan memiliki aset punggung idaman suami anda.

4- Menjadikan kulit anjal dan muda. Kesan bukan setakat pada payudara tetapi menyeluruh termasuk menghasilkan kulit yang halus mulus seperti muda remaja. Manfaat dua dalam satu yang anda perolehi hasil pengambilannya pastinya menguntungkan anda.

5- Menghasilkan kulit putih bercahaya. Tiada lagi kulit gelap dan kusam. Gabungan glutathione, collagen dan vitamin C pastinya gabungan paling hebat untuk kecantikan kulit anda.

6- Dapat mengetatkan vagina bagi wanita yang menghadapi masalah vagina longgar dan keputihan. Suami pasti tersenyum gembira sampai termimpi-mimpikan anda setiap malam.


Lima Bahan Utama dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica
  • Pueraria mirifica gred terbaik
  • Hydrolized marine collagen 
  • Vitamin C
  • Glutathione 
  • campuran madu lebah, apricot extract dan tomato extract


Fungsi Pueraria Mirifica Terhadap Tubuh Wanita
  •  membesarkan payudara yang kecil dan leper.
  •  memejal dan menegangkan payudara kendur.
  • mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
  • membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
  • mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.
  •  menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.
  • mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara. 
  •  melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.
  • awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.

Fungsi Marine Collagen dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica
  • mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.
  • Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul. 
  • memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen.
  • menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia
  • memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja

Fungsi Glutathione dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica
  • melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain
  • mempengaruhi antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal.
  •  Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya.
  • Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione.
  • Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing).
  • Kulit menjadi kenyal dan anjal.
  •  Memelihara kesihatan rambut & kuku.


TIPS BERJIMAT dengan Secret Bust Up:

langkah 1 : buka semua 30 sachet dan masukkan dalam satu bekas. satu bekas akan dapat 750 gram. mampu bertahan sehingga dua bulan atau lebih.

langkah 2: makan dua sudu besar sehari

Thursday, 28 March 2013

PERSOALAN PASAL AURA WHITE





#INFO HARI ABOUT AURA WHITE # KHAS KEPADA MEREKA YG TEGAR OR INGIN CONSUME AURA WHITE#HOPE INFO DIBAWAH MEMBANTU UOLSS YA # PLEASE READ !! ♥ ;) Aurawhite RM150(sm) RM160(ss) FREE P0STAGE + SHAKER + MASKER
Q and A mengenai aurawhite :

1) Apa tu aurawhite?Aurawhite ialah produk pencerahan pertama dalam bentuk "shake shake" yg berfungsi untuk mencerahkan kulit seawal 5 hari dan kesan maksima dalam masa sebulan ! Ia ialah produk baru dari Malaysia, buatan bumiputra. PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!! Kenapa tomato, apple dan roselle? nak cantik guna bahan semulajadi kan?? hehe

2) Halal ke tak aurawhite ni?Yes HALAL.Aurawhite ni produk bumiputra, diluluskan JAKIM serta dimoniter oleh Food Regulations, sbb jenis minuman bancuh.

3) Apa bahan dalam aurawhite ni? mcm seram je sbb bg efek cerah yg cepat?Aurawhite ni diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan hydrolyzed tilapia kolagen, L-glutathione,vitamin C,triple stem cell phytocelltec dari tomato,epal & roselle, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti lemon,turnip,strawberi,maquiberry,papaya, sarang burung,astaxanthin & pinebark dimana ia bertindak 3 x ganda mencerahkan kulit & membaiki struktur sel kulit kesan ketara selepas 14 HARI !!

4)1 scoop pagi dan 1 scoop malam..tahan 5 mggu...Tapi permulaan, di sarankan minum lah 2 scoop,2 kali sehari, pagi dan malam utk kesan lebih ketara.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

5)ada yg tanya..mak oiiii 40 000mg? x overdose ka?

ohh semestinya tidakk dear...sbb apa,,yg 40000mg ni dlm 1 jar..bila shake2 tuka jd 400gm ja dlm 1 pengambilan..sekali lagi,,40000mg ni utk 1 jar okay, kita tak amik satu jar, kita amik 1/2 scoop ja..hihi..plus,,kndungan vitamin c dlm aurawhite ni per serving mmg sgt2 okay dah..absolutely x overdose..

6) Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

7)Alahan seafood/resdung boleh ambil?- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..\

8) Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

9)Kalau stop jadi apa2 tak?Okay, contoh la, uolls makan. okay malam ni kenyang, jadi uolls stop, esok lusa boleh tahan lapar lagi.. mcm mana dgn minggu dpn? bulan dpn? mesti lapar semula kan? mcm tu juga dgn penerimaan bdn thdp supplement. Lama2 dia akn makin hilang, jd cara tbaik, amikla aurawhite seminggu sekali ke.. mesti boleh thn 4-5 bulan, kan kan? mantain itu perlu uollssss..

11) Betul ke product ni popular?Yes betul, dah featured dalam harian metro/ mingguan wanita. sbb dia sgt berkesan, dan xperlu telan2.

12) Ibu mengandung/menyusu boleh?Boleh sangat2, lihat dlm album, ibu yg tgh menyusu tu mmg sgt2 glowing, yg plan nak pregnant pun insya allah boleh :)

13) Seawal berapa boleh amik?Seawal umur 16 thn. tp amik 1 scoop ja ya sygs2..

14) Takkan untuk kulit je?Yes, mestilah utk seluruh bdn, dari kulit, rmbut, kuku dan sebagainya, kami akn pastikan anda puas hati dgn aurawhite!

15) Soalan paling famous. Berapa ringgit?RM 150. Ya allah, mahalnya! Alaa uolls ni, jumpa brg murah kata barang thailand, jumpa mahal kata mahal sgt. hihi. yg pnting, harga setanding kualiti. anda nk cuba? boleh pm utk dptkan best price. yG PNTING, dpt shaker free/pos free/ 3D whitening for free! best best best.

Sunday, 24 February 2013

❀❀Aura White GlutaCollagen 400000mg ❀❀

Aura White mempunyai kesan yang menakjubkan setelah anda mengamalkan minuman ini kelebihan yang anda akan dapat nanti ialah :-

a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu
b) Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah spt Jeragat, Jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.
c) Rambut lebih sihat ,halus & bersinar
d) Mengurangkan keduan & garis halus
e) Melambatkan proses penuaan
f) Mengatasi masalah sembelit
g) Mengurangkan sakit sendi
h) Meningkatkan tenaga & lebih aktif
i) Menguangkan rekahan kaki
j) Menguatkan otot, kuku dan tulang
k) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat


Itu antara kelebihan yang ada didalam Aura White dengan hanya RM150.00 anda akan dapat semua kelebihan seperti dia atas




Lelaki boleh minum tak? Jawapannya Yes.... boleh sekali !!!

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....
Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.
Sains Kecantikan Semulajadi.

UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, TIDAK BERMAYA, JERAWAT,
MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh
dan menghasilkan kulit lebih cerah


AURA WHITE PURE L GLUTATHIONE 400 000MG

PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI

TOMATO, APPLE DAN ROSELLE BERSAMA
GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

KEBAIKAN AURAWHITE PGC 400 000MG

- 50% PENCERAHAN KETARA DALAM MASAM 1-2 MINGGU
- PEMULIHAN KULIT YG ROSAK & BERMASALAH
- KULIT LEBIH CANTIK & ANJAL
- ATASI KEDUTAN & GARIS HALUS
- PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT
- MENGETATKAN LIANG ROMA
- MENGUATKAN,MENGHALUSKAN PD KUKU & RAMBUT
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
- ATASI MASALAH JERAWAT & JERAGAT
- AWET MUDA DALAMAN & LUARAN
- TIADA LAGI SAKIT SENDI
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 3 KALI STEM SEL
- SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU
- KECANTIKAN KUKU & RAMBUT
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM
- KURANGKAN KOLESTROL
- HILANGKAN PARUT & SELULIT
- ATASI REKAHAN TUMIT KAMI
- TIDUR YANG BERKUALITI
- MELAWAN RADIKAL BEBAS
- SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA

RAMUAN BERKUALITI PREMIUM
Diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan hydrolyzed
tilapia kolagen, L-glutathione,vitamin C,triple stem cell
phytocelltec dari tomato,epal & roselle, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti

lemon,turnip,strawberi,maquiberry,papaya, sarang burung,astaxanthin & pinebark dimana ia bertindak 3 x ganda mencerahkan kulit

& membaiki struktur sel kulit kesan ketara selepas 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan

kulit,kurangkan radang serta keupayaan pemulihan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan & kesihatan.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan

kimia oleh SGS.

CARA PEMAKANAN

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang..
2) Bancuh menggunakan air mineral / plain water biasa.. Tidak di galakkan bancuh menggunakan air panas kerana di khuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
4) WAJIB minum air masak / mineral / plain water sekurang-kurangnya 3-5 liters sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. Minumlah sediki2 dengan kadar yang cepat..
5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong.. di nasihatkan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas dinner)

SESUAI UTK :-

- LELAKI DAN PEREMPUAN
- PERIOD BLH AMBIK XDA MASALAH
- PREG MOM 4 BULAN KE ATAS
- SEAWAL UMUR 13 TAHUN DGN KADAR BERBEZA

1 JAR UNTUK 2 BULAN
400G

Saturday, 23 February 2013

JOM KURUSKAN BADAN DGN FIGURE UP...





FIGURE UP“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”

Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.


Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).

Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.

Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.

PARA PENGGUNA YANG TELAH BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN FIGURE UP





Bisnes Paling Sempoi tahun 2013... tak menaja pon dapat income!!!! Leh Percaya ke??

Untuk menjadi seorang yang bebas kewangan, anda mesti mencari kelainan dalam bisnes. Tahukah anda, NMGNETWORK sangat jelas kelainannya berbanding bisnes biasa. Aktifkan DIRI ANDA! dan TUNGGU BONUS ROYALTI PROFIT. SERTAI KAMI?

Berita 2 di facebook bah! kaw2!! Hari ini,huru hara org dibuatnya setiap hari ada jer org datang masuk sign up terus laju jer..jangan tengok jer rebut peluang ini cara pantas, biz nmgnetwork terlaris terhangat berita2 terkini usahawan bakal jadi Juta2wan terbaik....!!2013,kami gegarkan fb anda..sertai kami sekarang jangan lepaskan peluang terhebat ini...sangat mudah dan terpantas profit nmgnetwork,cara income pasif melutop2 di fesbook,

NMGNETWORK adalah bisnes online dr >> Creative Great Service
No pendaftaran syarikat : 002149379-W

menawarkan 3 pakej iaitu 


BONUS PENAJAAN iaitu 50% daripada harga pakej yang dibeli oleh bakal prospek, BIZ ini berkonsepkan perkongsian keuntungan sesama ahli dan FIRST COME FIRST OUT.
utk maklumat lanjut anda boleh lihat info di http://www.nmgnetwork.com/niesha

BAGAIMANA KITA DIBAYAR WALAUPUN TANPA MENAJA???
1- klik link http://www.nmgnetwork.com/niesha
2- DAFTAR pilih Pakej Gold
3- kita akn diberikan dline secara auto susun oleh sistem
4- tak kira siapa yg menaja... kita berpeluang mendapat dline
5- seorang dline, admin akn bayar kita RM9

Level 1 - 02 org - RM018
Level 2 - 04 org - RM036
Level 3 - 08 org - RM072
Level 4 - 16 org - RM144
Level 5 - 32 org - RM288
total ................. RM558 :))

6- apabila ewallet kita mempunyai sekurang2nya RM35, admin akn auto bankin ke akaun kita tanpa perlu request terlebih dahulu. admin caj RM5 untuk pengurusan
7- untuk bayaran terakhir, admin akan tolak RM120 untuk auto re-entry

CAMNER LEH DAPAT BONUS TANPA MENAJA
konsep bisnes NMGNETWORK berdasrkan konsep perkongsian keuntungan syarikat. Jadi, tak perlu menaja. RM146 tu akan dimasukkan dalam akaun ewallet sedikit demi sedikit mengikut susunan ahli bawah kita yang disusun oleh sistem secara automatik. Seorang ahli diletakkan bawah kita, kita akan dapat RM3. 

Lihat gambarajah pokok. Ada 5 level. Level 1 - 2 orang ahli, Maka, kita dapat RM6. Level 2 - 4 ahli. Kita dapat RM12. Level 3 - 8 ahli. Kita dapat RM24. Level 4 - 16 ahli. Kita dapat RM48 dan Level 5 - 32 ahli. Kita dapat RM96. Jumlah RM6 + RM12 + RM24 + RM48 + RM96 = RM186. Kemudian, Hibbah sebanyak RM40 dipotong untuk mewujudkan lot-lot di bawah ahli-ahli yang lain pulak.

Kesimpulannya, pendapatan bonus tak menaja RM146 bukanlah dapat setiap bulan. Pendapatan bonus ini bergantung kepada susunan ahli di bh secara automatik oleh sistem. Setiap pendapatan bonus dimasukkan ke dalam akaun ewallet ahli dan apabila cukup RM35 atau lebih, barulah dikeluarkan oleh admin dan masuk terus kedalam akaun bank yang didaftarkan oleh ahli. Proses ini berterusan sehingga cukup RM146.






Susunan ahli yang dibuat secara auto oleh sistem mengikut formulanya tersendiri. Cara mana sistem susun ahli-ahli hanya boleh difahami oleh pihak pengurusan. Tapi, kalau, ANDA perhatikan betul-betul gambarajah pokok yang dipaparkan dalam website NMGNETWORK, ANDA boleh nampak susunan huruf dan nombor. Itulah sistemnya. Saya cuba memahami sistem susunan yang ditunjukkan oleh gambarajah pokok itu tapi terhenti pada ahli ke 10 sahaja. Ahli ke 11 tak pasti nak diletak di mana. Kesimpulannya ANDA kena upgrade jadi ahli dengan cepat kerana siapa upgrade dulu, dia akan dapat susunan dahulu dan cepat dapat bonus royalti profit. Jangan pening kepala macam mana sistem nak susun ahli





KESIMPULANNYA, MEMANG BONUS TANPA MENAJA WUJUD DAN BENAR. TIADA UNSUR GHARAR DAN SAH DI SISI AGAMA ISLAM. TIADA ORANG TERLALU KAYA DALAM NMGNETWORK. BAGI AHLI-AHLI YANG RAJIN MENAJA PULA,TAMBAHAN BONUS LAIN YANG AKAN MEREKA TERIMA IAITU KOMISEN 50% DARIPADA HARGA PAKEJ YANG DIBELI. APABILA AHLI YANG DITAJA MENAJA ORANG LAIN PULA, TAMBAHAN BONUS UNILEVEL PULA AKAN DIBERI. RM1 X BILANGAN AHLI.
SEGERALAH BUAT TINDAKAN TUAN-TUAN.



BERDAFTARLAH DI http://www.nmgnetwork.com/niesha   atau pon di http://www.nmgnetwork.com/moonie


Thursday, 7 February 2013

RAHSIA SIHAT DAN BERTENAGA

Jadi, disini beberapa cadangan perkara yang tidak patut kita lakukan sebaik sahaja bangun dari tidur ;

1. Tidak Bersyukur - Janganlah kita seawal pagi punyai perasaan sombong dengan kehidupan. Kerana ini setiap detik ketika dari kita tidur sehingga bangun tidur, masih dipinjamkan udara untuk bernafas dan terus hidup. Justeru, janganlah sombong dengan dan tidak bersyukur dengan apa yang masih kita pinjamkan.

2. Perasaan/Perkara Negatif - Sebaik sahaja bangun tidur terus datang dengan perasaan negatif. Mendatangkan perasaan seperti marah, malas, dengki, syak mendorong kepada permulaan yang tidak baik dalam kehidupan kita seharian.

Seperti contoh saya disebelum ini, terkadang status facebook atau twitter mendorong menerima perkara negatif diawal pagi yang tentu sahaja mendorong perasaan negatif dalam diri. Terlibat dalam pertengakaran diawal pagi juga satu perkara yang tidak baik sebelum memulakan hari.

Sepatutnya awal pagi kita patut merasakan ketenangan bukan perang!

3. Tidak Bersarapan - Walaupun dalam keadaan rehat, tapi itu hanya pada luaran sahaja. Tidak kepada organ dalaman kita yang masih sentiasa beroperasi. Justeru, ia akan menurunkan tenaga yang diperlukan untuk tugasan harian kita. Saya percaya kerana tinggalkan sarapan, kita akan terasanya sangat lemah untuk melakukan aktiviti harian atau terasa seperti kelaparan.

Lapar mendatangkan perasaan atau "mood" yang tidak menentu dan seringnya mendatangkan marah. Paling teruk, marah boleh mendatangkan 1001 perkara yang tidak baik kepada diri sendiri. Dengan berlapar juga ia mendatangkan keburukkan kepada kesihatan jika dibiarkan.

4. Tiada Persediaan - Mungkin bangun tidur dianggap ramai satu permulaan hari. Tapi, sebenarnya untuk memulakan satu kehidupan atau hari yang baru perlulah membuat persediaan untuknya. Andai kata kita punyai tugas atau aktiviti penting untuk keesokkan harinya, adalah terbaik untuk menyediakannya hari ini daripada esok.

Jadi, jika mengambil keputusan untuk menyediakannya setelah bangun tidur, akan dikuatiri kita tidak akan mampu menyediakannya atau lebih kepada pekerjaan yang sia-sia kelak.

Teringat dulu ketika masih berada di sekolah dimana Ibu telah menyiapkan segala persiapan untuk ke sekolah. Dengan kata-kata dorongan dan semangat yang memberi dorongan dalam diri sebelum menimba ilmu. Perbuatan Ibu membuatkan kita selesa sepanjang hari bukan?

Tapi, itu apabila kita bersama Ibu Bapa. Jika sudah berdikari sendiri dan tahu baik buruk sesuatu perkara, maka jauhilah perkara yang tidak patut seawalnya bagi memberikan ruang yang lebih positif dan baik dalam hidup seharian kita.


Kalau Anda Penggemar Makanan Pedas, Ini Berita Baik Untuk Anda !

relax petang share daripada Rahsia Perut Menawan

♥ Kalau Anda Penggemar Makanan Pedas, Ini Berita Baik Untuk Anda !


1. Menurunkan berat badan
Menurunkan berat badan. Siapapun pasti setuju, makanan apapun kalau diberi sambal pasti akan lebih menambat selera. Kalau boleh, makanan diet anda pun mesti nak kena ada sambal. Kalau hal ini boleh membuat anda boleh menikmati makanan sihat dengan lebih berselera, kenapa tidak? Lagipun, rasa pedas itu boleh meningkatkan metabolisme anda. Kajian menunjukkan bahawa bahan utama dalam cili, iaitu kapsaisin, memiliki efek termogenik yang boleh menyebabkan tubuh membakar kalori ketika mengunyah selama 20 minit.

2. Menyihatkan jantung
Menyihatkan jantung. Hasil kajian juga menunjukkan, budaya makan makanan pedas menyebabkan insiden serangan jantung dan stroke menjadi lebih rendah. Alasannya, cili merah boleh mengurangkan kesan dari kolesterol yang berat, sedangkan kapsaisin pula boleh melawan peradangan. Keduanya merupakan faktor risiko untuk masalah jantung.

3. Mencegah kanser
Mencegah kanser. Menurut American Association for Cancer Research, kapsaisin juga memiliki kemampuan untuk membunuh beberapa sel kanser dan leukimia. Sedangkan kunyit, yang dijadikan bahan dalam kari dan mustard, boleh memperlambatkan proses penyebaran kanser dan pertumbuhan tumor. Untuk memberikan hasil semaksima mungkin, campurkan dengan lada hitam untuk menyerap kunyit 2.000 peratus lebih banyak.

4. Menurunkan tekanan darah
Menurunkan tekanan darah. Vitamin A dan C mampu menguatkan dinding otot jantung, sementara panas dari lada meningkatkan aliran darah ke seluruh tubuh. Kombinasi ini boleh menghasilkan sistem kardiovaskular yang lebih kuat.

5. Mengurangkan stress
Mengurangkan stress. Makanan pedas boleh meningkatkan produksi hormon yang memberi rasa ketenangan, seperti serotonin. Hasilnya, makanan ini mampu membantu mengurangkan depresi dan stress.


Saturday, 2 February 2013

PROMOSI FELINNA LOTION SEMPENA CNY 2013



PROMOSI DATANG LAGIIIIIII!!!!!!!!!
Sempena Chinese New Year 2013, dengan setiap belian 2 botol iNCHLOSS cuma berharga RM120 sahaja.
Anda jimat RM 30!!!!!!Jangan lepaskan peluang ini....



Hye ladies❤❤❤
 promosi CNY membuka tirai february.. Membawa seribu aura pada Niesha & ramai dealer^__^... Order masuk non stop... Yg mana belum try .. Are u sure xmaw try langsung..? X mnyesal..? X susah.. Share dgn mmbe sorg rm60... 2 org ckup rm120... Harga biasa rm75/1 tau.... Jangan isau stok sentiasa ada.... Order mai cepat2 :::



Cantik luar cantik dalam?? Boleh cantik, dengan cara semudah A,B,C. 

Apa yg specialnya FBs (Felinna Beauty Shop)
.. Fast delivery
.. Free postage
.. More than online shop. we deliver with promises, and can consult anytime.

Wednesday, 23 January 2013

SOALAN LAZIM DARI PELANGGAN KEPADA NAJEEHA BEAUTY SIMPLY SLIM



S1 : Apakah kandungan pada losyen ini?
J1 : Kandungan nya ialah Aloe Vera Extract, Sodium Edta, Acrylate, Iris Florientina Extract, Collagen, Glycerine, Capsaicin, Fragrance , Triethanolamine, Methylparaben, Ethlyparaben, Extra Collagen, Isobutlyparaben, RO Water, Campurah buah-buahan Peach dan Lemon.

S2 : Adakah kandungan ini merbahaya pada kulit ?
J2 : Jangan bimbang.Kandungan ini selamat dan sangat bagus untuk kulit wajah dan badan kerana kandungan buah peach yang segar mampu melembutkan kulit orang-orang Asia.

S3 : Adakah losyen ini sah KKM dan Halal?

J3 : Ye.Semua kandungan losyen ini halal dan dikilangkan oleh kilang yang terdiri daripada orang-orang Islam dan kami amat menitikberatkan kandungan supaya sah untuk dibawa solat.Kilang ini juga bertaraf GMP dan Sah Kementerian Kesihatan Malaysia. Jujur diingatkan untuk permulaan kami disyorkan menggunakan KKM kilang dahulu bagi melancarkan proses.. Seterusnya kami akan menggunakan KKM sendiri atas nama syarikat kami sendiri kerana KKm utk Najeeha Beauty masih dlm proses. Untuk mengelakkan menjadi isu, kami tidak meletakkan sebarang no KKM pd stiker kerana pelanggan akan memperkatakan kenapa no KKM lama dan akan datang ini berlainan NOT. Hanya bila sah mendapat KKM syarikat sendiri, kami akan printkan pd stiker.Jadi ianya bukan isu kerana kami mendapat kelulusan KKM atas kandungan yang kilang kami sediakan ;)

S4 :Apa kelebihan SimplySlim ini ?

J4 : SimplySlim ini mempunyai Extra Collagen serta gabungan buah-buahan lemon dan peach yang membuatkan ramai pelanggan suka kan baunya yang segar dan wangi.. dan yang paling penting collagen ini sangat membantu melembut dan menggebukan kulit . Extra collagen ini diminta sendiri oleh pengasas kerana kulitnya sensitive terhadap satu-satu product. Alhamdulillah collagen ini sangat membantu. Kanak-kanak juga boleh amalkan simplyslim untuk tujuan kembung perut , lenguh-;enguh dan sebagainya

S5 : Berapa lama akan Nampak kesan?
J5 : Bergantung kepada tahap kandungan lemak seseorang. Purata nya dalam masa 2-3hari sudah rasa kesan sudah efektif pada tubuh badan seperti seluar yang ketat sudah ada rasa longgar-longgar, dan sebagainya.

S6 : Ada kesan gemuk balik ke tidak jika berhenti sapu SimplySlim ini?

J6 : Tiada kesan gemuk balik atau bentuk badan kembali kepada asal kerana SS ini adalah losyen untuk mendapatkan kembali bentuk badan yang cantik, menarik sekaligus memecahkan lemak-lemak degil terkumpul.Jika disapu itu adalah satu bonus pada diri sendiri untuk kembali langsing dan sekaligus boleh mendapatkan kulit lembut, gebu dan halus.

S7 : Perlu diet ke tidak kalau sapu SimplySlim ni ?
J7 : Tidak perlu berlapar dan menyeksakan diri . Selepas makan anda boleh sapu SS bagi mengawal bentuk badan dan cepat-cepat hapuskan lemak yang baru nak bertamu itu.hehe

S8 : Golongan mana yang boleh sapu SimplySlim ni ?

J8 : Lelaki dan perempuan semua boleh sapu. Kanak-kanak seumur 5 tahun ke atas pon boleh sapu pada perut kembung dan dada jika ada batuk-batuk. Perempuan mengandung boleh sapu pada mana-mana bahagian dan elakkan sapu di bahagian perut bagi mengelakkan proses pembesaran perut. Hehe.. Perempuan tengah berpantang bersalin sangat disarankan sapu SS ini kerana bagus mengurangkan rekahan pd perut dan mana-mana bahagian selepas bersalin .

S9 : Apakah fungsi SimplySlim ini selain untuk melangsingkan badan?

J9 : Fungsi utama SimplySlim adalah untuk memecahkan lemak, melangsingkan badan, membentuk badan yang ideal, menghilangkan rekahan selulit, menghilangkan rekahan kulit selepas bersalin, membentuk wajah /dagu supaya nampak runcing, melegakan perut kembung bagi kanak-kanak , menghilangkan lenguh-lenguh badan, melegakan sakit perut, dada dan etc, bagus utk pesakit strok, dll.

S10 : SimplySlim ni panas tak? Sesetengah produk saya pakai panas dan kulit jadi merah-merah
J10 : Tidak panas, kerana kami menggunakan extra collagen. Sesuai disapu pd kulit wajah dan tempat2 yang sensitif.. Rasa lembut dan dingin serta tidak terlalu panas.

Wednesday, 2 October 2013

ORIGINAL VS TIRUAN set collagen vitamin E plus....


Persoalan yang PALING KERAP saya terime ialah : Macam mana nak beza antara set ORIGINAL & TIRUAN. Okeh ini serba sedikit info berkenaan ori vs tiruan.

Packaging :
Kalau dilihat secara kasar, luaran nye mmg nampak sama. Kalau xdiperhatikanbetul2, mmg tidak akan perasan. 
  1. Penutup tiruan lebih pudar berbanding yg original.
  2. Perkataan 'collagen' tiruan berwarna merah, manakala yg ori berwarna pink.
  3. Ada sesetengah set tiruan, tidak ada cetakan 'day cream' & 'night cream'. Tp ade sesetengah nye ade sama seperti yg original.

Warna krim :
Perbezaan yg agak ketara pd warna krim antara yg ori dan tiruan.
  1. Krim siang - warna yg tiruan jauh lbh pudar dan pucat berbanding yg original
  2.  Krim mlm - warna krim tiruan lbh putih drpd yg original.
  3. Sabun - warna sabun collagen tiruan lbh terang berbanding original.

Tekstur :
  1. Krim malam ori teksturnya halus, tidak likat/pekat dan senang di pakai. kurang melekit.
  2. Krim siang ori teksturnya lembut, halus, licin dan juga mudah disapukan ke wajah.
  3.  Kalau krim yg x ori, teksturnya adalah sebaliknya...

siapa yg biasa pakai yg ori dan pernah try yg x ori...mmg boleh cam bezanya...

Kesan :
  1. Set original - Minggu pertama, akan mengalami penggelupasan, gatal2, sedikit mereh bg yg kulit sensitif. Semua itu proses membuang kulit mati utk diganti dgn kulit baru. Kulit akan semakin cerah selepas itu.
  2. Set tiruan - kulit akan start mcm burn sket sket. Dalam seminggu, mcm2 msalah kulit timbul. Kulit menjadi semakin gelap, bahkan memburukkan lg tona kulit. Jerawat akan naik tanpa henti.

Set Kecantikan Collagen + Vit E (3 in 1)


ANDA MEMPUNYAI MASALAH ....JERAWAT?
  • JERAGAT?
  • KULIT BERMINYAK?
  • PORI-PORI MUKA YANG BESAR?
  • TONA KULIT TIDAK SEKATA?
  • KULIT KUSAM?
  • PARUT-PARUT JERAWAT?
  • KULIT KERING DAN LESU?

Anda tentu dah penat mencuba pelbagai produk di pasar bagi menyelesaikan masalah kulit anda, betul tak? yang buat lagi frust bile xde satu produk pon yg sesuai. Duit plak dh habis beratus2 beli macam2 produk. Kini anda xperlu risau lagi sbb SET KECANTIKAN COLLAGEN PLUS VIT E adalah produk yang sangat sesuai bg mereka yang mempunyai pelbagai masalah kulit.

Ape yang menarik tentang produk ini ialah, ia didatangkan dalam bentuk set, lengkap dengan :
  1. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP - 60 GRAM
  2. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM - 20 GRAM
  3. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM - 20 GRAM"


Collagen Plus Day Cream (Kuning)
Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah.

Collagen Plus Night Cream (Putih)

Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah. Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari. Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.

Collagen Plus Whitening Beauty Soap

Sabun yang berfungsi untuk membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan. Ia mampu memberikan hasil kulit sihat, bersih dan lebih cantik.

  • Kelebihan/ Fungsi
  • Mencerah dan memutihkan muka
  • Melicinkan kulit muka
  • Kulit nampak tegang
  • Melembabkan kulit yang kering
  • Mengurangkan dan menghilangkan tompok HITAM di muka
  • Mengurangkan dan menghilangkan PARUT akibat jerawat
  • Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
  • Mengatasi masalah kulit kusam dan tompok gelap bawah mata.
  • Mengatasi masalah kulit berminyak
  • Menstabilkan tona kulit
  • Memutihkan wajah
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
  • Mengecilkan pori-pori
  • Menganjalkan kulit wajah
  • Membuat wajah putih dan berseri
Cara Pemakaian :

Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E : Untuk dipakai siang hari selepas membasuh kulit dengan sabun Collagen Plus Vit E dan sapu rata secara nipis di seluruh wajah dan leher.

Krim malam (putih) Collagen Plus Vit E : Untuk dipakai waktu malam selepas mencuci muka dengan sabun Collagen Plus Vit E dan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah dan leher. Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E boleh digunakan sebagai alas bedak / pelindung UV dari sinar matahari.









So macam mane? cukup meyakin kan x? YESSSS... saya sendiri dah guna produk ni sebelum sy berani jual. Saya xkan jual bende yg sy sendiri blm cuba n xyakin. Dah pakai, dh rase sendiri hasilnye, baru sy berani utk jual. :)

Jadi tunggu apa lagi?! Dapatkan sekarang!!!
HARGA | RM35/set (SM)/ RM40/set (SS) sahaja (TERMASUK PENGHANTARAN)

Pembayaran boleh dibuat ke :

Maybank
Nama | Min Aishah Bt Ab Ghani
Acc No | 163055007555


Cimb
Nama | Min Aishah Bt Ab Ghani
Acc No | 13030003271200

Sila inform pembayaran ke 019-9757087 ngan menghantar SMS @ wassup.. ( taknak call2 tau ) :

Bukti pembayaran
  • Bank
  • Jumlah Bayaran
  • Tarikh bayaran
  • Waktu bayaran
  • No Acc (agen jualan)
  • Nama pemegang acc (agen jualan)
Maklumat tempahan
  • Berapa set nak
  • Nama penuh
  • Alamat
  • No Hp
****utk belian borong pon boleh, diWAJIDkan borong 1 DOZEN bersamaan 12SET  utk maklumat lanjut boleh pm inbox sy di facebook okesh!!!!

Penghantaran adalah melalui POS LAJU




Sunday, 29 September 2013

AURA WHITE NEW FLAVOUR - CHOCOLATE INDULGENCE



DARK n YUMMY SUPER CREAMY n MELTY
AURA WHITE WITH CHOCOLATE FLAVOUR READY STOCK NOW..!!

NEW FORMULA.. NEW LOOK.. NEW IMPROVEMENT.. AURAWHITE CHOCOLATE FLAVOUR 1 000 000 mg ♥♥

Mari kita shake.. shake AURAWHITE CHOCOLATE setiap pagi kerana ia memberi kita lebih tenaga dan yang pasti kulit wajah kita boleh nampak perubahan dalam masa 7-14 hari..

CARA BANCUHAN :
3 scoop dan 120 ml air sejuk

Yang pasti lepas uollss minum pasti nak lagi sebab tak puas minum.. hehe tak percaya cuba la hari ini.. Wowww Passssti AURAWHITE CHOCALATE INDULGENCE menceriakan hari-hari anda.. Try lah..!!

♥♥ Hmmm.. Anda pencinta Coklat..?? Terutama bila ia cair di mulut.. Hmmm.. So Yummyyy..!!



AURAWHITE NEW FLAVOUR !Rasai kenikmatan yang berbeza dengan AURAWHITE CHOCOLATE INDULGENCE !

HARGA RM150 tapi PROMOSI RM130 WITH ALL FREE GIFTS BELOW
Free postage
Free shaker
Free aura shine 
Free Shishedo mask
Free lip mask
Free eye mask
Free serum rambut

( all free gifts bergantung pada stok dan saya berhak menukar free gifts tersebut jika stok telah habis)

BERMINAT SILA ADD SAYA DI FACEBOOK ATAU WASSUP SAYA DI TALIAN 0199757087 


# KURUS SELEPAS MANDI ? # TURUN 2.7KG DALAM 4 HARI !!.. - Dijamin BERKESAN








BELVYA ( Perfect slimming skrub)
Harga pasaran sem rm85 / ss rm 95
FREE POS
STOK TERHAD

APA YANG BEST DENGAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB (PSS)

1) MASALAH LEMAKS TERSANGKUT SANA SINI,
2) INGIN SLIM MELIM MACAM MODEL,
3) MASALAH PIPI BULAT, DAGU BERLAPIS, DAGU TIDAK RUNCING DISEBABKAN TENGGELAM DEK LEMAK,
4) MEMBANTU HIDUNG YANG KEMEK MENJADI MANCUNG
5) BAU BADAN YANG TIDAK MENYELERAKAN PASANGAN,
6) MASALAH SELULIT MACAM REKAHAN GEMPA BUMI
7) ANTI STRESS DENGAN CAMPURAN HARUMAN DARIPADA 5 ESSENCE AROMA TERAPI
MENEGANGKAN KULIT, MENCERAHKAN KULIT DAN ANTI PENUAAN
9) MENGHAPUSKAN SEL SEL KULIT MATI YANG MENYEBABKAN TONA KULIT TIDAK SEKATA DAN KUSAM
10) MENCEGAH DAN MELAWAN JERAWAT DIBADAN
11) MASALAH PERUT BUNCIT SEPERTI MENGANDUNG
12) MENGGUNAKAN TEKNOLOGI NANO TERKINI
13) PERTAMA DI ASIA
14) SESUAI DIGUNAKAN UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN


MEMANG TERBUKTI KEBERKESANANNYA SECARA KLINIKAL!! TAK PERLU RISAU KERANA PSS MEMPUNYAI KELULUSAN KKM DAN SELAMAT DIGUNAKAN!


CARA GUNA SCRUB BELVYA PSS



CARA GUNA

1. Basahkan tempat yang ingin disapu
2.Urut lawan arah jam sehingga skrub cair dan meresap 
3.Biarkan selama 3-5 min (sambil tggu tu blh la gosok gigi hehe)
4.Bilas & mandi mcam biasa


TIPS..Kalo guna air suam masa sapu n bilas lg la cepat berkesan..x caye..cuba dulu..testimoni dah hampir 50 ++ yg berjaya

TESTIMONI PENGGUNA BELVYA PSS





BLINQ BEAUTY DRINK




TERUJA KULIT GEBU, BEBAS JERAWAT & GLOWING dlm 7 HARI?
TERUJA bila kawan puji BODY macam CHE TA?
TERUJA badan rasa BERTENAGA & SIHAT lain macam?

BLiNQ BEAUTY DRINK OFFER PAKEJ CANTIK+KURUS+SIHAT SEKALIGUS! KHAS utk mereka yg nak rawat masalah kecantikan dalaman & luaran, yg nak maintain berat badan ideal & yg nak atasi masalah lemah lesu serta tak bertenaga...

HARGA PASARAN : RM150 SEKOTAK (30 SACHETS~1 bulan)

JAMINAN 200% KEBERKESANAN SEAWAL 7 HARI!

KENAPA ANDA PATUT PILIH BLINQ BEAUTY DRINK ?
✔Kulit 50% LEBIH CERAH dlm masa 7 HARI SHJ!
✔Atasi masalah JERAWAT, PARUT & JERAGAT KENTAL hanya dgn KOTAK pertama!
✔MENGANJALKAN KULIT 80% LEBIH CEPAT dari suntikan Vit C!
✔Paling berkesan MENGECILKAN LIANG ROMA SEAWAL 3 HARI!
✔BONUS! Bentuk wajah kelihatan RUNCING!
✔Merendahkan PARAS KOLESTROL ke TAHAP IDEAL!
✔Peningkatan METABOLIK & SISTEM IMUNISASI badan!
✔PENURUNAN BERAT BADAN dalam masa 2 MINGGU TANPA PERLU BERLAPAR!
✔BERTENAGA sepanjang hari dengan 1 SACHET SHJ!
✔Mengatasi masalah MIGRAIN, GASTRIK, SAKIT SENDI dan lain2!
✔Pertambahan SUSU BADAN secara OPTIMUM bagi ibu2 menyusu!

Thursday, 5 September 2013

IBU PUTIH.... KRIM YG TERBAIK UTK MEMUTIHKAN MUKA DAN BADAN





APE ITU KRIM IBU PUTIH?
=ia adalah sejenis ibu kepada segala jenis krim a.k.a pure cream utk memutihkan wajah dan badan .

BOLEH CAMPUR DGN PRODUK LAIN?
=yes boleh,ia tidak memberi kesan sampingan malah memberi hasil yg sgt superb,x percaya?sila cuba

TAHAN BERAPA LAMA?
=krim ini 1bekas 20G jika anda memakai di badan mgkin 1 bekas utk 1 weeks ,tp jika di wajah sebulan pun tahan u ols

HARGA?
=RM 50INC POS SEM /RM 55 S/S if u ols nak pakai kat badan better beli BORONG okey !

ADA KESAN SAMPINGAN?
=NO NO NO!!! malah kesan yg luar biasa hebat uols

HALAL KE?
=halal dear ia datang dari SABAH ,malaysia jgk okey

PRODUK NI SAMA KE DGN PRODUK IBU PUTIH LAIN?
=itu saya x pasti mgkin YA mgkin TIDAK,tp mgkin jgk ia datang dri kilang yg sama ..so tiada istilah rebranding ye syg2 semua ia dtg BERKG2

CARA PAKAI?
=u ols pakai jer bila2 u ols nak..seeolok nye MALAM La...tp u ols kena ingt utk muka hanya perlu pakai 2mggu je then stop 1 weeks slps tue smbg balik..utk badan boleh pakai setiap hari

BOLEH BELI BORONG ?
=YA bisa aja dong !!

RETAILS:

RM 50SEM
RM 55 S/S

IBU PUTIH BORONG :
10BOTOL: RM37/BOTOL
20BOTOL:RM34/BOTOL
30BOTOL:RM30/BOTOL

-NOT INC POSTAGE -

Saturday, 31 August 2013

PERGHHH WANGINYER... SCRAF PERFUME


Assalammualaikum Dan salam sejahtera semua. Disini saya hendak memperkenalkan jenama perfume terbaru didalam pasaran.,SCARF Perfume, berjenis EDP (Eau de Parfum) adalah perfume yang tahan lama, bebas alkohol dan mengandungi 5 wangian dalam satu pek. Anda boleh guna aroma yang bersesuaian dengan mood dan fesyen anda yang lain setiap hari.

SCARF Perfume Premium Pack
Harga Jualan: MYR 167.00

SCARF Perfume Single Pack
- Fresh & Light
Harga Jualan: MYR 47.00



SCARF Perfume Single Pack- Active & Exotic
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Single Pack
- Elegant & Luxury
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Single Pack
- Nature & Outdoor
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Single Pack
- Smart & Casual
Harga Jualan: MYR 47.00

SCARF Perfume Mini Pack
Harga Jualan: MYR 37.00

Friday, 30 August 2013

TIPS TURUNKAN BERAT BADAN...

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan!!!!!...

For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.

Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

Tips turunkan berat badan:

  1. Minum Royal Slim Lishuo Magic
  2. Jangan bercampur dengan kaki sindir
  3. Jangan bagitahu dgn org lain u cuba nak kurus
  4. Jangan terus takmau makan itu dan ini, diet konon2
  5. Minum air kosong banyak
  6. Yang suka makan waktu malam sampai 2 hingga 3 pagi makan tembikai.. Coz saya buat macam tue (pengasas)
  7. Mesti benci giler dengan si kaki kutuk, tapi depan buat2 baik ler.. Dalam hati, nanti ko.. Tengok 1 hari nanti
  8. Jangan timbang berat badan tue, sehari berkali2.. Adoiii.. Timbang tgok u pun bosan
  9. Semangat nak kurus perlu ada, tapi jgn terlalu berkobar mcm nak g perang, nanti lebih awal u give up
  10. Bagi target seminggu 2kg, kalau 4 minggu 8kg dah turun.. Target biar rendah2, jadi kalau dapat lebih kira bonus, baru u happy, sebulan 8kg
  11. Jgn target nk kurus sebelum raya kalau berat badan 96KG sekarang... Adoiiii... Agak2 lah
  12. Product nie ada anti aging, sesiapa yang makan collagen tambahan dari product lain, uols boleh benti ambik product tersebut, kalau budget sempitttt
Tips dan info dr pengasas Royal Slim Lishuo Magic


NI LAH PENGASAS ROYAL SLIM MAGIC LISHUO...SAPE CAKAP ORG GEMUK XLEH KURUS... CUMA NAK DGN TAKNAK JEW...

EYELINER YANG MEMUKAU

WOW!! SIAPA NK MATA CANTIK MENAWAN CAMNI...
jom pm skg dptkan kajal eye liner dgn hrga yg sgt berbaloi untuk mata anda yg cantik menawan..!!

Warna hitam dan bertahan lama agar mata tampak dramatis.
Black Kajal yang tahan lama dengan sari chamomile dan bahan-bahan antioksida untuk membantu menyamankan dan melembapkan.
Formula ringan, tidak berminyak dan menjaga kelembutan kulit



BLUE HEAVEN Eye Liner

RM15 SM RM20 SS INCLUDED POSTAGE

INTERESTED?? GRAB IT NOW!!!

Thursday, 29 August 2013

SOAL JAWAB HERBINI PLASTER KURUS




Ada kesan sampingan?

Ia adalah 100% herba tulen semulajadi. (Tak ada kesan sampingan, tak akan pulih). Ia digunakan secara luaran oleh itu tiada kesan bahaya pada organ-organ dalaman seperti perut, hati atau buah pinggang. Ia telah diuji selama 3 tahun untuk memastikan keselamatannya.


Berapa lama untuk melihat keberkesanannya ?
  • Kesan boleh dilihat seawal 20 hari.
  • Buang angin/ sendawa dengan kerap
  • Senang buang air besar (usus sudah lancar)
  • Najis berwarna kehitaman (toksin disingkirkan)
  • Badan terasa ringan
  • Mudah bangun pagi (peredaran darah)
  • Badan lebih bertenaga (lemak dibakar)

Walau bagaimanapun, keputusan individu mungkin berbeza. Jadi adalah amat penting untuk ikut arahan penggunaannya .

Saya mengambil ubat-ubatan, adakah saya boleh menggunakan Herbini Plaster Kurus pada masa yang sama?

Ini adalah tampalan luaran , ia adalah 100% semulajadi dan tidak mempunyai kesan sampingan. Walau bagaimanapun, anda dinasihatkan berjumpa dengan doktor anda jika anda mengambil ubat-ubatan atau anda terdedah kepada alahan kulit.


Mengapa Herbini Plaster Kurus digunakan di pusat perut?
Penggunaan Herbini Plaster Kurus ke kawasan pusat telah diuji oleh Terapi pusat Cina, yang telah dibangunkan dan terbukti berkesan selama 2000 tahun. Ia juga telah terbukti secara klinikal bahawa ini kawasan badan memperuntukkan kepekatan besar saluran darah dan urat kapilari yang membolehkan proses penyerapan kulit untuk bekerja dengan berkesan, dengan memberi sebatian herba akses langsung kepada badan.


Mengapa Herbini Plaster Kurus digunakan pada waktu tidur?
Apabila kita berada dalam mod tidur, badan kita cenderung untuk menyimpan lemak akses kerana metabolisme kita adalah pada tahap terendah. Oleh itu, adalah penting untuk memulakan proses penurunan berat badan pada waktu tidur. Ubat yang makan secara lisan memetabolismekan dalam 2-4 jam dan pada dasarnya tidak mempunyai kesan berterusan; namun Herbini Plaster Kurus akan berfungsi selama 8 jam, mencegah pembentukan lemak dan menggalakkan penguraian lemak. Itulah sebabnya ia begitu berkesan.


Bagaimana Herbini Plaster Kurus kuruskan badan saya?

Dengan menggunakan Herbini Plaster Kurus, anda akan dapat mengawal selera makan berlebihan anda, meningkatkan metabolisme anda (membakar lemak yang berlebihan), mengurangkan penyerapan lemak dan membuang toksin yang berbahaya dari badan.

Pantang Larang?
  • Wanita yang hamil
  • Ibu menyusu
  • Kanak-kanak di bawah umur 16 tahun
  • Wanita yang dalam keadaan Haid atau datang bulan.
  • Jika alah kulit berlaku, sila berhenti guna dan minta nasihat doktor.

TESTIMONI HERBINI PLASTER KURUS

Memandangkan ni produk baru, ramai sangat yang bertanya pasal testimoni kan?

Nah!! Ni testimoni pertama yang kami terima. In Sha Allah, lebih banyak lagi testimoni dari pembeli kami yang sedia ada akan menyusul...

 Elo...elo..kami kaum lelaki pon nk nampak ensem je tau... jgn ingat kaum pompuan je nk cntik...hehehe sape kata RSLM untuk perempuan je...lelaki pun ade minum DAN berjaya turun berat badan dgn RSLM....try test tgk dia sblm dan selepas dia nmpk muda 5tahun kan

kat bwh ni plak antara testimoni2 yg berjaya...



HERBINI PLUSTER MAGIC






Mallissa May Manuel - " Hello saya dah turun 6KG, pagi tadi timbang. Tak sampai 10 patch saya pakai"

Lynn Tsen - "First time saya buang angin sampai lebih dari 50 kali"

Komen "SAYA NAK" di bawah!!

✔ Meningkatkan METABOLISM dengan berkesan
✔ Bakar lemak & Kalori dengan pantas
✔ Menghapuskan lemak berlebihan
✔ Membantu mengurangkan selera makan
✔ 100% TIADA kesan sampingan
✔ Melancarkan pergerakan usus
✔ Membuang toksin yang merbahaya
✔ Melancarkan sistem aliran darah
✔ Buang angin dalam badan
✔ Mudah bangun tidur

<< CARA PENGGUNAAN TERBAIK >>

1. Tampal pada pusat sahaja. Lemak 1 badan akan dibuang
2. 8-12 jam sehari (cadangan: 6 petang - 6 pagi)
3. Banyak minum air suam/mineral (WAJIB)
4. Elakkan minum air sejuk/ais/manis

Kesan terbaik - RAWATAN PENUH 60 HARI (3 kotak)

Tapi seawal 20 hari pun dah dapat kesan awal yang baik. Jaminan kami hanya untuk penggunaan 60 hari.

* Kecepatan berbeza setiap individu


<< CARA BELI DENGAN HARGA MURAH >>

► HARGA ASAL : R̶M̶9̶9̶ ̶S̶E̶K̶O̶T̶A̶K̶

Komen "SAYA NAK" di bawah!!

HARGA DISKAUN !!

► 1 kotak (20 hari) - RM69 (JIMAT RM30)
► 3 kotak (60 hari) - RM190 (JIMAT RM107)

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC




PRODUCT ROYAL SLIM lishuo MAGIC, adalah gabungan lishuo sekarang yg berbentuk kapsul, ROYAL SLIM Lishuo MAGIC, yang terbaru dalam bentuk sachetAnda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara!For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.



~ WOWWW !!! TESTIMONI DARI ENOT...RSLM MEMANG MAGIC KE??? NAK TAU KENA CUBA SENDIRI YER DARLING2 SEMUA

ROYAL SLIM Lishuo MAGIC
1 B0X - WM RM110/ EM RM115
2 BOX - WM RM200/ EM RM210
~FREE SHAKER
~FREE POSLAJU NATIONWIDE

KENAPA ANDA PERLU AMBIL RSLM
✔ Menjadi kenyang selama 8 jam
✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur
✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)
✔ Membuang toxin dlm badan
✔ Mencantikkan struktur kulit
✔ Memperbaiki hormon
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval


Cara pengambilan produk ROYAL SLIM Lishuo MAGIC

Masukkan 1 sachet ROYAL SLIM Lishuo MAGIC ke dalam 200ml air masak dalam shaker.

Goncang sampai sebati.

Nikmati ROYAL SLIM Lishuo MAGIC perasa EPAL HIJAU...memang sedap...

** sehari hanya sepeket dan minum sebelum breakfast.
** wajib minum air masak 3 liter seharI


Sunday, 31 March 2013

Secret Bust Up Pueraria Mirifica Beauty




Maii2..laiii2..produk baik ni..bila mencubanya anda pasti tersenyum...apa tunggu lagi meh pm/sms/ sy laju2....♥ ♥ ..

sekotak ada 30 sachet, 1 sachet 25gram.
25gram X 30 sachet = RM130 (termasuk pos)

Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk untuk membesarkan payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan pueraria mirifica yang terdapat dalam produk ini sangat tinggi iaitu 8000mg. Ini memberikan kelebihan kepada produk ini berbanding produk lain !

6 manfaat hebat Secret Bust Up Pueraria Mirifica

1- Menjadikan payudara besar dan montok. Sangat sesuai kepada wanita yang berpayudara kecil secara semulajadi dan teringin memiliki payudara besar, berisi dan menonjol. Pastinya akan meningkatkan lagi keyakinan diri anda

2- Menjadikan payudara kendur kembali tegang dan anjal. Sangat sesuai kepada wanita yang mempunyai payudara melendut dan jatuh.

3- Menjadikan punggung bulat dan pejal. Sangat sesuai kepada wanita yang berpunggung kecil dan ingin punggung yang seksi seperti Jennifer Lopez. Pastinya bentuk badan anda lebih menarik dengan memiliki aset punggung idaman suami anda.

4- Menjadikan kulit anjal dan muda. Kesan bukan setakat pada payudara tetapi menyeluruh termasuk menghasilkan kulit yang halus mulus seperti muda remaja. Manfaat dua dalam satu yang anda perolehi hasil pengambilannya pastinya menguntungkan anda.

5- Menghasilkan kulit putih bercahaya. Tiada lagi kulit gelap dan kusam. Gabungan glutathione, collagen dan vitamin C pastinya gabungan paling hebat untuk kecantikan kulit anda.

6- Dapat mengetatkan vagina bagi wanita yang menghadapi masalah vagina longgar dan keputihan. Suami pasti tersenyum gembira sampai termimpi-mimpikan anda setiap malam.


Lima Bahan Utama dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica
  • Pueraria mirifica gred terbaik
  • Hydrolized marine collagen 
  • Vitamin C
  • Glutathione 
  • campuran madu lebah, apricot extract dan tomato extract


Fungsi Pueraria Mirifica Terhadap Tubuh Wanita
  •  membesarkan payudara yang kecil dan leper.
  •  memejal dan menegangkan payudara kendur.
  • mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
  • membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
  • mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.
  •  menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.
  • mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara. 
  •  melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.
  • awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.

Fungsi Marine Collagen dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica
  • mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.
  • Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul. 
  • memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen.
  • menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia
  • memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja

Fungsi Glutathione dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica
  • melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain
  • mempengaruhi antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal.
  •  Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya.
  • Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione.
  • Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing).
  • Kulit menjadi kenyal dan anjal.
  •  Memelihara kesihatan rambut & kuku.


TIPS BERJIMAT dengan Secret Bust Up:

langkah 1 : buka semua 30 sachet dan masukkan dalam satu bekas. satu bekas akan dapat 750 gram. mampu bertahan sehingga dua bulan atau lebih.

langkah 2: makan dua sudu besar sehari

Thursday, 28 March 2013

PERSOALAN PASAL AURA WHITE





#INFO HARI ABOUT AURA WHITE # KHAS KEPADA MEREKA YG TEGAR OR INGIN CONSUME AURA WHITE#HOPE INFO DIBAWAH MEMBANTU UOLSS YA # PLEASE READ !! ♥ ;) Aurawhite RM150(sm) RM160(ss) FREE P0STAGE + SHAKER + MASKER
Q and A mengenai aurawhite :

1) Apa tu aurawhite?Aurawhite ialah produk pencerahan pertama dalam bentuk "shake shake" yg berfungsi untuk mencerahkan kulit seawal 5 hari dan kesan maksima dalam masa sebulan ! Ia ialah produk baru dari Malaysia, buatan bumiputra. PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!! Kenapa tomato, apple dan roselle? nak cantik guna bahan semulajadi kan?? hehe

2) Halal ke tak aurawhite ni?Yes HALAL.Aurawhite ni produk bumiputra, diluluskan JAKIM serta dimoniter oleh Food Regulations, sbb jenis minuman bancuh.

3) Apa bahan dalam aurawhite ni? mcm seram je sbb bg efek cerah yg cepat?Aurawhite ni diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan hydrolyzed tilapia kolagen, L-glutathione,vitamin C,triple stem cell phytocelltec dari tomato,epal & roselle, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti lemon,turnip,strawberi,maquiberry,papaya, sarang burung,astaxanthin & pinebark dimana ia bertindak 3 x ganda mencerahkan kulit & membaiki struktur sel kulit kesan ketara selepas 14 HARI !!

4)1 scoop pagi dan 1 scoop malam..tahan 5 mggu...Tapi permulaan, di sarankan minum lah 2 scoop,2 kali sehari, pagi dan malam utk kesan lebih ketara.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

5)ada yg tanya..mak oiiii 40 000mg? x overdose ka?

ohh semestinya tidakk dear...sbb apa,,yg 40000mg ni dlm 1 jar..bila shake2 tuka jd 400gm ja dlm 1 pengambilan..sekali lagi,,40000mg ni utk 1 jar okay, kita tak amik satu jar, kita amik 1/2 scoop ja..hihi..plus,,kndungan vitamin c dlm aurawhite ni per serving mmg sgt2 okay dah..absolutely x overdose..

6) Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

7)Alahan seafood/resdung boleh ambil?- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..\

8) Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

9)Kalau stop jadi apa2 tak?Okay, contoh la, uolls makan. okay malam ni kenyang, jadi uolls stop, esok lusa boleh tahan lapar lagi.. mcm mana dgn minggu dpn? bulan dpn? mesti lapar semula kan? mcm tu juga dgn penerimaan bdn thdp supplement. Lama2 dia akn makin hilang, jd cara tbaik, amikla aurawhite seminggu sekali ke.. mesti boleh thn 4-5 bulan, kan kan? mantain itu perlu uollssss..

11) Betul ke product ni popular?Yes betul, dah featured dalam harian metro/ mingguan wanita. sbb dia sgt berkesan, dan xperlu telan2.

12) Ibu mengandung/menyusu boleh?Boleh sangat2, lihat dlm album, ibu yg tgh menyusu tu mmg sgt2 glowing, yg plan nak pregnant pun insya allah boleh :)

13) Seawal berapa boleh amik?Seawal umur 16 thn. tp amik 1 scoop ja ya sygs2..

14) Takkan untuk kulit je?Yes, mestilah utk seluruh bdn, dari kulit, rmbut, kuku dan sebagainya, kami akn pastikan anda puas hati dgn aurawhite!

15) Soalan paling famous. Berapa ringgit?RM 150. Ya allah, mahalnya! Alaa uolls ni, jumpa brg murah kata barang thailand, jumpa mahal kata mahal sgt. hihi. yg pnting, harga setanding kualiti. anda nk cuba? boleh pm utk dptkan best price. yG PNTING, dpt shaker free/pos free/ 3D whitening for free! best best best.

Sunday, 24 February 2013

❀❀Aura White GlutaCollagen 400000mg ❀❀

Aura White mempunyai kesan yang menakjubkan setelah anda mengamalkan minuman ini kelebihan yang anda akan dapat nanti ialah :-

a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu
b) Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah spt Jeragat, Jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.
c) Rambut lebih sihat ,halus & bersinar
d) Mengurangkan keduan & garis halus
e) Melambatkan proses penuaan
f) Mengatasi masalah sembelit
g) Mengurangkan sakit sendi
h) Meningkatkan tenaga & lebih aktif
i) Menguangkan rekahan kaki
j) Menguatkan otot, kuku dan tulang
k) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat


Itu antara kelebihan yang ada didalam Aura White dengan hanya RM150.00 anda akan dapat semua kelebihan seperti dia atas




Lelaki boleh minum tak? Jawapannya Yes.... boleh sekali !!!

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....
Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.
Sains Kecantikan Semulajadi.

UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, TIDAK BERMAYA, JERAWAT,
MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh
dan menghasilkan kulit lebih cerah


AURA WHITE PURE L GLUTATHIONE 400 000MG

PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI

TOMATO, APPLE DAN ROSELLE BERSAMA
GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

KEBAIKAN AURAWHITE PGC 400 000MG

- 50% PENCERAHAN KETARA DALAM MASAM 1-2 MINGGU
- PEMULIHAN KULIT YG ROSAK & BERMASALAH
- KULIT LEBIH CANTIK & ANJAL
- ATASI KEDUTAN & GARIS HALUS
- PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT
- MENGETATKAN LIANG ROMA
- MENGUATKAN,MENGHALUSKAN PD KUKU & RAMBUT
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
- ATASI MASALAH JERAWAT & JERAGAT
- AWET MUDA DALAMAN & LUARAN
- TIADA LAGI SAKIT SENDI
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 3 KALI STEM SEL
- SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU
- KECANTIKAN KUKU & RAMBUT
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM
- KURANGKAN KOLESTROL
- HILANGKAN PARUT & SELULIT
- ATASI REKAHAN TUMIT KAMI
- TIDUR YANG BERKUALITI
- MELAWAN RADIKAL BEBAS
- SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA

RAMUAN BERKUALITI PREMIUM
Diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan hydrolyzed
tilapia kolagen, L-glutathione,vitamin C,triple stem cell
phytocelltec dari tomato,epal & roselle, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti

lemon,turnip,strawberi,maquiberry,papaya, sarang burung,astaxanthin & pinebark dimana ia bertindak 3 x ganda mencerahkan kulit

& membaiki struktur sel kulit kesan ketara selepas 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan

kulit,kurangkan radang serta keupayaan pemulihan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan & kesihatan.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan

kimia oleh SGS.

CARA PEMAKANAN

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang..
2) Bancuh menggunakan air mineral / plain water biasa.. Tidak di galakkan bancuh menggunakan air panas kerana di khuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
4) WAJIB minum air masak / mineral / plain water sekurang-kurangnya 3-5 liters sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. Minumlah sediki2 dengan kadar yang cepat..
5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong.. di nasihatkan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas dinner)

SESUAI UTK :-

- LELAKI DAN PEREMPUAN
- PERIOD BLH AMBIK XDA MASALAH
- PREG MOM 4 BULAN KE ATAS
- SEAWAL UMUR 13 TAHUN DGN KADAR BERBEZA

1 JAR UNTUK 2 BULAN
400G

Saturday, 23 February 2013

JOM KURUSKAN BADAN DGN FIGURE UP...





FIGURE UP“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”

Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.


Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).

Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.

Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.

PARA PENGGUNA YANG TELAH BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN FIGURE UP





Bisnes Paling Sempoi tahun 2013... tak menaja pon dapat income!!!! Leh Percaya ke??

Untuk menjadi seorang yang bebas kewangan, anda mesti mencari kelainan dalam bisnes. Tahukah anda, NMGNETWORK sangat jelas kelainannya berbanding bisnes biasa. Aktifkan DIRI ANDA! dan TUNGGU BONUS ROYALTI PROFIT. SERTAI KAMI?

Berita 2 di facebook bah! kaw2!! Hari ini,huru hara org dibuatnya setiap hari ada jer org datang masuk sign up terus laju jer..jangan tengok jer rebut peluang ini cara pantas, biz nmgnetwork terlaris terhangat berita2 terkini usahawan bakal jadi Juta2wan terbaik....!!2013,kami gegarkan fb anda..sertai kami sekarang jangan lepaskan peluang terhebat ini...sangat mudah dan terpantas profit nmgnetwork,cara income pasif melutop2 di fesbook,

NMGNETWORK adalah bisnes online dr >> Creative Great Service
No pendaftaran syarikat : 002149379-W

menawarkan 3 pakej iaitu 


BONUS PENAJAAN iaitu 50% daripada harga pakej yang dibeli oleh bakal prospek, BIZ ini berkonsepkan perkongsian keuntungan sesama ahli dan FIRST COME FIRST OUT.
utk maklumat lanjut anda boleh lihat info di http://www.nmgnetwork.com/niesha

BAGAIMANA KITA DIBAYAR WALAUPUN TANPA MENAJA???
1- klik link http://www.nmgnetwork.com/niesha
2- DAFTAR pilih Pakej Gold
3- kita akn diberikan dline secara auto susun oleh sistem
4- tak kira siapa yg menaja... kita berpeluang mendapat dline
5- seorang dline, admin akn bayar kita RM9

Level 1 - 02 org - RM018
Level 2 - 04 org - RM036
Level 3 - 08 org - RM072
Level 4 - 16 org - RM144
Level 5 - 32 org - RM288
total ................. RM558 :))

6- apabila ewallet kita mempunyai sekurang2nya RM35, admin akn auto bankin ke akaun kita tanpa perlu request terlebih dahulu. admin caj RM5 untuk pengurusan
7- untuk bayaran terakhir, admin akan tolak RM120 untuk auto re-entry

CAMNER LEH DAPAT BONUS TANPA MENAJA
konsep bisnes NMGNETWORK berdasrkan konsep perkongsian keuntungan syarikat. Jadi, tak perlu menaja. RM146 tu akan dimasukkan dalam akaun ewallet sedikit demi sedikit mengikut susunan ahli bawah kita yang disusun oleh sistem secara automatik. Seorang ahli diletakkan bawah kita, kita akan dapat RM3. 

Lihat gambarajah pokok. Ada 5 level. Level 1 - 2 orang ahli, Maka, kita dapat RM6. Level 2 - 4 ahli. Kita dapat RM12. Level 3 - 8 ahli. Kita dapat RM24. Level 4 - 16 ahli. Kita dapat RM48 dan Level 5 - 32 ahli. Kita dapat RM96. Jumlah RM6 + RM12 + RM24 + RM48 + RM96 = RM186. Kemudian, Hibbah sebanyak RM40 dipotong untuk mewujudkan lot-lot di bawah ahli-ahli yang lain pulak.

Kesimpulannya, pendapatan bonus tak menaja RM146 bukanlah dapat setiap bulan. Pendapatan bonus ini bergantung kepada susunan ahli di bh secara automatik oleh sistem. Setiap pendapatan bonus dimasukkan ke dalam akaun ewallet ahli dan apabila cukup RM35 atau lebih, barulah dikeluarkan oleh admin dan masuk terus kedalam akaun bank yang didaftarkan oleh ahli. Proses ini berterusan sehingga cukup RM146.






Susunan ahli yang dibuat secara auto oleh sistem mengikut formulanya tersendiri. Cara mana sistem susun ahli-ahli hanya boleh difahami oleh pihak pengurusan. Tapi, kalau, ANDA perhatikan betul-betul gambarajah pokok yang dipaparkan dalam website NMGNETWORK, ANDA boleh nampak susunan huruf dan nombor. Itulah sistemnya. Saya cuba memahami sistem susunan yang ditunjukkan oleh gambarajah pokok itu tapi terhenti pada ahli ke 10 sahaja. Ahli ke 11 tak pasti nak diletak di mana. Kesimpulannya ANDA kena upgrade jadi ahli dengan cepat kerana siapa upgrade dulu, dia akan dapat susunan dahulu dan cepat dapat bonus royalti profit. Jangan pening kepala macam mana sistem nak susun ahli





KESIMPULANNYA, MEMANG BONUS TANPA MENAJA WUJUD DAN BENAR. TIADA UNSUR GHARAR DAN SAH DI SISI AGAMA ISLAM. TIADA ORANG TERLALU KAYA DALAM NMGNETWORK. BAGI AHLI-AHLI YANG RAJIN MENAJA PULA,TAMBAHAN BONUS LAIN YANG AKAN MEREKA TERIMA IAITU KOMISEN 50% DARIPADA HARGA PAKEJ YANG DIBELI. APABILA AHLI YANG DITAJA MENAJA ORANG LAIN PULA, TAMBAHAN BONUS UNILEVEL PULA AKAN DIBERI. RM1 X BILANGAN AHLI.
SEGERALAH BUAT TINDAKAN TUAN-TUAN.



BERDAFTARLAH DI http://www.nmgnetwork.com/niesha   atau pon di http://www.nmgnetwork.com/moonie


Thursday, 7 February 2013

RAHSIA SIHAT DAN BERTENAGA

Jadi, disini beberapa cadangan perkara yang tidak patut kita lakukan sebaik sahaja bangun dari tidur ;

1. Tidak Bersyukur - Janganlah kita seawal pagi punyai perasaan sombong dengan kehidupan. Kerana ini setiap detik ketika dari kita tidur sehingga bangun tidur, masih dipinjamkan udara untuk bernafas dan terus hidup. Justeru, janganlah sombong dengan dan tidak bersyukur dengan apa yang masih kita pinjamkan.

2. Perasaan/Perkara Negatif - Sebaik sahaja bangun tidur terus datang dengan perasaan negatif. Mendatangkan perasaan seperti marah, malas, dengki, syak mendorong kepada permulaan yang tidak baik dalam kehidupan kita seharian.

Seperti contoh saya disebelum ini, terkadang status facebook atau twitter mendorong menerima perkara negatif diawal pagi yang tentu sahaja mendorong perasaan negatif dalam diri. Terlibat dalam pertengakaran diawal pagi juga satu perkara yang tidak baik sebelum memulakan hari.

Sepatutnya awal pagi kita patut merasakan ketenangan bukan perang!

3. Tidak Bersarapan - Walaupun dalam keadaan rehat, tapi itu hanya pada luaran sahaja. Tidak kepada organ dalaman kita yang masih sentiasa beroperasi. Justeru, ia akan menurunkan tenaga yang diperlukan untuk tugasan harian kita. Saya percaya kerana tinggalkan sarapan, kita akan terasanya sangat lemah untuk melakukan aktiviti harian atau terasa seperti kelaparan.

Lapar mendatangkan perasaan atau "mood" yang tidak menentu dan seringnya mendatangkan marah. Paling teruk, marah boleh mendatangkan 1001 perkara yang tidak baik kepada diri sendiri. Dengan berlapar juga ia mendatangkan keburukkan kepada kesihatan jika dibiarkan.

4. Tiada Persediaan - Mungkin bangun tidur dianggap ramai satu permulaan hari. Tapi, sebenarnya untuk memulakan satu kehidupan atau hari yang baru perlulah membuat persediaan untuknya. Andai kata kita punyai tugas atau aktiviti penting untuk keesokkan harinya, adalah terbaik untuk menyediakannya hari ini daripada esok.

Jadi, jika mengambil keputusan untuk menyediakannya setelah bangun tidur, akan dikuatiri kita tidak akan mampu menyediakannya atau lebih kepada pekerjaan yang sia-sia kelak.

Teringat dulu ketika masih berada di sekolah dimana Ibu telah menyiapkan segala persiapan untuk ke sekolah. Dengan kata-kata dorongan dan semangat yang memberi dorongan dalam diri sebelum menimba ilmu. Perbuatan Ibu membuatkan kita selesa sepanjang hari bukan?

Tapi, itu apabila kita bersama Ibu Bapa. Jika sudah berdikari sendiri dan tahu baik buruk sesuatu perkara, maka jauhilah perkara yang tidak patut seawalnya bagi memberikan ruang yang lebih positif dan baik dalam hidup seharian kita.


Kalau Anda Penggemar Makanan Pedas, Ini Berita Baik Untuk Anda !

relax petang share daripada Rahsia Perut Menawan

♥ Kalau Anda Penggemar Makanan Pedas, Ini Berita Baik Untuk Anda !


1. Menurunkan berat badan
Menurunkan berat badan. Siapapun pasti setuju, makanan apapun kalau diberi sambal pasti akan lebih menambat selera. Kalau boleh, makanan diet anda pun mesti nak kena ada sambal. Kalau hal ini boleh membuat anda boleh menikmati makanan sihat dengan lebih berselera, kenapa tidak? Lagipun, rasa pedas itu boleh meningkatkan metabolisme anda. Kajian menunjukkan bahawa bahan utama dalam cili, iaitu kapsaisin, memiliki efek termogenik yang boleh menyebabkan tubuh membakar kalori ketika mengunyah selama 20 minit.

2. Menyihatkan jantung
Menyihatkan jantung. Hasil kajian juga menunjukkan, budaya makan makanan pedas menyebabkan insiden serangan jantung dan stroke menjadi lebih rendah. Alasannya, cili merah boleh mengurangkan kesan dari kolesterol yang berat, sedangkan kapsaisin pula boleh melawan peradangan. Keduanya merupakan faktor risiko untuk masalah jantung.

3. Mencegah kanser
Mencegah kanser. Menurut American Association for Cancer Research, kapsaisin juga memiliki kemampuan untuk membunuh beberapa sel kanser dan leukimia. Sedangkan kunyit, yang dijadikan bahan dalam kari dan mustard, boleh memperlambatkan proses penyebaran kanser dan pertumbuhan tumor. Untuk memberikan hasil semaksima mungkin, campurkan dengan lada hitam untuk menyerap kunyit 2.000 peratus lebih banyak.

4. Menurunkan tekanan darah
Menurunkan tekanan darah. Vitamin A dan C mampu menguatkan dinding otot jantung, sementara panas dari lada meningkatkan aliran darah ke seluruh tubuh. Kombinasi ini boleh menghasilkan sistem kardiovaskular yang lebih kuat.

5. Mengurangkan stress
Mengurangkan stress. Makanan pedas boleh meningkatkan produksi hormon yang memberi rasa ketenangan, seperti serotonin. Hasilnya, makanan ini mampu membantu mengurangkan depresi dan stress.


Saturday, 2 February 2013

PROMOSI FELINNA LOTION SEMPENA CNY 2013



PROMOSI DATANG LAGIIIIIII!!!!!!!!!
Sempena Chinese New Year 2013, dengan setiap belian 2 botol iNCHLOSS cuma berharga RM120 sahaja.
Anda jimat RM 30!!!!!!Jangan lepaskan peluang ini....



Hye ladies❤❤❤
 promosi CNY membuka tirai february.. Membawa seribu aura pada Niesha & ramai dealer^__^... Order masuk non stop... Yg mana belum try .. Are u sure xmaw try langsung..? X mnyesal..? X susah.. Share dgn mmbe sorg rm60... 2 org ckup rm120... Harga biasa rm75/1 tau.... Jangan isau stok sentiasa ada.... Order mai cepat2 :::



Cantik luar cantik dalam?? Boleh cantik, dengan cara semudah A,B,C. 

Apa yg specialnya FBs (Felinna Beauty Shop)
.. Fast delivery
.. Free postage
.. More than online shop. we deliver with promises, and can consult anytime.

Wednesday, 23 January 2013

SOALAN LAZIM DARI PELANGGAN KEPADA NAJEEHA BEAUTY SIMPLY SLIM



S1 : Apakah kandungan pada losyen ini?
J1 : Kandungan nya ialah Aloe Vera Extract, Sodium Edta, Acrylate, Iris Florientina Extract, Collagen, Glycerine, Capsaicin, Fragrance , Triethanolamine, Methylparaben, Ethlyparaben, Extra Collagen, Isobutlyparaben, RO Water, Campurah buah-buahan Peach dan Lemon.

S2 : Adakah kandungan ini merbahaya pada kulit ?
J2 : Jangan bimbang.Kandungan ini selamat dan sangat bagus untuk kulit wajah dan badan kerana kandungan buah peach yang segar mampu melembutkan kulit orang-orang Asia.

S3 : Adakah losyen ini sah KKM dan Halal?

J3 : Ye.Semua kandungan losyen ini halal dan dikilangkan oleh kilang yang terdiri daripada orang-orang Islam dan kami amat menitikberatkan kandungan supaya sah untuk dibawa solat.Kilang ini juga bertaraf GMP dan Sah Kementerian Kesihatan Malaysia. Jujur diingatkan untuk permulaan kami disyorkan menggunakan KKM kilang dahulu bagi melancarkan proses.. Seterusnya kami akan menggunakan KKM sendiri atas nama syarikat kami sendiri kerana KKm utk Najeeha Beauty masih dlm proses. Untuk mengelakkan menjadi isu, kami tidak meletakkan sebarang no KKM pd stiker kerana pelanggan akan memperkatakan kenapa no KKM lama dan akan datang ini berlainan NOT. Hanya bila sah mendapat KKM syarikat sendiri, kami akan printkan pd stiker.Jadi ianya bukan isu kerana kami mendapat kelulusan KKM atas kandungan yang kilang kami sediakan ;)

S4 :Apa kelebihan SimplySlim ini ?

J4 : SimplySlim ini mempunyai Extra Collagen serta gabungan buah-buahan lemon dan peach yang membuatkan ramai pelanggan suka kan baunya yang segar dan wangi.. dan yang paling penting collagen ini sangat membantu melembut dan menggebukan kulit . Extra collagen ini diminta sendiri oleh pengasas kerana kulitnya sensitive terhadap satu-satu product. Alhamdulillah collagen ini sangat membantu. Kanak-kanak juga boleh amalkan simplyslim untuk tujuan kembung perut , lenguh-;enguh dan sebagainya

S5 : Berapa lama akan Nampak kesan?
J5 : Bergantung kepada tahap kandungan lemak seseorang. Purata nya dalam masa 2-3hari sudah rasa kesan sudah efektif pada tubuh badan seperti seluar yang ketat sudah ada rasa longgar-longgar, dan sebagainya.

S6 : Ada kesan gemuk balik ke tidak jika berhenti sapu SimplySlim ini?

J6 : Tiada kesan gemuk balik atau bentuk badan kembali kepada asal kerana SS ini adalah losyen untuk mendapatkan kembali bentuk badan yang cantik, menarik sekaligus memecahkan lemak-lemak degil terkumpul.Jika disapu itu adalah satu bonus pada diri sendiri untuk kembali langsing dan sekaligus boleh mendapatkan kulit lembut, gebu dan halus.

S7 : Perlu diet ke tidak kalau sapu SimplySlim ni ?
J7 : Tidak perlu berlapar dan menyeksakan diri . Selepas makan anda boleh sapu SS bagi mengawal bentuk badan dan cepat-cepat hapuskan lemak yang baru nak bertamu itu.hehe

S8 : Golongan mana yang boleh sapu SimplySlim ni ?

J8 : Lelaki dan perempuan semua boleh sapu. Kanak-kanak seumur 5 tahun ke atas pon boleh sapu pada perut kembung dan dada jika ada batuk-batuk. Perempuan mengandung boleh sapu pada mana-mana bahagian dan elakkan sapu di bahagian perut bagi mengelakkan proses pembesaran perut. Hehe.. Perempuan tengah berpantang bersalin sangat disarankan sapu SS ini kerana bagus mengurangkan rekahan pd perut dan mana-mana bahagian selepas bersalin .

S9 : Apakah fungsi SimplySlim ini selain untuk melangsingkan badan?

J9 : Fungsi utama SimplySlim adalah untuk memecahkan lemak, melangsingkan badan, membentuk badan yang ideal, menghilangkan rekahan selulit, menghilangkan rekahan kulit selepas bersalin, membentuk wajah /dagu supaya nampak runcing, melegakan perut kembung bagi kanak-kanak , menghilangkan lenguh-lenguh badan, melegakan sakit perut, dada dan etc, bagus utk pesakit strok, dll.

S10 : SimplySlim ni panas tak? Sesetengah produk saya pakai panas dan kulit jadi merah-merah
J10 : Tidak panas, kerana kami menggunakan extra collagen. Sesuai disapu pd kulit wajah dan tempat2 yang sensitif.. Rasa lembut dan dingin serta tidak terlalu panas.