Saturday, 23 February 2013

Bisnes Paling Sempoi tahun 2013... tak menaja pon dapat income!!!! Leh Percaya ke??

Untuk menjadi seorang yang bebas kewangan, anda mesti mencari kelainan dalam bisnes. Tahukah anda, NMGNETWORK sangat jelas kelainannya berbanding bisnes biasa. Aktifkan DIRI ANDA! dan TUNGGU BONUS ROYALTI PROFIT. SERTAI KAMI?

Berita 2 di facebook bah! kaw2!! Hari ini,huru hara org dibuatnya setiap hari ada jer org datang masuk sign up terus laju jer..jangan tengok jer rebut peluang ini cara pantas, biz nmgnetwork terlaris terhangat berita2 terkini usahawan bakal jadi Juta2wan terbaik....!!2013,kami gegarkan fb anda..sertai kami sekarang jangan lepaskan peluang terhebat ini...sangat mudah dan terpantas profit nmgnetwork,cara income pasif melutop2 di fesbook,

NMGNETWORK adalah bisnes online dr >> Creative Great Service
No pendaftaran syarikat : 002149379-W

menawarkan 3 pakej iaitu 


BONUS PENAJAAN iaitu 50% daripada harga pakej yang dibeli oleh bakal prospek, BIZ ini berkonsepkan perkongsian keuntungan sesama ahli dan FIRST COME FIRST OUT.
utk maklumat lanjut anda boleh lihat info di http://www.nmgnetwork.com/niesha

BAGAIMANA KITA DIBAYAR WALAUPUN TANPA MENAJA???
1- klik link http://www.nmgnetwork.com/niesha
2- DAFTAR pilih Pakej Gold
3- kita akn diberikan dline secara auto susun oleh sistem
4- tak kira siapa yg menaja... kita berpeluang mendapat dline
5- seorang dline, admin akn bayar kita RM9

Level 1 - 02 org - RM018
Level 2 - 04 org - RM036
Level 3 - 08 org - RM072
Level 4 - 16 org - RM144
Level 5 - 32 org - RM288
total ................. RM558 :))

6- apabila ewallet kita mempunyai sekurang2nya RM35, admin akn auto bankin ke akaun kita tanpa perlu request terlebih dahulu. admin caj RM5 untuk pengurusan
7- untuk bayaran terakhir, admin akan tolak RM120 untuk auto re-entry

CAMNER LEH DAPAT BONUS TANPA MENAJA
konsep bisnes NMGNETWORK berdasrkan konsep perkongsian keuntungan syarikat. Jadi, tak perlu menaja. RM146 tu akan dimasukkan dalam akaun ewallet sedikit demi sedikit mengikut susunan ahli bawah kita yang disusun oleh sistem secara automatik. Seorang ahli diletakkan bawah kita, kita akan dapat RM3. 

Lihat gambarajah pokok. Ada 5 level. Level 1 - 2 orang ahli, Maka, kita dapat RM6. Level 2 - 4 ahli. Kita dapat RM12. Level 3 - 8 ahli. Kita dapat RM24. Level 4 - 16 ahli. Kita dapat RM48 dan Level 5 - 32 ahli. Kita dapat RM96. Jumlah RM6 + RM12 + RM24 + RM48 + RM96 = RM186. Kemudian, Hibbah sebanyak RM40 dipotong untuk mewujudkan lot-lot di bawah ahli-ahli yang lain pulak.

Kesimpulannya, pendapatan bonus tak menaja RM146 bukanlah dapat setiap bulan. Pendapatan bonus ini bergantung kepada susunan ahli di bh secara automatik oleh sistem. Setiap pendapatan bonus dimasukkan ke dalam akaun ewallet ahli dan apabila cukup RM35 atau lebih, barulah dikeluarkan oleh admin dan masuk terus kedalam akaun bank yang didaftarkan oleh ahli. Proses ini berterusan sehingga cukup RM146.






Susunan ahli yang dibuat secara auto oleh sistem mengikut formulanya tersendiri. Cara mana sistem susun ahli-ahli hanya boleh difahami oleh pihak pengurusan. Tapi, kalau, ANDA perhatikan betul-betul gambarajah pokok yang dipaparkan dalam website NMGNETWORK, ANDA boleh nampak susunan huruf dan nombor. Itulah sistemnya. Saya cuba memahami sistem susunan yang ditunjukkan oleh gambarajah pokok itu tapi terhenti pada ahli ke 10 sahaja. Ahli ke 11 tak pasti nak diletak di mana. Kesimpulannya ANDA kena upgrade jadi ahli dengan cepat kerana siapa upgrade dulu, dia akan dapat susunan dahulu dan cepat dapat bonus royalti profit. Jangan pening kepala macam mana sistem nak susun ahli





KESIMPULANNYA, MEMANG BONUS TANPA MENAJA WUJUD DAN BENAR. TIADA UNSUR GHARAR DAN SAH DI SISI AGAMA ISLAM. TIADA ORANG TERLALU KAYA DALAM NMGNETWORK. BAGI AHLI-AHLI YANG RAJIN MENAJA PULA,TAMBAHAN BONUS LAIN YANG AKAN MEREKA TERIMA IAITU KOMISEN 50% DARIPADA HARGA PAKEJ YANG DIBELI. APABILA AHLI YANG DITAJA MENAJA ORANG LAIN PULA, TAMBAHAN BONUS UNILEVEL PULA AKAN DIBERI. RM1 X BILANGAN AHLI.
SEGERALAH BUAT TINDAKAN TUAN-TUAN.



BERDAFTARLAH DI http://www.nmgnetwork.com/niesha   atau pon di http://www.nmgnetwork.com/moonie


0 comments:

Saturday, 23 February 2013

Bisnes Paling Sempoi tahun 2013... tak menaja pon dapat income!!!! Leh Percaya ke??

Untuk menjadi seorang yang bebas kewangan, anda mesti mencari kelainan dalam bisnes. Tahukah anda, NMGNETWORK sangat jelas kelainannya berbanding bisnes biasa. Aktifkan DIRI ANDA! dan TUNGGU BONUS ROYALTI PROFIT. SERTAI KAMI?

Berita 2 di facebook bah! kaw2!! Hari ini,huru hara org dibuatnya setiap hari ada jer org datang masuk sign up terus laju jer..jangan tengok jer rebut peluang ini cara pantas, biz nmgnetwork terlaris terhangat berita2 terkini usahawan bakal jadi Juta2wan terbaik....!!2013,kami gegarkan fb anda..sertai kami sekarang jangan lepaskan peluang terhebat ini...sangat mudah dan terpantas profit nmgnetwork,cara income pasif melutop2 di fesbook,

NMGNETWORK adalah bisnes online dr >> Creative Great Service
No pendaftaran syarikat : 002149379-W

menawarkan 3 pakej iaitu 


BONUS PENAJAAN iaitu 50% daripada harga pakej yang dibeli oleh bakal prospek, BIZ ini berkonsepkan perkongsian keuntungan sesama ahli dan FIRST COME FIRST OUT.
utk maklumat lanjut anda boleh lihat info di http://www.nmgnetwork.com/niesha

BAGAIMANA KITA DIBAYAR WALAUPUN TANPA MENAJA???
1- klik link http://www.nmgnetwork.com/niesha
2- DAFTAR pilih Pakej Gold
3- kita akn diberikan dline secara auto susun oleh sistem
4- tak kira siapa yg menaja... kita berpeluang mendapat dline
5- seorang dline, admin akn bayar kita RM9

Level 1 - 02 org - RM018
Level 2 - 04 org - RM036
Level 3 - 08 org - RM072
Level 4 - 16 org - RM144
Level 5 - 32 org - RM288
total ................. RM558 :))

6- apabila ewallet kita mempunyai sekurang2nya RM35, admin akn auto bankin ke akaun kita tanpa perlu request terlebih dahulu. admin caj RM5 untuk pengurusan
7- untuk bayaran terakhir, admin akan tolak RM120 untuk auto re-entry

CAMNER LEH DAPAT BONUS TANPA MENAJA
konsep bisnes NMGNETWORK berdasrkan konsep perkongsian keuntungan syarikat. Jadi, tak perlu menaja. RM146 tu akan dimasukkan dalam akaun ewallet sedikit demi sedikit mengikut susunan ahli bawah kita yang disusun oleh sistem secara automatik. Seorang ahli diletakkan bawah kita, kita akan dapat RM3. 

Lihat gambarajah pokok. Ada 5 level. Level 1 - 2 orang ahli, Maka, kita dapat RM6. Level 2 - 4 ahli. Kita dapat RM12. Level 3 - 8 ahli. Kita dapat RM24. Level 4 - 16 ahli. Kita dapat RM48 dan Level 5 - 32 ahli. Kita dapat RM96. Jumlah RM6 + RM12 + RM24 + RM48 + RM96 = RM186. Kemudian, Hibbah sebanyak RM40 dipotong untuk mewujudkan lot-lot di bawah ahli-ahli yang lain pulak.

Kesimpulannya, pendapatan bonus tak menaja RM146 bukanlah dapat setiap bulan. Pendapatan bonus ini bergantung kepada susunan ahli di bh secara automatik oleh sistem. Setiap pendapatan bonus dimasukkan ke dalam akaun ewallet ahli dan apabila cukup RM35 atau lebih, barulah dikeluarkan oleh admin dan masuk terus kedalam akaun bank yang didaftarkan oleh ahli. Proses ini berterusan sehingga cukup RM146.






Susunan ahli yang dibuat secara auto oleh sistem mengikut formulanya tersendiri. Cara mana sistem susun ahli-ahli hanya boleh difahami oleh pihak pengurusan. Tapi, kalau, ANDA perhatikan betul-betul gambarajah pokok yang dipaparkan dalam website NMGNETWORK, ANDA boleh nampak susunan huruf dan nombor. Itulah sistemnya. Saya cuba memahami sistem susunan yang ditunjukkan oleh gambarajah pokok itu tapi terhenti pada ahli ke 10 sahaja. Ahli ke 11 tak pasti nak diletak di mana. Kesimpulannya ANDA kena upgrade jadi ahli dengan cepat kerana siapa upgrade dulu, dia akan dapat susunan dahulu dan cepat dapat bonus royalti profit. Jangan pening kepala macam mana sistem nak susun ahli





KESIMPULANNYA, MEMANG BONUS TANPA MENAJA WUJUD DAN BENAR. TIADA UNSUR GHARAR DAN SAH DI SISI AGAMA ISLAM. TIADA ORANG TERLALU KAYA DALAM NMGNETWORK. BAGI AHLI-AHLI YANG RAJIN MENAJA PULA,TAMBAHAN BONUS LAIN YANG AKAN MEREKA TERIMA IAITU KOMISEN 50% DARIPADA HARGA PAKEJ YANG DIBELI. APABILA AHLI YANG DITAJA MENAJA ORANG LAIN PULA, TAMBAHAN BONUS UNILEVEL PULA AKAN DIBERI. RM1 X BILANGAN AHLI.
SEGERALAH BUAT TINDAKAN TUAN-TUAN.



BERDAFTARLAH DI http://www.nmgnetwork.com/niesha   atau pon di http://www.nmgnetwork.com/moonie


0 comments: