Saturday, 24 December 2011

Kenapa Semuanya Di KFC ek ??? ce citer cikittt...




"Kenapa Semuanya diadakan di KFC?"
itulah tajuk kita hari ini...macam program TV la pulak~~
cerita ni semuanya berkaitan dengan cik YAM...
kita pegi ke sini mesti jumpa cik YAM, sampai cik YAM pon naik boring jumpa kita...
apa yang penting..KFC inilah menjadi medan pertemuan tak kira yang muda @ yang tua...
jadi apa jenis "program" yg diorang buat kat KFC ni?
jom baca!


Pasangan Couple

kenapa kat KFC?
sebab korang fikir mak ayah ni jenis x suka KFC...makanan segera camni..
jadi ni lah peluang nak dating...mesti diorang x terserempak dgn korang punya!hahaha
bagi pasangan yg baru kenal @ dah memang lama couple inilah masa-masa yg dinantikan
dah tentu la kat KFC...

dah macam tak ada tempat lain aku tengok..selalunya memang macam nie
diorang nak buat sesi suap menyuap tulang ayam kot...u suap i, i suap u..hahaha
lepas tu beli air yang gelas saiz besar tu...boleh la minum 2 org untuk 1 gelas...haha
maklum la kat kedai makan lain tak ada gelas sebesar gajah macam tu..nanti x sweet lah kan..?haha


Sambutan Hari Jadi

kenapa kat KFC?
mmm..sebab saje korang la tu nak bagi ader feel sikit..
sambut kat KFC ader air-cond..sambut kat rumah panas..takut tetamu rimas la pulak kan..hehe
dan secara betulnya aku cakap...tuan yang punya hari jadi tu x rasa terkejut pun rasanya..

sebab dia tahu hari ni hari jadi dia..lepas tue engko ajak dia pegi KFC pulak..
memang sah la nak sambut hari jadi kan<<--ni kes perasan
dengan bangganya korang bawak kek empat belas tingkat...dan mula la pegi sambung meja bagi panjang...kesian pekerja KFC kena kemas balik dengan sisa makanan yang bersepah macam hantu raya lepas makan ..haha dan korang kena tau..yang korang telah membuat bising...maklum la party xkan nak senyap dalam hutan pulak...


Reunion

kenapa kat KFC?
yang ni memang jenuh aku jumpa..
pantang ader cuti panjang skit..mula la buat reunion...
tuan pencadang mula create "event" kat facebook..dan bercerita tentang tempat dan masa..
x lupa jugak bayaran <<--ni yang x sdap didengar ni~~
maklum la nak jumpa kawan2 lama yang 1 bulan sudah lama terpisah ..kuakuakua..
bila dah lama x jumpa pelbagai la topik nak diceritakan..kalau boleh dari A smpai Z~
lelaki dgn pompuan x kurang hebatnya..mesti citer hal couple masing2 kan?
yang ni mesti sama gak mcam tadi...mesti bising mcm reban ayam ni...lantak korang lah...


Baru Habis Exam

kenapa kat KFC?
memang tradisi pelajar2 malaysia..abis jer exam mesti nak enjoy kat KFC..
dengan x mandi, pegi terus dengan pakai baju skolah mmbusuk dalam KFC..hhaha
enjoy la katakan...dengan keadaan stress menjelang peperiksaan mmg patut kita enjoy..
nak lepaskan semua la katakan yang terpendam dalam otak ni..

0 comments:

Saturday, 24 December 2011

Kenapa Semuanya Di KFC ek ??? ce citer cikittt...




"Kenapa Semuanya diadakan di KFC?"
itulah tajuk kita hari ini...macam program TV la pulak~~
cerita ni semuanya berkaitan dengan cik YAM...
kita pegi ke sini mesti jumpa cik YAM, sampai cik YAM pon naik boring jumpa kita...
apa yang penting..KFC inilah menjadi medan pertemuan tak kira yang muda @ yang tua...
jadi apa jenis "program" yg diorang buat kat KFC ni?
jom baca!


Pasangan Couple

kenapa kat KFC?
sebab korang fikir mak ayah ni jenis x suka KFC...makanan segera camni..
jadi ni lah peluang nak dating...mesti diorang x terserempak dgn korang punya!hahaha
bagi pasangan yg baru kenal @ dah memang lama couple inilah masa-masa yg dinantikan
dah tentu la kat KFC...

dah macam tak ada tempat lain aku tengok..selalunya memang macam nie
diorang nak buat sesi suap menyuap tulang ayam kot...u suap i, i suap u..hahaha
lepas tu beli air yang gelas saiz besar tu...boleh la minum 2 org untuk 1 gelas...haha
maklum la kat kedai makan lain tak ada gelas sebesar gajah macam tu..nanti x sweet lah kan..?haha


Sambutan Hari Jadi

kenapa kat KFC?
mmm..sebab saje korang la tu nak bagi ader feel sikit..
sambut kat KFC ader air-cond..sambut kat rumah panas..takut tetamu rimas la pulak kan..hehe
dan secara betulnya aku cakap...tuan yang punya hari jadi tu x rasa terkejut pun rasanya..

sebab dia tahu hari ni hari jadi dia..lepas tue engko ajak dia pegi KFC pulak..
memang sah la nak sambut hari jadi kan<<--ni kes perasan
dengan bangganya korang bawak kek empat belas tingkat...dan mula la pegi sambung meja bagi panjang...kesian pekerja KFC kena kemas balik dengan sisa makanan yang bersepah macam hantu raya lepas makan ..haha dan korang kena tau..yang korang telah membuat bising...maklum la party xkan nak senyap dalam hutan pulak...


Reunion

kenapa kat KFC?
yang ni memang jenuh aku jumpa..
pantang ader cuti panjang skit..mula la buat reunion...
tuan pencadang mula create "event" kat facebook..dan bercerita tentang tempat dan masa..
x lupa jugak bayaran <<--ni yang x sdap didengar ni~~
maklum la nak jumpa kawan2 lama yang 1 bulan sudah lama terpisah ..kuakuakua..
bila dah lama x jumpa pelbagai la topik nak diceritakan..kalau boleh dari A smpai Z~
lelaki dgn pompuan x kurang hebatnya..mesti citer hal couple masing2 kan?
yang ni mesti sama gak mcam tadi...mesti bising mcm reban ayam ni...lantak korang lah...


Baru Habis Exam

kenapa kat KFC?
memang tradisi pelajar2 malaysia..abis jer exam mesti nak enjoy kat KFC..
dengan x mandi, pegi terus dengan pakai baju skolah mmbusuk dalam KFC..hhaha
enjoy la katakan...dengan keadaan stress menjelang peperiksaan mmg patut kita enjoy..
nak lepaskan semua la katakan yang terpendam dalam otak ni..

0 comments: