Sunday, 24 February 2013

❀❀Aura White GlutaCollagen 400000mg ❀❀

Aura White mempunyai kesan yang menakjubkan setelah anda mengamalkan minuman ini kelebihan yang anda akan dapat nanti ialah :-

a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu
b) Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah spt Jeragat, Jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.
c) Rambut lebih sihat ,halus & bersinar
d) Mengurangkan keduan & garis halus
e) Melambatkan proses penuaan
f) Mengatasi masalah sembelit
g) Mengurangkan sakit sendi
h) Meningkatkan tenaga & lebih aktif
i) Menguangkan rekahan kaki
j) Menguatkan otot, kuku dan tulang
k) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat


Itu antara kelebihan yang ada didalam Aura White dengan hanya RM150.00 anda akan dapat semua kelebihan seperti dia atas




Lelaki boleh minum tak? Jawapannya Yes.... boleh sekali !!!

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....
Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.
Sains Kecantikan Semulajadi.

UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, TIDAK BERMAYA, JERAWAT,
MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh
dan menghasilkan kulit lebih cerah


AURA WHITE PURE L GLUTATHIONE 400 000MG

PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI

TOMATO, APPLE DAN ROSELLE BERSAMA
GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

KEBAIKAN AURAWHITE PGC 400 000MG

- 50% PENCERAHAN KETARA DALAM MASAM 1-2 MINGGU
- PEMULIHAN KULIT YG ROSAK & BERMASALAH
- KULIT LEBIH CANTIK & ANJAL
- ATASI KEDUTAN & GARIS HALUS
- PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT
- MENGETATKAN LIANG ROMA
- MENGUATKAN,MENGHALUSKAN PD KUKU & RAMBUT
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
- ATASI MASALAH JERAWAT & JERAGAT
- AWET MUDA DALAMAN & LUARAN
- TIADA LAGI SAKIT SENDI
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 3 KALI STEM SEL
- SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU
- KECANTIKAN KUKU & RAMBUT
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM
- KURANGKAN KOLESTROL
- HILANGKAN PARUT & SELULIT
- ATASI REKAHAN TUMIT KAMI
- TIDUR YANG BERKUALITI
- MELAWAN RADIKAL BEBAS
- SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA

RAMUAN BERKUALITI PREMIUM
Diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan hydrolyzed
tilapia kolagen, L-glutathione,vitamin C,triple stem cell
phytocelltec dari tomato,epal & roselle, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti

lemon,turnip,strawberi,maquiberry,papaya, sarang burung,astaxanthin & pinebark dimana ia bertindak 3 x ganda mencerahkan kulit

& membaiki struktur sel kulit kesan ketara selepas 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan

kulit,kurangkan radang serta keupayaan pemulihan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan & kesihatan.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan

kimia oleh SGS.

CARA PEMAKANAN

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang..
2) Bancuh menggunakan air mineral / plain water biasa.. Tidak di galakkan bancuh menggunakan air panas kerana di khuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
4) WAJIB minum air masak / mineral / plain water sekurang-kurangnya 3-5 liters sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. Minumlah sediki2 dengan kadar yang cepat..
5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong.. di nasihatkan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas dinner)

SESUAI UTK :-

- LELAKI DAN PEREMPUAN
- PERIOD BLH AMBIK XDA MASALAH
- PREG MOM 4 BULAN KE ATAS
- SEAWAL UMUR 13 TAHUN DGN KADAR BERBEZA

1 JAR UNTUK 2 BULAN
400G

Saturday, 23 February 2013

JOM KURUSKAN BADAN DGN FIGURE UP...





FIGURE UP“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”

Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.


Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).

Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.

Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.

PARA PENGGUNA YANG TELAH BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN FIGURE UP





Bisnes Paling Sempoi tahun 2013... tak menaja pon dapat income!!!! Leh Percaya ke??

Untuk menjadi seorang yang bebas kewangan, anda mesti mencari kelainan dalam bisnes. Tahukah anda, NMGNETWORK sangat jelas kelainannya berbanding bisnes biasa. Aktifkan DIRI ANDA! dan TUNGGU BONUS ROYALTI PROFIT. SERTAI KAMI?

Berita 2 di facebook bah! kaw2!! Hari ini,huru hara org dibuatnya setiap hari ada jer org datang masuk sign up terus laju jer..jangan tengok jer rebut peluang ini cara pantas, biz nmgnetwork terlaris terhangat berita2 terkini usahawan bakal jadi Juta2wan terbaik....!!2013,kami gegarkan fb anda..sertai kami sekarang jangan lepaskan peluang terhebat ini...sangat mudah dan terpantas profit nmgnetwork,cara income pasif melutop2 di fesbook,

NMGNETWORK adalah bisnes online dr >> Creative Great Service
No pendaftaran syarikat : 002149379-W

menawarkan 3 pakej iaitu 


BONUS PENAJAAN iaitu 50% daripada harga pakej yang dibeli oleh bakal prospek, BIZ ini berkonsepkan perkongsian keuntungan sesama ahli dan FIRST COME FIRST OUT.
utk maklumat lanjut anda boleh lihat info di http://www.nmgnetwork.com/niesha

BAGAIMANA KITA DIBAYAR WALAUPUN TANPA MENAJA???
1- klik link http://www.nmgnetwork.com/niesha
2- DAFTAR pilih Pakej Gold
3- kita akn diberikan dline secara auto susun oleh sistem
4- tak kira siapa yg menaja... kita berpeluang mendapat dline
5- seorang dline, admin akn bayar kita RM9

Level 1 - 02 org - RM018
Level 2 - 04 org - RM036
Level 3 - 08 org - RM072
Level 4 - 16 org - RM144
Level 5 - 32 org - RM288
total ................. RM558 :))

6- apabila ewallet kita mempunyai sekurang2nya RM35, admin akn auto bankin ke akaun kita tanpa perlu request terlebih dahulu. admin caj RM5 untuk pengurusan
7- untuk bayaran terakhir, admin akan tolak RM120 untuk auto re-entry

CAMNER LEH DAPAT BONUS TANPA MENAJA
konsep bisnes NMGNETWORK berdasrkan konsep perkongsian keuntungan syarikat. Jadi, tak perlu menaja. RM146 tu akan dimasukkan dalam akaun ewallet sedikit demi sedikit mengikut susunan ahli bawah kita yang disusun oleh sistem secara automatik. Seorang ahli diletakkan bawah kita, kita akan dapat RM3. 

Lihat gambarajah pokok. Ada 5 level. Level 1 - 2 orang ahli, Maka, kita dapat RM6. Level 2 - 4 ahli. Kita dapat RM12. Level 3 - 8 ahli. Kita dapat RM24. Level 4 - 16 ahli. Kita dapat RM48 dan Level 5 - 32 ahli. Kita dapat RM96. Jumlah RM6 + RM12 + RM24 + RM48 + RM96 = RM186. Kemudian, Hibbah sebanyak RM40 dipotong untuk mewujudkan lot-lot di bawah ahli-ahli yang lain pulak.

Kesimpulannya, pendapatan bonus tak menaja RM146 bukanlah dapat setiap bulan. Pendapatan bonus ini bergantung kepada susunan ahli di bh secara automatik oleh sistem. Setiap pendapatan bonus dimasukkan ke dalam akaun ewallet ahli dan apabila cukup RM35 atau lebih, barulah dikeluarkan oleh admin dan masuk terus kedalam akaun bank yang didaftarkan oleh ahli. Proses ini berterusan sehingga cukup RM146.






Susunan ahli yang dibuat secara auto oleh sistem mengikut formulanya tersendiri. Cara mana sistem susun ahli-ahli hanya boleh difahami oleh pihak pengurusan. Tapi, kalau, ANDA perhatikan betul-betul gambarajah pokok yang dipaparkan dalam website NMGNETWORK, ANDA boleh nampak susunan huruf dan nombor. Itulah sistemnya. Saya cuba memahami sistem susunan yang ditunjukkan oleh gambarajah pokok itu tapi terhenti pada ahli ke 10 sahaja. Ahli ke 11 tak pasti nak diletak di mana. Kesimpulannya ANDA kena upgrade jadi ahli dengan cepat kerana siapa upgrade dulu, dia akan dapat susunan dahulu dan cepat dapat bonus royalti profit. Jangan pening kepala macam mana sistem nak susun ahli





KESIMPULANNYA, MEMANG BONUS TANPA MENAJA WUJUD DAN BENAR. TIADA UNSUR GHARAR DAN SAH DI SISI AGAMA ISLAM. TIADA ORANG TERLALU KAYA DALAM NMGNETWORK. BAGI AHLI-AHLI YANG RAJIN MENAJA PULA,TAMBAHAN BONUS LAIN YANG AKAN MEREKA TERIMA IAITU KOMISEN 50% DARIPADA HARGA PAKEJ YANG DIBELI. APABILA AHLI YANG DITAJA MENAJA ORANG LAIN PULA, TAMBAHAN BONUS UNILEVEL PULA AKAN DIBERI. RM1 X BILANGAN AHLI.
SEGERALAH BUAT TINDAKAN TUAN-TUAN.



BERDAFTARLAH DI http://www.nmgnetwork.com/niesha   atau pon di http://www.nmgnetwork.com/moonie


Thursday, 7 February 2013

RAHSIA SIHAT DAN BERTENAGA

Jadi, disini beberapa cadangan perkara yang tidak patut kita lakukan sebaik sahaja bangun dari tidur ;

1. Tidak Bersyukur - Janganlah kita seawal pagi punyai perasaan sombong dengan kehidupan. Kerana ini setiap detik ketika dari kita tidur sehingga bangun tidur, masih dipinjamkan udara untuk bernafas dan terus hidup. Justeru, janganlah sombong dengan dan tidak bersyukur dengan apa yang masih kita pinjamkan.

2. Perasaan/Perkara Negatif - Sebaik sahaja bangun tidur terus datang dengan perasaan negatif. Mendatangkan perasaan seperti marah, malas, dengki, syak mendorong kepada permulaan yang tidak baik dalam kehidupan kita seharian.

Seperti contoh saya disebelum ini, terkadang status facebook atau twitter mendorong menerima perkara negatif diawal pagi yang tentu sahaja mendorong perasaan negatif dalam diri. Terlibat dalam pertengakaran diawal pagi juga satu perkara yang tidak baik sebelum memulakan hari.

Sepatutnya awal pagi kita patut merasakan ketenangan bukan perang!

3. Tidak Bersarapan - Walaupun dalam keadaan rehat, tapi itu hanya pada luaran sahaja. Tidak kepada organ dalaman kita yang masih sentiasa beroperasi. Justeru, ia akan menurunkan tenaga yang diperlukan untuk tugasan harian kita. Saya percaya kerana tinggalkan sarapan, kita akan terasanya sangat lemah untuk melakukan aktiviti harian atau terasa seperti kelaparan.

Lapar mendatangkan perasaan atau "mood" yang tidak menentu dan seringnya mendatangkan marah. Paling teruk, marah boleh mendatangkan 1001 perkara yang tidak baik kepada diri sendiri. Dengan berlapar juga ia mendatangkan keburukkan kepada kesihatan jika dibiarkan.

4. Tiada Persediaan - Mungkin bangun tidur dianggap ramai satu permulaan hari. Tapi, sebenarnya untuk memulakan satu kehidupan atau hari yang baru perlulah membuat persediaan untuknya. Andai kata kita punyai tugas atau aktiviti penting untuk keesokkan harinya, adalah terbaik untuk menyediakannya hari ini daripada esok.

Jadi, jika mengambil keputusan untuk menyediakannya setelah bangun tidur, akan dikuatiri kita tidak akan mampu menyediakannya atau lebih kepada pekerjaan yang sia-sia kelak.

Teringat dulu ketika masih berada di sekolah dimana Ibu telah menyiapkan segala persiapan untuk ke sekolah. Dengan kata-kata dorongan dan semangat yang memberi dorongan dalam diri sebelum menimba ilmu. Perbuatan Ibu membuatkan kita selesa sepanjang hari bukan?

Tapi, itu apabila kita bersama Ibu Bapa. Jika sudah berdikari sendiri dan tahu baik buruk sesuatu perkara, maka jauhilah perkara yang tidak patut seawalnya bagi memberikan ruang yang lebih positif dan baik dalam hidup seharian kita.


Kalau Anda Penggemar Makanan Pedas, Ini Berita Baik Untuk Anda !

relax petang share daripada Rahsia Perut Menawan

♥ Kalau Anda Penggemar Makanan Pedas, Ini Berita Baik Untuk Anda !


1. Menurunkan berat badan
Menurunkan berat badan. Siapapun pasti setuju, makanan apapun kalau diberi sambal pasti akan lebih menambat selera. Kalau boleh, makanan diet anda pun mesti nak kena ada sambal. Kalau hal ini boleh membuat anda boleh menikmati makanan sihat dengan lebih berselera, kenapa tidak? Lagipun, rasa pedas itu boleh meningkatkan metabolisme anda. Kajian menunjukkan bahawa bahan utama dalam cili, iaitu kapsaisin, memiliki efek termogenik yang boleh menyebabkan tubuh membakar kalori ketika mengunyah selama 20 minit.

2. Menyihatkan jantung
Menyihatkan jantung. Hasil kajian juga menunjukkan, budaya makan makanan pedas menyebabkan insiden serangan jantung dan stroke menjadi lebih rendah. Alasannya, cili merah boleh mengurangkan kesan dari kolesterol yang berat, sedangkan kapsaisin pula boleh melawan peradangan. Keduanya merupakan faktor risiko untuk masalah jantung.

3. Mencegah kanser
Mencegah kanser. Menurut American Association for Cancer Research, kapsaisin juga memiliki kemampuan untuk membunuh beberapa sel kanser dan leukimia. Sedangkan kunyit, yang dijadikan bahan dalam kari dan mustard, boleh memperlambatkan proses penyebaran kanser dan pertumbuhan tumor. Untuk memberikan hasil semaksima mungkin, campurkan dengan lada hitam untuk menyerap kunyit 2.000 peratus lebih banyak.

4. Menurunkan tekanan darah
Menurunkan tekanan darah. Vitamin A dan C mampu menguatkan dinding otot jantung, sementara panas dari lada meningkatkan aliran darah ke seluruh tubuh. Kombinasi ini boleh menghasilkan sistem kardiovaskular yang lebih kuat.

5. Mengurangkan stress
Mengurangkan stress. Makanan pedas boleh meningkatkan produksi hormon yang memberi rasa ketenangan, seperti serotonin. Hasilnya, makanan ini mampu membantu mengurangkan depresi dan stress.


Saturday, 2 February 2013

PROMOSI FELINNA LOTION SEMPENA CNY 2013



PROMOSI DATANG LAGIIIIIII!!!!!!!!!
Sempena Chinese New Year 2013, dengan setiap belian 2 botol iNCHLOSS cuma berharga RM120 sahaja.
Anda jimat RM 30!!!!!!Jangan lepaskan peluang ini....



Hye ladies❤❤❤
 promosi CNY membuka tirai february.. Membawa seribu aura pada Niesha & ramai dealer^__^... Order masuk non stop... Yg mana belum try .. Are u sure xmaw try langsung..? X mnyesal..? X susah.. Share dgn mmbe sorg rm60... 2 org ckup rm120... Harga biasa rm75/1 tau.... Jangan isau stok sentiasa ada.... Order mai cepat2 :::



Cantik luar cantik dalam?? Boleh cantik, dengan cara semudah A,B,C. 

Apa yg specialnya FBs (Felinna Beauty Shop)
.. Fast delivery
.. Free postage
.. More than online shop. we deliver with promises, and can consult anytime.

Sunday, 24 February 2013

❀❀Aura White GlutaCollagen 400000mg ❀❀

Aura White mempunyai kesan yang menakjubkan setelah anda mengamalkan minuman ini kelebihan yang anda akan dapat nanti ialah :-

a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu
b) Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah spt Jeragat, Jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.
c) Rambut lebih sihat ,halus & bersinar
d) Mengurangkan keduan & garis halus
e) Melambatkan proses penuaan
f) Mengatasi masalah sembelit
g) Mengurangkan sakit sendi
h) Meningkatkan tenaga & lebih aktif
i) Menguangkan rekahan kaki
j) Menguatkan otot, kuku dan tulang
k) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihat


Itu antara kelebihan yang ada didalam Aura White dengan hanya RM150.00 anda akan dapat semua kelebihan seperti dia atas




Lelaki boleh minum tak? Jawapannya Yes.... boleh sekali !!!

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....
Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.
Sains Kecantikan Semulajadi.

UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, TIDAK BERMAYA, JERAWAT,
MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh
dan menghasilkan kulit lebih cerah


AURA WHITE PURE L GLUTATHIONE 400 000MG

PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI

TOMATO, APPLE DAN ROSELLE BERSAMA
GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

KEBAIKAN AURAWHITE PGC 400 000MG

- 50% PENCERAHAN KETARA DALAM MASAM 1-2 MINGGU
- PEMULIHAN KULIT YG ROSAK & BERMASALAH
- KULIT LEBIH CANTIK & ANJAL
- ATASI KEDUTAN & GARIS HALUS
- PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT
- MENGETATKAN LIANG ROMA
- MENGUATKAN,MENGHALUSKAN PD KUKU & RAMBUT
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
- ATASI MASALAH JERAWAT & JERAGAT
- AWET MUDA DALAMAN & LUARAN
- TIADA LAGI SAKIT SENDI
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 3 KALI STEM SEL
- SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU
- KECANTIKAN KUKU & RAMBUT
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM
- KURANGKAN KOLESTROL
- HILANGKAN PARUT & SELULIT
- ATASI REKAHAN TUMIT KAMI
- TIDUR YANG BERKUALITI
- MELAWAN RADIKAL BEBAS
- SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA

RAMUAN BERKUALITI PREMIUM
Diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan hydrolyzed
tilapia kolagen, L-glutathione,vitamin C,triple stem cell
phytocelltec dari tomato,epal & roselle, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti

lemon,turnip,strawberi,maquiberry,papaya, sarang burung,astaxanthin & pinebark dimana ia bertindak 3 x ganda mencerahkan kulit

& membaiki struktur sel kulit kesan ketara selepas 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan

kulit,kurangkan radang serta keupayaan pemulihan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan & kesihatan.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan

kimia oleh SGS.

CARA PEMAKANAN

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang..
2) Bancuh menggunakan air mineral / plain water biasa.. Tidak di galakkan bancuh menggunakan air panas kerana di khuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
4) WAJIB minum air masak / mineral / plain water sekurang-kurangnya 3-5 liters sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. Minumlah sediki2 dengan kadar yang cepat..
5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong.. di nasihatkan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas dinner)

SESUAI UTK :-

- LELAKI DAN PEREMPUAN
- PERIOD BLH AMBIK XDA MASALAH
- PREG MOM 4 BULAN KE ATAS
- SEAWAL UMUR 13 TAHUN DGN KADAR BERBEZA

1 JAR UNTUK 2 BULAN
400G

Saturday, 23 February 2013

JOM KURUSKAN BADAN DGN FIGURE UP...





FIGURE UP“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”

Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.


Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).

Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.

Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.

PARA PENGGUNA YANG TELAH BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN FIGURE UP





Bisnes Paling Sempoi tahun 2013... tak menaja pon dapat income!!!! Leh Percaya ke??

Untuk menjadi seorang yang bebas kewangan, anda mesti mencari kelainan dalam bisnes. Tahukah anda, NMGNETWORK sangat jelas kelainannya berbanding bisnes biasa. Aktifkan DIRI ANDA! dan TUNGGU BONUS ROYALTI PROFIT. SERTAI KAMI?

Berita 2 di facebook bah! kaw2!! Hari ini,huru hara org dibuatnya setiap hari ada jer org datang masuk sign up terus laju jer..jangan tengok jer rebut peluang ini cara pantas, biz nmgnetwork terlaris terhangat berita2 terkini usahawan bakal jadi Juta2wan terbaik....!!2013,kami gegarkan fb anda..sertai kami sekarang jangan lepaskan peluang terhebat ini...sangat mudah dan terpantas profit nmgnetwork,cara income pasif melutop2 di fesbook,

NMGNETWORK adalah bisnes online dr >> Creative Great Service
No pendaftaran syarikat : 002149379-W

menawarkan 3 pakej iaitu 


BONUS PENAJAAN iaitu 50% daripada harga pakej yang dibeli oleh bakal prospek, BIZ ini berkonsepkan perkongsian keuntungan sesama ahli dan FIRST COME FIRST OUT.
utk maklumat lanjut anda boleh lihat info di http://www.nmgnetwork.com/niesha

BAGAIMANA KITA DIBAYAR WALAUPUN TANPA MENAJA???
1- klik link http://www.nmgnetwork.com/niesha
2- DAFTAR pilih Pakej Gold
3- kita akn diberikan dline secara auto susun oleh sistem
4- tak kira siapa yg menaja... kita berpeluang mendapat dline
5- seorang dline, admin akn bayar kita RM9

Level 1 - 02 org - RM018
Level 2 - 04 org - RM036
Level 3 - 08 org - RM072
Level 4 - 16 org - RM144
Level 5 - 32 org - RM288
total ................. RM558 :))

6- apabila ewallet kita mempunyai sekurang2nya RM35, admin akn auto bankin ke akaun kita tanpa perlu request terlebih dahulu. admin caj RM5 untuk pengurusan
7- untuk bayaran terakhir, admin akan tolak RM120 untuk auto re-entry

CAMNER LEH DAPAT BONUS TANPA MENAJA
konsep bisnes NMGNETWORK berdasrkan konsep perkongsian keuntungan syarikat. Jadi, tak perlu menaja. RM146 tu akan dimasukkan dalam akaun ewallet sedikit demi sedikit mengikut susunan ahli bawah kita yang disusun oleh sistem secara automatik. Seorang ahli diletakkan bawah kita, kita akan dapat RM3. 

Lihat gambarajah pokok. Ada 5 level. Level 1 - 2 orang ahli, Maka, kita dapat RM6. Level 2 - 4 ahli. Kita dapat RM12. Level 3 - 8 ahli. Kita dapat RM24. Level 4 - 16 ahli. Kita dapat RM48 dan Level 5 - 32 ahli. Kita dapat RM96. Jumlah RM6 + RM12 + RM24 + RM48 + RM96 = RM186. Kemudian, Hibbah sebanyak RM40 dipotong untuk mewujudkan lot-lot di bawah ahli-ahli yang lain pulak.

Kesimpulannya, pendapatan bonus tak menaja RM146 bukanlah dapat setiap bulan. Pendapatan bonus ini bergantung kepada susunan ahli di bh secara automatik oleh sistem. Setiap pendapatan bonus dimasukkan ke dalam akaun ewallet ahli dan apabila cukup RM35 atau lebih, barulah dikeluarkan oleh admin dan masuk terus kedalam akaun bank yang didaftarkan oleh ahli. Proses ini berterusan sehingga cukup RM146.






Susunan ahli yang dibuat secara auto oleh sistem mengikut formulanya tersendiri. Cara mana sistem susun ahli-ahli hanya boleh difahami oleh pihak pengurusan. Tapi, kalau, ANDA perhatikan betul-betul gambarajah pokok yang dipaparkan dalam website NMGNETWORK, ANDA boleh nampak susunan huruf dan nombor. Itulah sistemnya. Saya cuba memahami sistem susunan yang ditunjukkan oleh gambarajah pokok itu tapi terhenti pada ahli ke 10 sahaja. Ahli ke 11 tak pasti nak diletak di mana. Kesimpulannya ANDA kena upgrade jadi ahli dengan cepat kerana siapa upgrade dulu, dia akan dapat susunan dahulu dan cepat dapat bonus royalti profit. Jangan pening kepala macam mana sistem nak susun ahli





KESIMPULANNYA, MEMANG BONUS TANPA MENAJA WUJUD DAN BENAR. TIADA UNSUR GHARAR DAN SAH DI SISI AGAMA ISLAM. TIADA ORANG TERLALU KAYA DALAM NMGNETWORK. BAGI AHLI-AHLI YANG RAJIN MENAJA PULA,TAMBAHAN BONUS LAIN YANG AKAN MEREKA TERIMA IAITU KOMISEN 50% DARIPADA HARGA PAKEJ YANG DIBELI. APABILA AHLI YANG DITAJA MENAJA ORANG LAIN PULA, TAMBAHAN BONUS UNILEVEL PULA AKAN DIBERI. RM1 X BILANGAN AHLI.
SEGERALAH BUAT TINDAKAN TUAN-TUAN.



BERDAFTARLAH DI http://www.nmgnetwork.com/niesha   atau pon di http://www.nmgnetwork.com/moonie


Thursday, 7 February 2013

RAHSIA SIHAT DAN BERTENAGA

Jadi, disini beberapa cadangan perkara yang tidak patut kita lakukan sebaik sahaja bangun dari tidur ;

1. Tidak Bersyukur - Janganlah kita seawal pagi punyai perasaan sombong dengan kehidupan. Kerana ini setiap detik ketika dari kita tidur sehingga bangun tidur, masih dipinjamkan udara untuk bernafas dan terus hidup. Justeru, janganlah sombong dengan dan tidak bersyukur dengan apa yang masih kita pinjamkan.

2. Perasaan/Perkara Negatif - Sebaik sahaja bangun tidur terus datang dengan perasaan negatif. Mendatangkan perasaan seperti marah, malas, dengki, syak mendorong kepada permulaan yang tidak baik dalam kehidupan kita seharian.

Seperti contoh saya disebelum ini, terkadang status facebook atau twitter mendorong menerima perkara negatif diawal pagi yang tentu sahaja mendorong perasaan negatif dalam diri. Terlibat dalam pertengakaran diawal pagi juga satu perkara yang tidak baik sebelum memulakan hari.

Sepatutnya awal pagi kita patut merasakan ketenangan bukan perang!

3. Tidak Bersarapan - Walaupun dalam keadaan rehat, tapi itu hanya pada luaran sahaja. Tidak kepada organ dalaman kita yang masih sentiasa beroperasi. Justeru, ia akan menurunkan tenaga yang diperlukan untuk tugasan harian kita. Saya percaya kerana tinggalkan sarapan, kita akan terasanya sangat lemah untuk melakukan aktiviti harian atau terasa seperti kelaparan.

Lapar mendatangkan perasaan atau "mood" yang tidak menentu dan seringnya mendatangkan marah. Paling teruk, marah boleh mendatangkan 1001 perkara yang tidak baik kepada diri sendiri. Dengan berlapar juga ia mendatangkan keburukkan kepada kesihatan jika dibiarkan.

4. Tiada Persediaan - Mungkin bangun tidur dianggap ramai satu permulaan hari. Tapi, sebenarnya untuk memulakan satu kehidupan atau hari yang baru perlulah membuat persediaan untuknya. Andai kata kita punyai tugas atau aktiviti penting untuk keesokkan harinya, adalah terbaik untuk menyediakannya hari ini daripada esok.

Jadi, jika mengambil keputusan untuk menyediakannya setelah bangun tidur, akan dikuatiri kita tidak akan mampu menyediakannya atau lebih kepada pekerjaan yang sia-sia kelak.

Teringat dulu ketika masih berada di sekolah dimana Ibu telah menyiapkan segala persiapan untuk ke sekolah. Dengan kata-kata dorongan dan semangat yang memberi dorongan dalam diri sebelum menimba ilmu. Perbuatan Ibu membuatkan kita selesa sepanjang hari bukan?

Tapi, itu apabila kita bersama Ibu Bapa. Jika sudah berdikari sendiri dan tahu baik buruk sesuatu perkara, maka jauhilah perkara yang tidak patut seawalnya bagi memberikan ruang yang lebih positif dan baik dalam hidup seharian kita.


Kalau Anda Penggemar Makanan Pedas, Ini Berita Baik Untuk Anda !

relax petang share daripada Rahsia Perut Menawan

♥ Kalau Anda Penggemar Makanan Pedas, Ini Berita Baik Untuk Anda !


1. Menurunkan berat badan
Menurunkan berat badan. Siapapun pasti setuju, makanan apapun kalau diberi sambal pasti akan lebih menambat selera. Kalau boleh, makanan diet anda pun mesti nak kena ada sambal. Kalau hal ini boleh membuat anda boleh menikmati makanan sihat dengan lebih berselera, kenapa tidak? Lagipun, rasa pedas itu boleh meningkatkan metabolisme anda. Kajian menunjukkan bahawa bahan utama dalam cili, iaitu kapsaisin, memiliki efek termogenik yang boleh menyebabkan tubuh membakar kalori ketika mengunyah selama 20 minit.

2. Menyihatkan jantung
Menyihatkan jantung. Hasil kajian juga menunjukkan, budaya makan makanan pedas menyebabkan insiden serangan jantung dan stroke menjadi lebih rendah. Alasannya, cili merah boleh mengurangkan kesan dari kolesterol yang berat, sedangkan kapsaisin pula boleh melawan peradangan. Keduanya merupakan faktor risiko untuk masalah jantung.

3. Mencegah kanser
Mencegah kanser. Menurut American Association for Cancer Research, kapsaisin juga memiliki kemampuan untuk membunuh beberapa sel kanser dan leukimia. Sedangkan kunyit, yang dijadikan bahan dalam kari dan mustard, boleh memperlambatkan proses penyebaran kanser dan pertumbuhan tumor. Untuk memberikan hasil semaksima mungkin, campurkan dengan lada hitam untuk menyerap kunyit 2.000 peratus lebih banyak.

4. Menurunkan tekanan darah
Menurunkan tekanan darah. Vitamin A dan C mampu menguatkan dinding otot jantung, sementara panas dari lada meningkatkan aliran darah ke seluruh tubuh. Kombinasi ini boleh menghasilkan sistem kardiovaskular yang lebih kuat.

5. Mengurangkan stress
Mengurangkan stress. Makanan pedas boleh meningkatkan produksi hormon yang memberi rasa ketenangan, seperti serotonin. Hasilnya, makanan ini mampu membantu mengurangkan depresi dan stress.


Saturday, 2 February 2013

PROMOSI FELINNA LOTION SEMPENA CNY 2013



PROMOSI DATANG LAGIIIIIII!!!!!!!!!
Sempena Chinese New Year 2013, dengan setiap belian 2 botol iNCHLOSS cuma berharga RM120 sahaja.
Anda jimat RM 30!!!!!!Jangan lepaskan peluang ini....



Hye ladies❤❤❤
 promosi CNY membuka tirai february.. Membawa seribu aura pada Niesha & ramai dealer^__^... Order masuk non stop... Yg mana belum try .. Are u sure xmaw try langsung..? X mnyesal..? X susah.. Share dgn mmbe sorg rm60... 2 org ckup rm120... Harga biasa rm75/1 tau.... Jangan isau stok sentiasa ada.... Order mai cepat2 :::



Cantik luar cantik dalam?? Boleh cantik, dengan cara semudah A,B,C. 

Apa yg specialnya FBs (Felinna Beauty Shop)
.. Fast delivery
.. Free postage
.. More than online shop. we deliver with promises, and can consult anytime.