Sunday, 15 January 2012

Layan Hindi Film plak

Assalam and hai seme.... hahahaha... 2 hari lepas aku download citer hindi lakonan Shah Rukh Khan (SRK)..citer Ra One lakonan SRK dgn Kareena Kapoor... fuhhhh best giler gua cakap lu... memang terbaik lah terutama lagu peberet aku hehehe.... Chamak chalo...hari2 aku dengar kat opis hehehe sebagai halwa telinga aku..maklumlah guna internet subsidi kat opis utk donload citer hehehe...tiap kali aku dengat lagu peberet aku nim, aku tersa nk menari jew... yelah bila tgk SRK menari... pergghhh.... kalu nk tau lagu nim guna suara Akon tau

welll.... citer film ni berkisah tentang shekhar (SRK) pencipta permainan video game alam maya Ra One (watak jahat ) dan G One ( watak baik)... yg part best bila si penjahat rekaan shekhar Ra One kuar dari video game utk membunuh Lucifer ( anak Shekhar) sebb anaknya main game ni...dan menang terlupa nk logout kuar dari game tue...so kira nok balas dendam lah(plz let me know if i wrong k)...demi menyelamatkan anaknya Prateek (Lucifer tue id name tuk game online) Shekhar telah mengaku bahawa dia adalah Lucifer... so Ra One telah membunuh Shekhar...masa part nim aku terkejuz gak hai xkan hero dah ,mati kot yelah siap tanam lagi si SRK ( shekhar) tue...tp sperti u'oll tau la kan hero mane mati coz ade heroin si Kareena Kapoor tue.. Demi menyelamatkan diri Prateek telah mengupload data G One utk di bawa kuar ke dunia nyata. G One ni plak sebijik SRK... ( tapi robotlah)... G One ade seme data berkenaaan dgn Shekhar...so dia nyamar jadi Shekhar utk menjaga keselamatan anak isterinya...oppsss lupe nk gtau si Kareena Kapoor tue wife SRK..

haaaa ni lagu di mana G One ( SRK ) nyanyi,,, Chamak Chalo
..

.i love this song.. and respect Akon for learning hindi for this song.. everytime i listen it, and dance like they do D ...Jom layan sejenak kih kih kih...

klah dah cukup setakat nim pasal citer nim... aku tgh donload citer lain plak... Don 2 alah si SRH berlakon Malaysia tue... pimjam balai polis Malaysia... alah si pelakon Ady Putra dan Redzuan Hashim pon ade sama berlakon...mesti gempaq kan... berlakon dgn SRK hehehehe...wassalam

0 comments:

Sunday, 15 January 2012

Layan Hindi Film plak

Assalam and hai seme.... hahahaha... 2 hari lepas aku download citer hindi lakonan Shah Rukh Khan (SRK)..citer Ra One lakonan SRK dgn Kareena Kapoor... fuhhhh best giler gua cakap lu... memang terbaik lah terutama lagu peberet aku hehehe.... Chamak chalo...hari2 aku dengar kat opis hehehe sebagai halwa telinga aku..maklumlah guna internet subsidi kat opis utk donload citer hehehe...tiap kali aku dengat lagu peberet aku nim, aku tersa nk menari jew... yelah bila tgk SRK menari... pergghhh.... kalu nk tau lagu nim guna suara Akon tau

welll.... citer film ni berkisah tentang shekhar (SRK) pencipta permainan video game alam maya Ra One (watak jahat ) dan G One ( watak baik)... yg part best bila si penjahat rekaan shekhar Ra One kuar dari video game utk membunuh Lucifer ( anak Shekhar) sebb anaknya main game ni...dan menang terlupa nk logout kuar dari game tue...so kira nok balas dendam lah(plz let me know if i wrong k)...demi menyelamatkan anaknya Prateek (Lucifer tue id name tuk game online) Shekhar telah mengaku bahawa dia adalah Lucifer... so Ra One telah membunuh Shekhar...masa part nim aku terkejuz gak hai xkan hero dah ,mati kot yelah siap tanam lagi si SRK ( shekhar) tue...tp sperti u'oll tau la kan hero mane mati coz ade heroin si Kareena Kapoor tue.. Demi menyelamatkan diri Prateek telah mengupload data G One utk di bawa kuar ke dunia nyata. G One ni plak sebijik SRK... ( tapi robotlah)... G One ade seme data berkenaaan dgn Shekhar...so dia nyamar jadi Shekhar utk menjaga keselamatan anak isterinya...oppsss lupe nk gtau si Kareena Kapoor tue wife SRK..

haaaa ni lagu di mana G One ( SRK ) nyanyi,,, Chamak Chalo
..

.i love this song.. and respect Akon for learning hindi for this song.. everytime i listen it, and dance like they do D ...Jom layan sejenak kih kih kih...

klah dah cukup setakat nim pasal citer nim... aku tgh donload citer lain plak... Don 2 alah si SRH berlakon Malaysia tue... pimjam balai polis Malaysia... alah si pelakon Ady Putra dan Redzuan Hashim pon ade sama berlakon...mesti gempaq kan... berlakon dgn SRK hehehehe...wassalam

0 comments: