Saturday, 24 September 2011

cer citer...macam2 ader nim...

hmmm ari nim aku xdop mood nk wat keje...ade masalah cikit...pale sakit mikir pasal nim...aku sedih lah xtau nk ngadu kat sape...tulis dalam diari nti xleh ...kang ade org baca plak,, tp tu menda dah lepas...aku stress hari nie...i need somebody to share my problems...but with who??? who can i trusted..semua benda aku buat jd tak kena...huhuhuhu...umi i need u at this time...aku menangis dalam hati...

hmmm....biz aku pon berjalan dengan lancar setakat nie...alhamdulillah...impian aku nk beli sebuah kereta...tp lom ade rezeki lagi..kena tgu gaji besar cikit...sekarang gaji cukup2 makan jew...2yang aku buat biz nim...buat biz pon masih baru lagi...byk lagi yg kena blajar...aku nim amik jew Marketing tp masih blurrrr alah blajar setakat nk lulus exam lah katakan...nampak gayanya aku kena praktis kan ape yg aku blajar lu ke dalam biz aku nim...mgkn ade hikmah di sebaliknya...aku mmg minat buat biz cuma lum jumpe lagi yg btl2 ngam dengan aku...huhuhuhu


hmmm lama da tak balik KB rindu plak kat umi n abah di kampung...ape kabar mereka sekarang nie...arap mereka chat..nti nk col mereka lah..hehehe...guna tipon ofis pon xper ko guane bosss...hehehe..bila pk umi n abah teringat masakan abh yg best tuh...mee sup..peghhh mmg best sampai 2 mangkuk aku tambah hehehe abah aku mmg pandai masak tau...2lah kalu ade rezeki leh bukak kedai mkn..mmg untung lah

haiii hati aku sedih lagi nim bila mengenangkan peristiwa itu..peristiwa ape tak payahlah korang nk tahu..biar aku sajew yg tahu...aku jenis yang suka pendam...klah nk amik mood buat keja nim chowww..nti kita jumpe lagi ek

0 comments:

Saturday, 24 September 2011

cer citer...macam2 ader nim...

hmmm ari nim aku xdop mood nk wat keje...ade masalah cikit...pale sakit mikir pasal nim...aku sedih lah xtau nk ngadu kat sape...tulis dalam diari nti xleh ...kang ade org baca plak,, tp tu menda dah lepas...aku stress hari nie...i need somebody to share my problems...but with who??? who can i trusted..semua benda aku buat jd tak kena...huhuhuhu...umi i need u at this time...aku menangis dalam hati...

hmmm....biz aku pon berjalan dengan lancar setakat nie...alhamdulillah...impian aku nk beli sebuah kereta...tp lom ade rezeki lagi..kena tgu gaji besar cikit...sekarang gaji cukup2 makan jew...2yang aku buat biz nim...buat biz pon masih baru lagi...byk lagi yg kena blajar...aku nim amik jew Marketing tp masih blurrrr alah blajar setakat nk lulus exam lah katakan...nampak gayanya aku kena praktis kan ape yg aku blajar lu ke dalam biz aku nim...mgkn ade hikmah di sebaliknya...aku mmg minat buat biz cuma lum jumpe lagi yg btl2 ngam dengan aku...huhuhuhu


hmmm lama da tak balik KB rindu plak kat umi n abah di kampung...ape kabar mereka sekarang nie...arap mereka chat..nti nk col mereka lah..hehehe...guna tipon ofis pon xper ko guane bosss...hehehe..bila pk umi n abah teringat masakan abh yg best tuh...mee sup..peghhh mmg best sampai 2 mangkuk aku tambah hehehe abah aku mmg pandai masak tau...2lah kalu ade rezeki leh bukak kedai mkn..mmg untung lah

haiii hati aku sedih lagi nim bila mengenangkan peristiwa itu..peristiwa ape tak payahlah korang nk tahu..biar aku sajew yg tahu...aku jenis yang suka pendam...klah nk amik mood buat keja nim chowww..nti kita jumpe lagi ek

0 comments: