Saturday, 21 April 2012

saje jew nk nulis

assalam pada semua pembaca blog maag nim,,,

hahaha aku ni kejap bahasakan diri saya, aku, sekarang dah tukar dah nk panggil Maag plak... aci dop ? hehehe ,,,

anyway aku stress sekarang ni, mgu lepas aku kena maroh dgn sesorang, haipppp..., geram btol ler... tetiba nk marah aku, dia bukan nya bosh aku pon, staff tempat keje aku pon bukan, apahal ko nk marah aku... hangin maag tau.. tensionnnnn, tp tahan jewlah sebb dia org tua, tp mendidih gak darah nim, ketar habis badan tahan marah... stresssss......

anyway jus forget about last week punyer citer, agak lama dah Maag tak nulis isi hati  ni dalam blog, bukan pe, bz sgt dgn keje opis nim, memandangkan company baru je tukar system baru so byklah problems kena settle kan dgn customers nim... Maag plak bahagian pembayaran bonus pada ahli ... ooppssss korang dah tau ke belom Maag keje sebagai ape? owhh belom ek, hmmm Maag keje sebagai tukang buat bonus kat ahli Pomepure nim, kalu bab2 bonus , mmg Maag ler yang buat tp Maag tak buat seorang, Maag buat dgn partner Maag , Leeya..

memang tension bila dop bahagian nim, lebih2 lagi plak ade ahli / customers yg tak sabar2 nk tau bape bonus dia dapat pada bulan ni, pastu ade gak ahli yg asyik tnya soklan sama tiap kali call, naik cair taik tinge Maag bila dengar soklan sama, dan terpaksa bagi penerangan yg sama, siap hafal dah jawapan nya...huhuhu ... hmmm biasalah org kan... redho jewlah...

hahaha,,,, dari last week lagi Maag dop layan citer filipina ni.. Endless Love... ( sebijik copy paste citer korea Autumm In My Heart) Maag layan dgn partner Maag kat opis, sambil buat keje sambil layan citer nim... naseb bosh baik.. hehe faham keadaan staff yg stress....( terima kasih inchik Bosh)...best gak dop layan citer nim dapat plak tgk hero ensemmm..hhahaha...

klah, ada masa lagi Maag tulis lagi ek, nk layan citer jap kat tonton.com nim, citer ape lagi Endless Love ler, nk layan kat umah xdop tenet, layan kat opis ler...huhuh....cikidout...tatata

0 comments:

Saturday, 21 April 2012

saje jew nk nulis

assalam pada semua pembaca blog maag nim,,,

hahaha aku ni kejap bahasakan diri saya, aku, sekarang dah tukar dah nk panggil Maag plak... aci dop ? hehehe ,,,

anyway aku stress sekarang ni, mgu lepas aku kena maroh dgn sesorang, haipppp..., geram btol ler... tetiba nk marah aku, dia bukan nya bosh aku pon, staff tempat keje aku pon bukan, apahal ko nk marah aku... hangin maag tau.. tensionnnnn, tp tahan jewlah sebb dia org tua, tp mendidih gak darah nim, ketar habis badan tahan marah... stresssss......

anyway jus forget about last week punyer citer, agak lama dah Maag tak nulis isi hati  ni dalam blog, bukan pe, bz sgt dgn keje opis nim, memandangkan company baru je tukar system baru so byklah problems kena settle kan dgn customers nim... Maag plak bahagian pembayaran bonus pada ahli ... ooppssss korang dah tau ke belom Maag keje sebagai ape? owhh belom ek, hmmm Maag keje sebagai tukang buat bonus kat ahli Pomepure nim, kalu bab2 bonus , mmg Maag ler yang buat tp Maag tak buat seorang, Maag buat dgn partner Maag , Leeya..

memang tension bila dop bahagian nim, lebih2 lagi plak ade ahli / customers yg tak sabar2 nk tau bape bonus dia dapat pada bulan ni, pastu ade gak ahli yg asyik tnya soklan sama tiap kali call, naik cair taik tinge Maag bila dengar soklan sama, dan terpaksa bagi penerangan yg sama, siap hafal dah jawapan nya...huhuhu ... hmmm biasalah org kan... redho jewlah...

hahaha,,,, dari last week lagi Maag dop layan citer filipina ni.. Endless Love... ( sebijik copy paste citer korea Autumm In My Heart) Maag layan dgn partner Maag kat opis, sambil buat keje sambil layan citer nim... naseb bosh baik.. hehe faham keadaan staff yg stress....( terima kasih inchik Bosh)...best gak dop layan citer nim dapat plak tgk hero ensemmm..hhahaha...

klah, ada masa lagi Maag tulis lagi ek, nk layan citer jap kat tonton.com nim, citer ape lagi Endless Love ler, nk layan kat umah xdop tenet, layan kat opis ler...huhuh....cikidout...tatata

0 comments: