Sunday, 5 August 2012

Salam Ramadhan Dari Kami



Assalam semua para pembaca budiman,

Rasanya belom terlambat lagi Maag nak ucapkan selamat menjalani ibadah puasa di bulan Ramdhan yang penuh berkat ni kepada semua pembaca blog Maag.. amacam pose korang? ada yang dah kantoi kew? hikhikhik... 

hmmm camner dengan persiapan raya korang? tinggal beberapa hari lagi nim..kalu tak salah Maag puasa lagi tinggal 12 hari jew lagi nak raya... haaa dalam korang tengah sibuk buat persiapan raya tuh, janganlah lupa pada 10 malam terakhir ramadhan tau... penuhkanlah 10 malam terakhir ramadhan dengan perbanyakkan amal ibadat kita pada Allah SWT.. topup mane yang kurang,, redeem pahala byk2 buat bekal nanti...( utk peringatan diri sendiri juga)

sekarang nim mood raya makin terasa kan.. corong2 radio dan tv pon semua mainkan lagu raya... semakin bersemangat nak sambut raya.. dalam kita sibuk tu jangan dilupa juga pada saudara2 kita yang kurang berkemampuan..ingat pada mereka dengan sedekah..agar mereka pon turut sama rasa apa yang kita rasa...

hah korang, biskut raya tahun nim bape jenis?? Maag tahun ni tak buat lah biskut raya macam tahun2 lepas... tahun nim Maag biskut tunjuk jew... hahaha... tapi tahun nim best sebab giliran raya kampong Maag, hehehe... kampong Dewan Beta Kota Bharu Kelantan.. lepas beraya kampong Maag baru kami akan beraya plak kampong inchik asben kat Bota Kanan, Perak...tu yang syok tuuuu...

okey lah korang Maag stop kat sini dulu ek...nim pon curik2 jew menulis blog guna PC opis..hehehe... sambil tu korang layan lah gambar Maag dengan rakan sekerja Maag...korang jangan jeles kami masuk paper tau..harian Metro...hikhikhik




Metro Sabtu, 21hb Julai 2012..Salam Ramadhan dari staf-staf POMEPURE...Ramadhan Al-Mubarak!

0 comments:

Sunday, 5 August 2012

Salam Ramadhan Dari Kami



Assalam semua para pembaca budiman,

Rasanya belom terlambat lagi Maag nak ucapkan selamat menjalani ibadah puasa di bulan Ramdhan yang penuh berkat ni kepada semua pembaca blog Maag.. amacam pose korang? ada yang dah kantoi kew? hikhikhik... 

hmmm camner dengan persiapan raya korang? tinggal beberapa hari lagi nim..kalu tak salah Maag puasa lagi tinggal 12 hari jew lagi nak raya... haaa dalam korang tengah sibuk buat persiapan raya tuh, janganlah lupa pada 10 malam terakhir ramadhan tau... penuhkanlah 10 malam terakhir ramadhan dengan perbanyakkan amal ibadat kita pada Allah SWT.. topup mane yang kurang,, redeem pahala byk2 buat bekal nanti...( utk peringatan diri sendiri juga)

sekarang nim mood raya makin terasa kan.. corong2 radio dan tv pon semua mainkan lagu raya... semakin bersemangat nak sambut raya.. dalam kita sibuk tu jangan dilupa juga pada saudara2 kita yang kurang berkemampuan..ingat pada mereka dengan sedekah..agar mereka pon turut sama rasa apa yang kita rasa...

hah korang, biskut raya tahun nim bape jenis?? Maag tahun ni tak buat lah biskut raya macam tahun2 lepas... tahun nim Maag biskut tunjuk jew... hahaha... tapi tahun nim best sebab giliran raya kampong Maag, hehehe... kampong Dewan Beta Kota Bharu Kelantan.. lepas beraya kampong Maag baru kami akan beraya plak kampong inchik asben kat Bota Kanan, Perak...tu yang syok tuuuu...

okey lah korang Maag stop kat sini dulu ek...nim pon curik2 jew menulis blog guna PC opis..hehehe... sambil tu korang layan lah gambar Maag dengan rakan sekerja Maag...korang jangan jeles kami masuk paper tau..harian Metro...hikhikhik




Metro Sabtu, 21hb Julai 2012..Salam Ramadhan dari staf-staf POMEPURE...Ramadhan Al-Mubarak!

0 comments: