Sunday, 16 December 2012

SENARAI HARGA PRODUK JAMU SUSUK DARA DAN KHASIAT KEGUNAANYA



1. Jamu Pengantin = rm65 (10 biji)
2. Jamu Aku Dara = rm48 (40 biji)
3. Masker Vagina = rm25 (3gm)
4. Femine Wash = rm48 (100ml)
5. Intim gel = rm56 (15ml)
6. Lelaki Jutawan = rm65 (60 biji)
7. Minyak ikat kasih = rm65 (20ml)
8. coklat love habibi = rm48 (80gm)
9. Medicated deep heat lotion = rm48 (110ml)
10. Medicated body soap = rm36 (100gm)
11. Jamu jalinan cinta = rm48 (40 biji)
12. Jamu emas = rm65 (60 biji)


wanita berkahwin boleh gunakan produk NO 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12
wanita bujang boleh gunakan 2, 3, 4, 7, 8, 9, 10 dan 11 sahaja
wanita pregnant boleh gunakan 3, 4, 7, 9, 10 dan 11 sahaja
lelaki of course produk lelaki (blh digunakan lelaki bujang) 6, 7, 8, 9, 10 dan 12

pos laju sm = rm7, pos laju ss = rm11


RINGKASAN PRODUK


1. JAMU PENGANTIN DARA -

mengecutkan rahim/merapatkan/mengetatkan faraj~ mengembalikan permukaan faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)~ meningkatkan kemutan~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku/blocking d faraj~ merawat masalah kekeringan...ada 10 biji kan? first day nak guna, insert 2 biji (kiri + kanan) hari yg sama, makan 4 biji waktu malam sebelum tidur minum air masak kuantiti 3 gelas n lebih..malam esoknya, makan 2 biji lagi sebelum tidur n malam lusanya, makan 2 biji lagi sebelum tidur.

2. JAMU AKU DARA -

menambahkan tenaga badan~ meningkat nafsu syahwat~ merawat masalah keputihan dan sengugut~ melancarkan peredaran darah~ memecahkan lemak/mencairkan kotoran/kerak d dinding rahim....kaedah makan jamu aku dara tu ialah :-makan jamu aku dara.1 botol yg pertama 10 hari 2 pg 2 mlm....pastu botol kedua 20 hari.pastu maintain 1 botol tu utk 40 hari....sok piyed lancar mcm paip bocor... darah beku semua hancur2...keputihan mencair...mula2 je kena makan lebih sikit..pastu makin berkurang.

3. MASKER VAGINA -

merawat masalah kegatalan di miss V~ menegangkan dan merapatkan bibir faraj~ memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh/lebihan lendir~ melicin n menghaluskan v dgn penggunaan berterusan, boleh guna tiap2 hari untuk rawatan dan penjagaan luar faraj...

4. MEDICATED FEMININE WASH -

merawat keputihan dan kegatalan~ membasmi kuman dan fungus~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2bulan penggunaan - bahagian V akan menjadi wangi, bau haruman kuat, dingin dan menyegarkan. Bagi sesetengah org yg ada alergik bila bepeluh celah peha gatal2 elok guna tp pedih sikit pastu lega...oleskan d bahagian v utk 1 minit dan cuci dengan air....

5. MISS-V INTIM GEL -

meningkatkan keghairahan dan nafsu syahwat~ merawat keputihan dan membasmi kuman~ memberi kepuasan maksima~ superb bagi wanita yg mengalami kekeringan/menopose - Khas utk kekeringan, mengetatkan bahagian intim, memberi kepuasan maksimum dengan mengalirkan peredaran darah ke bahagian sulit, mencegah bau di bahagian sulit, memberikan rasa bersih dan segar. Gel berubat Intim gel diformulakan utk mengaktifkan sel2 di "vagina canal" atau laluan vagina spya lebih sensitif. Ramuan herba akan melancarkan peredaran darah sehingga ke "kelen***" dimana ada satu titik ghairah dipanggil "G-SPOT". gel ini akan mematikan fungus2 dan bakteria di dlm vagina lalu mencegah terjadinya keputihan, mengembalikan keremajaan vagina dan mengembalikan keghairahan yg semakin lupus. Cara pengunaan: Sapukan ke dinding vagina guna jari sedalam yg boleh.

6. LELAKI JUTAWAN -

meningkatkan nafsu syahwat~ menambahkan tenaga dan meningkatkan kecergasan~ melawaskan dan mengeluarkan angin~ meringankan badan~ melancarkan peredaran darah, amat sesuai bagi lelaki berkerjaya dan berumahtangga...mkn 2 biji pagi 2 biji mlm atau 1 biji pg 1 biji malam

7. MINYAK IKAT KASIH -

membesarkan dan mengembangkan zakar~ boleh digunakan sebagai pelincir~ boleh digunakan untuk memontokkan dan menegangkan payudara dan punggung~ merawat tumit n rekahan kaki, mengeringkan luka– selain d gunakan untuk lelaki ianya juga memberikan byk manfaat pd kaum wanita…minyak ikat kasih ini digunakan untuk membesarkan dan memontoxkan payudara cam XX punya tak perlu pembedahan. dan tak perlu silikon.cara guna selepas mandi - urutkan payudara dengan minyak ikat kasih lawan arah jam dan menarik payudara ke atas. ibu jari tekankan dibawah ketiak. dan 4 jari selebihnya naikkan payudara anda. ulang hingga 8 ke 10 kali. pastikan sebelom pergi kerja sapu dan urut. nanti boleh terasa puting payudara dan isi payudara berdenyut2 mcm nak piyed. montox, pejal dan anjal....

8. COKLAT LOVE HABIBI -

meningkatkan stamina~membuang angin~melawaskan pembuangan sisa kumuhan~memanaskan badan~meningkatkan syahwat bergantung jumlah pengambilan..gentel sebesar kuku jari kelingking dan makan....(pastikan jari anda kering ketika mencubit coklat love habibi ini If terkena air: mudah berkulat. Jangka hayat =>2 tahun jika tidak terkena air dan terkena panas. Siapa yang boleh makan =>semua golongan manusia termasuk kanak2. jika badan anda rasa lemau2 malas2 boleh ler makan coklat love habibi ini ye..kalau ada sintom2 kalau malam semalam ehem2..pagi rasa mengantuk n lemau2 badan malas nak g kerja, malas nak buat kerja rumah jadi ambillah coklat love habibi sebagai kudap2 harian ye....

9. MEDICATED DEEP HEAT LOTION -

kena di sapukan di tempat yg berlemak sahaja. tak ada lemak tiada tindak balas. mesti sapu ketika relax contoh ketika menonton tv, sedang berfb, ketika baca surat khabar. tidak boleh digunakan ketika menjalankan kerja2 berat seperti mengemas, sedang bersenam x boleh guna. MDHL tidak boleh disapukan dipipi kerana pipi adalah otot. tapi boleh sapu di bawah dagu yang berlapis. tindak balas serta merta selepas losyen menyerap.. PLING BEST TIDAK BERMINYAK...akan terasa sedikit gatal2. seterusnya rasa berpeluh yang keterlaluan. peluh yang luar biasa. lagi banyak lemak lagi banyak peluh yang akan keluar. lebih effectif bila di wrapping...uolss boleh buat services SLIMMING CENTRE DIRUMAH kerana losyen yang SUSUK DARA RESOURCES keluarkan bermutu tinggi dan setanding losyen yang digunakan dislimming centre terkemuka didalam malaysia.

10. MEDICATED BODYSLIM SOAP -

digunakan diseluruh tubuh terutama digosok ke paha dan montot yg berselulit, pangkal tangan iaitu antara lengan dan permulaan bahu, perut, pinggang, pinggul dan mana-mana bahagian yg berlemak, besar dan menggeleber. Penting juga digosok kepada bahagian berparut , celah kekotoran degil , badan berjerawat batu dan berbiji akibat lemak keras dan kesan luka.Semasa penggunaan kulit akan berasa segar dan naturally dingin. Liang-liang kulit akan terbuka dan ini membantu penyerapan oleh satu bahan pelembab yang boleh melarutkan air dan lemak dibawah lapisan kulit. Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat. Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, gebu, tegang , licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak, kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam .Lebih effect digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini....

11. JAMU JALINAN CINTA -

tidak bersifat utk merapatkan faraj. tetapi bersifat melancarkan peredaran darah, membanyakkan air susu, mencepatkan luka2 kering dan sembuh kerana didalam ramuan jamu bersalin ini mengandungi madu, belut, ikan haruan, dan rempah ratus wanita seperti manjakani, kacip fatimah, lempoyang, kunyit putih dll...cara pemakanan jamu Jalinan cinta ini. 2 biji selepas serapan dan 2 biji malam selepas makan malam ( 6ptg )sila ambil perhatian jika bayi penyusuan badan. jika terdapat gumpalan taik mata pada baby ~ ibu dinasehatkan berhenti dahulu dari terus memakan jamu tersebut kerana baby panas.. baby hendaklah dinaturalkan kembali dgn air suam atau air kosong....

12. JAMU EMAS -

jamu kencing manis khas untuk menurunkan gula dalam darah khas untuk pesakit kencing manis.-yang kencing manis tu ada sukatan makan ikut level gulammg boleh turunkan level gula n boleh maintain.....cara pemakan JAMU EMAS ~ supplement utk mereka yang mengidap kencing manis dan rujukan bahan bacaan utk dos yang bersesuaian 1- bacaan gula 7 - 12(2 kapsul 1 malam sebelom tido)2- bacaan gula 13-30(2 kapsul pagi > lepas tu rehat tido, tindak balas akan kerap kencing atau buang air cirit2 2 kapsul malam sebelom tido)3- bacaan gula normal(1 biji sehari sebelom tido. suka hati lah nak makan apa tak perlu pantang)(^_^).....jika level gula sudah turun makan ikut dos yang telah diberi..........


## AMARAN....JAMU NI TIDAK BOLEH DICAMPUR MAKAN DGN JAMU ATAU HERBA2 LAIN SERTA SEBARANG SLIMMING PRODUK...semua jamu harus makan setelah perut diisi...bnyak kan minum air kosong yek..dan pantang larang tolong jgn mnum ais, jgn makan durian, sebab durian panas, herba pun panas..nanti dia tak tahan.. jgn minum air kelapa sebab ia mengurangkan khasiat herba



2 comments:

Anonymous said...

boleh inbox I how to order this product..mcm interested je...
nikitahassan86@gmail.com

Anonymous said...

Jamu mne yg sesuai untk kentut vagina

Sunday, 16 December 2012

SENARAI HARGA PRODUK JAMU SUSUK DARA DAN KHASIAT KEGUNAANYA



1. Jamu Pengantin = rm65 (10 biji)
2. Jamu Aku Dara = rm48 (40 biji)
3. Masker Vagina = rm25 (3gm)
4. Femine Wash = rm48 (100ml)
5. Intim gel = rm56 (15ml)
6. Lelaki Jutawan = rm65 (60 biji)
7. Minyak ikat kasih = rm65 (20ml)
8. coklat love habibi = rm48 (80gm)
9. Medicated deep heat lotion = rm48 (110ml)
10. Medicated body soap = rm36 (100gm)
11. Jamu jalinan cinta = rm48 (40 biji)
12. Jamu emas = rm65 (60 biji)


wanita berkahwin boleh gunakan produk NO 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12
wanita bujang boleh gunakan 2, 3, 4, 7, 8, 9, 10 dan 11 sahaja
wanita pregnant boleh gunakan 3, 4, 7, 9, 10 dan 11 sahaja
lelaki of course produk lelaki (blh digunakan lelaki bujang) 6, 7, 8, 9, 10 dan 12

pos laju sm = rm7, pos laju ss = rm11


RINGKASAN PRODUK


1. JAMU PENGANTIN DARA -

mengecutkan rahim/merapatkan/mengetatkan faraj~ mengembalikan permukaan faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)~ meningkatkan kemutan~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku/blocking d faraj~ merawat masalah kekeringan...ada 10 biji kan? first day nak guna, insert 2 biji (kiri + kanan) hari yg sama, makan 4 biji waktu malam sebelum tidur minum air masak kuantiti 3 gelas n lebih..malam esoknya, makan 2 biji lagi sebelum tidur n malam lusanya, makan 2 biji lagi sebelum tidur.

2. JAMU AKU DARA -

menambahkan tenaga badan~ meningkat nafsu syahwat~ merawat masalah keputihan dan sengugut~ melancarkan peredaran darah~ memecahkan lemak/mencairkan kotoran/kerak d dinding rahim....kaedah makan jamu aku dara tu ialah :-makan jamu aku dara.1 botol yg pertama 10 hari 2 pg 2 mlm....pastu botol kedua 20 hari.pastu maintain 1 botol tu utk 40 hari....sok piyed lancar mcm paip bocor... darah beku semua hancur2...keputihan mencair...mula2 je kena makan lebih sikit..pastu makin berkurang.

3. MASKER VAGINA -

merawat masalah kegatalan di miss V~ menegangkan dan merapatkan bibir faraj~ memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh/lebihan lendir~ melicin n menghaluskan v dgn penggunaan berterusan, boleh guna tiap2 hari untuk rawatan dan penjagaan luar faraj...

4. MEDICATED FEMININE WASH -

merawat keputihan dan kegatalan~ membasmi kuman dan fungus~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2bulan penggunaan - bahagian V akan menjadi wangi, bau haruman kuat, dingin dan menyegarkan. Bagi sesetengah org yg ada alergik bila bepeluh celah peha gatal2 elok guna tp pedih sikit pastu lega...oleskan d bahagian v utk 1 minit dan cuci dengan air....

5. MISS-V INTIM GEL -

meningkatkan keghairahan dan nafsu syahwat~ merawat keputihan dan membasmi kuman~ memberi kepuasan maksima~ superb bagi wanita yg mengalami kekeringan/menopose - Khas utk kekeringan, mengetatkan bahagian intim, memberi kepuasan maksimum dengan mengalirkan peredaran darah ke bahagian sulit, mencegah bau di bahagian sulit, memberikan rasa bersih dan segar. Gel berubat Intim gel diformulakan utk mengaktifkan sel2 di "vagina canal" atau laluan vagina spya lebih sensitif. Ramuan herba akan melancarkan peredaran darah sehingga ke "kelen***" dimana ada satu titik ghairah dipanggil "G-SPOT". gel ini akan mematikan fungus2 dan bakteria di dlm vagina lalu mencegah terjadinya keputihan, mengembalikan keremajaan vagina dan mengembalikan keghairahan yg semakin lupus. Cara pengunaan: Sapukan ke dinding vagina guna jari sedalam yg boleh.

6. LELAKI JUTAWAN -

meningkatkan nafsu syahwat~ menambahkan tenaga dan meningkatkan kecergasan~ melawaskan dan mengeluarkan angin~ meringankan badan~ melancarkan peredaran darah, amat sesuai bagi lelaki berkerjaya dan berumahtangga...mkn 2 biji pagi 2 biji mlm atau 1 biji pg 1 biji malam

7. MINYAK IKAT KASIH -

membesarkan dan mengembangkan zakar~ boleh digunakan sebagai pelincir~ boleh digunakan untuk memontokkan dan menegangkan payudara dan punggung~ merawat tumit n rekahan kaki, mengeringkan luka– selain d gunakan untuk lelaki ianya juga memberikan byk manfaat pd kaum wanita…minyak ikat kasih ini digunakan untuk membesarkan dan memontoxkan payudara cam XX punya tak perlu pembedahan. dan tak perlu silikon.cara guna selepas mandi - urutkan payudara dengan minyak ikat kasih lawan arah jam dan menarik payudara ke atas. ibu jari tekankan dibawah ketiak. dan 4 jari selebihnya naikkan payudara anda. ulang hingga 8 ke 10 kali. pastikan sebelom pergi kerja sapu dan urut. nanti boleh terasa puting payudara dan isi payudara berdenyut2 mcm nak piyed. montox, pejal dan anjal....

8. COKLAT LOVE HABIBI -

meningkatkan stamina~membuang angin~melawaskan pembuangan sisa kumuhan~memanaskan badan~meningkatkan syahwat bergantung jumlah pengambilan..gentel sebesar kuku jari kelingking dan makan....(pastikan jari anda kering ketika mencubit coklat love habibi ini If terkena air: mudah berkulat. Jangka hayat =>2 tahun jika tidak terkena air dan terkena panas. Siapa yang boleh makan =>semua golongan manusia termasuk kanak2. jika badan anda rasa lemau2 malas2 boleh ler makan coklat love habibi ini ye..kalau ada sintom2 kalau malam semalam ehem2..pagi rasa mengantuk n lemau2 badan malas nak g kerja, malas nak buat kerja rumah jadi ambillah coklat love habibi sebagai kudap2 harian ye....

9. MEDICATED DEEP HEAT LOTION -

kena di sapukan di tempat yg berlemak sahaja. tak ada lemak tiada tindak balas. mesti sapu ketika relax contoh ketika menonton tv, sedang berfb, ketika baca surat khabar. tidak boleh digunakan ketika menjalankan kerja2 berat seperti mengemas, sedang bersenam x boleh guna. MDHL tidak boleh disapukan dipipi kerana pipi adalah otot. tapi boleh sapu di bawah dagu yang berlapis. tindak balas serta merta selepas losyen menyerap.. PLING BEST TIDAK BERMINYAK...akan terasa sedikit gatal2. seterusnya rasa berpeluh yang keterlaluan. peluh yang luar biasa. lagi banyak lemak lagi banyak peluh yang akan keluar. lebih effectif bila di wrapping...uolss boleh buat services SLIMMING CENTRE DIRUMAH kerana losyen yang SUSUK DARA RESOURCES keluarkan bermutu tinggi dan setanding losyen yang digunakan dislimming centre terkemuka didalam malaysia.

10. MEDICATED BODYSLIM SOAP -

digunakan diseluruh tubuh terutama digosok ke paha dan montot yg berselulit, pangkal tangan iaitu antara lengan dan permulaan bahu, perut, pinggang, pinggul dan mana-mana bahagian yg berlemak, besar dan menggeleber. Penting juga digosok kepada bahagian berparut , celah kekotoran degil , badan berjerawat batu dan berbiji akibat lemak keras dan kesan luka.Semasa penggunaan kulit akan berasa segar dan naturally dingin. Liang-liang kulit akan terbuka dan ini membantu penyerapan oleh satu bahan pelembab yang boleh melarutkan air dan lemak dibawah lapisan kulit. Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat. Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, gebu, tegang , licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak, kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam .Lebih effect digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini....

11. JAMU JALINAN CINTA -

tidak bersifat utk merapatkan faraj. tetapi bersifat melancarkan peredaran darah, membanyakkan air susu, mencepatkan luka2 kering dan sembuh kerana didalam ramuan jamu bersalin ini mengandungi madu, belut, ikan haruan, dan rempah ratus wanita seperti manjakani, kacip fatimah, lempoyang, kunyit putih dll...cara pemakanan jamu Jalinan cinta ini. 2 biji selepas serapan dan 2 biji malam selepas makan malam ( 6ptg )sila ambil perhatian jika bayi penyusuan badan. jika terdapat gumpalan taik mata pada baby ~ ibu dinasehatkan berhenti dahulu dari terus memakan jamu tersebut kerana baby panas.. baby hendaklah dinaturalkan kembali dgn air suam atau air kosong....

12. JAMU EMAS -

jamu kencing manis khas untuk menurunkan gula dalam darah khas untuk pesakit kencing manis.-yang kencing manis tu ada sukatan makan ikut level gulammg boleh turunkan level gula n boleh maintain.....cara pemakan JAMU EMAS ~ supplement utk mereka yang mengidap kencing manis dan rujukan bahan bacaan utk dos yang bersesuaian 1- bacaan gula 7 - 12(2 kapsul 1 malam sebelom tido)2- bacaan gula 13-30(2 kapsul pagi > lepas tu rehat tido, tindak balas akan kerap kencing atau buang air cirit2 2 kapsul malam sebelom tido)3- bacaan gula normal(1 biji sehari sebelom tido. suka hati lah nak makan apa tak perlu pantang)(^_^).....jika level gula sudah turun makan ikut dos yang telah diberi..........


## AMARAN....JAMU NI TIDAK BOLEH DICAMPUR MAKAN DGN JAMU ATAU HERBA2 LAIN SERTA SEBARANG SLIMMING PRODUK...semua jamu harus makan setelah perut diisi...bnyak kan minum air kosong yek..dan pantang larang tolong jgn mnum ais, jgn makan durian, sebab durian panas, herba pun panas..nanti dia tak tahan.. jgn minum air kelapa sebab ia mengurangkan khasiat herba



2 comments:

Anonymous said...

boleh inbox I how to order this product..mcm interested je...
nikitahassan86@gmail.com

Anonymous said...

Jamu mne yg sesuai untk kentut vagina