Wednesday, 2 October 2013

Set Kecantikan Collagen + Vit E (3 in 1)


ANDA MEMPUNYAI MASALAH ....JERAWAT?
  • JERAGAT?
  • KULIT BERMINYAK?
  • PORI-PORI MUKA YANG BESAR?
  • TONA KULIT TIDAK SEKATA?
  • KULIT KUSAM?
  • PARUT-PARUT JERAWAT?
  • KULIT KERING DAN LESU?

Anda tentu dah penat mencuba pelbagai produk di pasar bagi menyelesaikan masalah kulit anda, betul tak? yang buat lagi frust bile xde satu produk pon yg sesuai. Duit plak dh habis beratus2 beli macam2 produk. Kini anda xperlu risau lagi sbb SET KECANTIKAN COLLAGEN PLUS VIT E adalah produk yang sangat sesuai bg mereka yang mempunyai pelbagai masalah kulit.

Ape yang menarik tentang produk ini ialah, ia didatangkan dalam bentuk set, lengkap dengan :
  1. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP - 60 GRAM
  2. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM - 20 GRAM
  3. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM - 20 GRAM"


Collagen Plus Day Cream (Kuning)
Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah.

Collagen Plus Night Cream (Putih)

Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah. Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari. Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.

Collagen Plus Whitening Beauty Soap

Sabun yang berfungsi untuk membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan. Ia mampu memberikan hasil kulit sihat, bersih dan lebih cantik.

  • Kelebihan/ Fungsi
  • Mencerah dan memutihkan muka
  • Melicinkan kulit muka
  • Kulit nampak tegang
  • Melembabkan kulit yang kering
  • Mengurangkan dan menghilangkan tompok HITAM di muka
  • Mengurangkan dan menghilangkan PARUT akibat jerawat
  • Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
  • Mengatasi masalah kulit kusam dan tompok gelap bawah mata.
  • Mengatasi masalah kulit berminyak
  • Menstabilkan tona kulit
  • Memutihkan wajah
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
  • Mengecilkan pori-pori
  • Menganjalkan kulit wajah
  • Membuat wajah putih dan berseri
Cara Pemakaian :

Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E : Untuk dipakai siang hari selepas membasuh kulit dengan sabun Collagen Plus Vit E dan sapu rata secara nipis di seluruh wajah dan leher.

Krim malam (putih) Collagen Plus Vit E : Untuk dipakai waktu malam selepas mencuci muka dengan sabun Collagen Plus Vit E dan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah dan leher. Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E boleh digunakan sebagai alas bedak / pelindung UV dari sinar matahari.









So macam mane? cukup meyakin kan x? YESSSS... saya sendiri dah guna produk ni sebelum sy berani jual. Saya xkan jual bende yg sy sendiri blm cuba n xyakin. Dah pakai, dh rase sendiri hasilnye, baru sy berani utk jual. :)

Jadi tunggu apa lagi?! Dapatkan sekarang!!!
HARGA | RM35/set (SM)/ RM40/set (SS) sahaja (TERMASUK PENGHANTARAN)

Pembayaran boleh dibuat ke :

Maybank
Nama | Min Aishah Bt Ab Ghani
Acc No | 163055007555


Cimb
Nama | Min Aishah Bt Ab Ghani
Acc No | 13030003271200

Sila inform pembayaran ke 019-9757087 ngan menghantar SMS @ wassup.. ( taknak call2 tau ) :

Bukti pembayaran
  • Bank
  • Jumlah Bayaran
  • Tarikh bayaran
  • Waktu bayaran
  • No Acc (agen jualan)
  • Nama pemegang acc (agen jualan)
Maklumat tempahan
  • Berapa set nak
  • Nama penuh
  • Alamat
  • No Hp
****utk belian borong pon boleh, diWAJIDkan borong 1 DOZEN bersamaan 12SET  utk maklumat lanjut boleh pm inbox sy di facebook okesh!!!!

Penghantaran adalah melalui POS LAJU




0 comments:

Wednesday, 2 October 2013

Set Kecantikan Collagen + Vit E (3 in 1)


ANDA MEMPUNYAI MASALAH ....JERAWAT?
  • JERAGAT?
  • KULIT BERMINYAK?
  • PORI-PORI MUKA YANG BESAR?
  • TONA KULIT TIDAK SEKATA?
  • KULIT KUSAM?
  • PARUT-PARUT JERAWAT?
  • KULIT KERING DAN LESU?

Anda tentu dah penat mencuba pelbagai produk di pasar bagi menyelesaikan masalah kulit anda, betul tak? yang buat lagi frust bile xde satu produk pon yg sesuai. Duit plak dh habis beratus2 beli macam2 produk. Kini anda xperlu risau lagi sbb SET KECANTIKAN COLLAGEN PLUS VIT E adalah produk yang sangat sesuai bg mereka yang mempunyai pelbagai masalah kulit.

Ape yang menarik tentang produk ini ialah, ia didatangkan dalam bentuk set, lengkap dengan :
  1. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP - 60 GRAM
  2. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM - 20 GRAM
  3. COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM - 20 GRAM"


Collagen Plus Day Cream (Kuning)
Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah.

Collagen Plus Night Cream (Putih)

Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah. Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari. Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.

Collagen Plus Whitening Beauty Soap

Sabun yang berfungsi untuk membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan. Ia mampu memberikan hasil kulit sihat, bersih dan lebih cantik.

  • Kelebihan/ Fungsi
  • Mencerah dan memutihkan muka
  • Melicinkan kulit muka
  • Kulit nampak tegang
  • Melembabkan kulit yang kering
  • Mengurangkan dan menghilangkan tompok HITAM di muka
  • Mengurangkan dan menghilangkan PARUT akibat jerawat
  • Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
  • Mengatasi masalah kulit kusam dan tompok gelap bawah mata.
  • Mengatasi masalah kulit berminyak
  • Menstabilkan tona kulit
  • Memutihkan wajah
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
  • Mengecilkan pori-pori
  • Menganjalkan kulit wajah
  • Membuat wajah putih dan berseri
Cara Pemakaian :

Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E : Untuk dipakai siang hari selepas membasuh kulit dengan sabun Collagen Plus Vit E dan sapu rata secara nipis di seluruh wajah dan leher.

Krim malam (putih) Collagen Plus Vit E : Untuk dipakai waktu malam selepas mencuci muka dengan sabun Collagen Plus Vit E dan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah dan leher. Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E boleh digunakan sebagai alas bedak / pelindung UV dari sinar matahari.









So macam mane? cukup meyakin kan x? YESSSS... saya sendiri dah guna produk ni sebelum sy berani jual. Saya xkan jual bende yg sy sendiri blm cuba n xyakin. Dah pakai, dh rase sendiri hasilnye, baru sy berani utk jual. :)

Jadi tunggu apa lagi?! Dapatkan sekarang!!!
HARGA | RM35/set (SM)/ RM40/set (SS) sahaja (TERMASUK PENGHANTARAN)

Pembayaran boleh dibuat ke :

Maybank
Nama | Min Aishah Bt Ab Ghani
Acc No | 163055007555


Cimb
Nama | Min Aishah Bt Ab Ghani
Acc No | 13030003271200

Sila inform pembayaran ke 019-9757087 ngan menghantar SMS @ wassup.. ( taknak call2 tau ) :

Bukti pembayaran
  • Bank
  • Jumlah Bayaran
  • Tarikh bayaran
  • Waktu bayaran
  • No Acc (agen jualan)
  • Nama pemegang acc (agen jualan)
Maklumat tempahan
  • Berapa set nak
  • Nama penuh
  • Alamat
  • No Hp
****utk belian borong pon boleh, diWAJIDkan borong 1 DOZEN bersamaan 12SET  utk maklumat lanjut boleh pm inbox sy di facebook okesh!!!!

Penghantaran adalah melalui POS LAJU




0 comments: