Friday, 23 December 2011

Pelancaran Pelan Pemasaran Terbaru 2012

Tanggal pada 16 Disember 2012... Pomepure telah melangkah setapak lagi dengan memperkenalkan Pelan Pemasaran Baru... ramai leader2 seluruh malaysia dtg kew opis (HQ) kami di Pulau Serai Dungun Terengganu... sambutan amat menggalakkan..

Pelancaran Pelan Pemasaran nim dirasmikan sendiri oleh CEO Gemilang International Holdings Sdn Bhd (M) iaitu Encik Zuri bin Ismail...(bosh yang paling sporting dan terbaik kat dunia nim heheh)...

nie plak new packing utk pomepure cantekk tak???


kami semua para staff cakap packing ni mcm botol kicap hehehe... tp sebenarnya cantik, menarik, tertarik pomepure mmg daboom...heheheh kalu ade sesape berminat leh lah kontek saya ek utk belian atau nk join jadi ahli ...leh hubungi saya di talian 098423070 atau faks kat 098451697... trima kasih...

haaa yang kat bawah nim plak pic utk tatapan korang lah...

mug yang ade trademark POMEPURE


Gift pack tp yg nim tuk pasaran Malaysia


nie plak gift pack utk pasaran China

yang nim plak gambo bosh dgn bersama org kuat dlm POMEPURE.



hmmm kalu ade sesape yg berminat nok join jgn segan silu tau utk kontek saya...JUS DELIMA POMEPURE MMG TERBAEKKKKK

0 comments:

Friday, 23 December 2011

Pelancaran Pelan Pemasaran Terbaru 2012

Tanggal pada 16 Disember 2012... Pomepure telah melangkah setapak lagi dengan memperkenalkan Pelan Pemasaran Baru... ramai leader2 seluruh malaysia dtg kew opis (HQ) kami di Pulau Serai Dungun Terengganu... sambutan amat menggalakkan..

Pelancaran Pelan Pemasaran nim dirasmikan sendiri oleh CEO Gemilang International Holdings Sdn Bhd (M) iaitu Encik Zuri bin Ismail...(bosh yang paling sporting dan terbaik kat dunia nim heheh)...

nie plak new packing utk pomepure cantekk tak???


kami semua para staff cakap packing ni mcm botol kicap hehehe... tp sebenarnya cantik, menarik, tertarik pomepure mmg daboom...heheheh kalu ade sesape berminat leh lah kontek saya ek utk belian atau nk join jadi ahli ...leh hubungi saya di talian 098423070 atau faks kat 098451697... trima kasih...

haaa yang kat bawah nim plak pic utk tatapan korang lah...

mug yang ade trademark POMEPURE


Gift pack tp yg nim tuk pasaran Malaysia


nie plak gift pack utk pasaran China

yang nim plak gambo bosh dgn bersama org kuat dlm POMEPURE.



hmmm kalu ade sesape yg berminat nok join jgn segan silu tau utk kontek saya...JUS DELIMA POMEPURE MMG TERBAEKKKKK

0 comments: