Thursday, 5 September 2013

IBU PUTIH.... KRIM YG TERBAIK UTK MEMUTIHKAN MUKA DAN BADAN





APE ITU KRIM IBU PUTIH?
=ia adalah sejenis ibu kepada segala jenis krim a.k.a pure cream utk memutihkan wajah dan badan .

BOLEH CAMPUR DGN PRODUK LAIN?
=yes boleh,ia tidak memberi kesan sampingan malah memberi hasil yg sgt superb,x percaya?sila cuba

TAHAN BERAPA LAMA?
=krim ini 1bekas 20G jika anda memakai di badan mgkin 1 bekas utk 1 weeks ,tp jika di wajah sebulan pun tahan u ols

HARGA?
=RM 50INC POS SEM /RM 55 S/S if u ols nak pakai kat badan better beli BORONG okey !

ADA KESAN SAMPINGAN?
=NO NO NO!!! malah kesan yg luar biasa hebat uols

HALAL KE?
=halal dear ia datang dari SABAH ,malaysia jgk okey

PRODUK NI SAMA KE DGN PRODUK IBU PUTIH LAIN?
=itu saya x pasti mgkin YA mgkin TIDAK,tp mgkin jgk ia datang dri kilang yg sama ..so tiada istilah rebranding ye syg2 semua ia dtg BERKG2

CARA PAKAI?
=u ols pakai jer bila2 u ols nak..seeolok nye MALAM La...tp u ols kena ingt utk muka hanya perlu pakai 2mggu je then stop 1 weeks slps tue smbg balik..utk badan boleh pakai setiap hari

BOLEH BELI BORONG ?
=YA bisa aja dong !!

RETAILS:

RM 50SEM
RM 55 S/S

IBU PUTIH BORONG :
10BOTOL: RM37/BOTOL
20BOTOL:RM34/BOTOL
30BOTOL:RM30/BOTOL

-NOT INC POSTAGE -

0 comments:

Thursday, 5 September 2013

IBU PUTIH.... KRIM YG TERBAIK UTK MEMUTIHKAN MUKA DAN BADAN





APE ITU KRIM IBU PUTIH?
=ia adalah sejenis ibu kepada segala jenis krim a.k.a pure cream utk memutihkan wajah dan badan .

BOLEH CAMPUR DGN PRODUK LAIN?
=yes boleh,ia tidak memberi kesan sampingan malah memberi hasil yg sgt superb,x percaya?sila cuba

TAHAN BERAPA LAMA?
=krim ini 1bekas 20G jika anda memakai di badan mgkin 1 bekas utk 1 weeks ,tp jika di wajah sebulan pun tahan u ols

HARGA?
=RM 50INC POS SEM /RM 55 S/S if u ols nak pakai kat badan better beli BORONG okey !

ADA KESAN SAMPINGAN?
=NO NO NO!!! malah kesan yg luar biasa hebat uols

HALAL KE?
=halal dear ia datang dari SABAH ,malaysia jgk okey

PRODUK NI SAMA KE DGN PRODUK IBU PUTIH LAIN?
=itu saya x pasti mgkin YA mgkin TIDAK,tp mgkin jgk ia datang dri kilang yg sama ..so tiada istilah rebranding ye syg2 semua ia dtg BERKG2

CARA PAKAI?
=u ols pakai jer bila2 u ols nak..seeolok nye MALAM La...tp u ols kena ingt utk muka hanya perlu pakai 2mggu je then stop 1 weeks slps tue smbg balik..utk badan boleh pakai setiap hari

BOLEH BELI BORONG ?
=YA bisa aja dong !!

RETAILS:

RM 50SEM
RM 55 S/S

IBU PUTIH BORONG :
10BOTOL: RM37/BOTOL
20BOTOL:RM34/BOTOL
30BOTOL:RM30/BOTOL

-NOT INC POSTAGE -

0 comments: