Monday, 17 December 2012

Bila Dah Lama Menyepi

Assalam semua,

Wahhh mabeles tak tajuk hehehe...bukan pe bila dah lama tak hapdet blog nim byk citer nak dikongsikan ... ok camner nak mulakan ye...

Tanggal 11 Mei 2012

 Maag balik kampong kat Dewan Beta, Kelantan.....ni bukan nyer balik sesaje tau tapi balik sebab ade dinner... Dinner Gala Pome yang company Maag buat kat New Horizon Restaurant, Wakaf Che Yeh. .ramai gak yg hadir dalam 260 orang... kat bawah nim Maag upload pictures utk tatapan pembaca sekalian ( pictures dinner) hehehe so enjoy la ye..


CEO Datuk Mohd Zuri Ismail, Datin Ruzilani Mohamed serta keluarga dan para staff Pomepure 


CEO sedang merasmikan dan melancarkan produk terbaru (new look and new packaging) 

Tanggal 12 Mei 2012

Pada hari kedua kat Kb, Maag dan rakan pi shopping sakan kat Rantau Panjang.. hehehe... tp malang tak berbau bila salah satu kereta konvoi kami accident lagi 200 meter nak sampai Rantau Panjang...Myvi bertembung dgn motosikal... mood shopping terus hilang tp nasib baik cuma kemalangan kecil... bumper depan Myvi opis mate kemek sedikit dan pakcik motorsikal hanya cedera ringan saje..

Setelah dipujuk...mood shopping Maag and the geng datang lagi... dipendekkan citer kami mmg shopping sakan... lebih2 lagi owner Myvi yg accident tu... hahahaha... tp Maag hanya sempat beli sehelai baju utk putri Maag... yg lain akan diqadakan balik bila balik kampung next time (yeay yeay yeay)..

So korang layan lah gambar kami semua pi shopping ni ye kat bawah... so enjoyyyy...


0 comments:

Monday, 17 December 2012

Bila Dah Lama Menyepi

Assalam semua,

Wahhh mabeles tak tajuk hehehe...bukan pe bila dah lama tak hapdet blog nim byk citer nak dikongsikan ... ok camner nak mulakan ye...

Tanggal 11 Mei 2012

 Maag balik kampong kat Dewan Beta, Kelantan.....ni bukan nyer balik sesaje tau tapi balik sebab ade dinner... Dinner Gala Pome yang company Maag buat kat New Horizon Restaurant, Wakaf Che Yeh. .ramai gak yg hadir dalam 260 orang... kat bawah nim Maag upload pictures utk tatapan pembaca sekalian ( pictures dinner) hehehe so enjoy la ye..


CEO Datuk Mohd Zuri Ismail, Datin Ruzilani Mohamed serta keluarga dan para staff Pomepure 


CEO sedang merasmikan dan melancarkan produk terbaru (new look and new packaging) 

Tanggal 12 Mei 2012

Pada hari kedua kat Kb, Maag dan rakan pi shopping sakan kat Rantau Panjang.. hehehe... tp malang tak berbau bila salah satu kereta konvoi kami accident lagi 200 meter nak sampai Rantau Panjang...Myvi bertembung dgn motosikal... mood shopping terus hilang tp nasib baik cuma kemalangan kecil... bumper depan Myvi opis mate kemek sedikit dan pakcik motorsikal hanya cedera ringan saje..

Setelah dipujuk...mood shopping Maag and the geng datang lagi... dipendekkan citer kami mmg shopping sakan... lebih2 lagi owner Myvi yg accident tu... hahahaha... tp Maag hanya sempat beli sehelai baju utk putri Maag... yg lain akan diqadakan balik bila balik kampung next time (yeay yeay yeay)..

So korang layan lah gambar kami semua pi shopping ni ye kat bawah... so enjoyyyy...


0 comments: