Monday, 23 April 2012

Skincare terhangat di pasaran...2012

Assalam...

wahhhh.... terbaek lah tajuk pada kali nim...heheh.... Maag nak tukar skincare terbaru plak .jap lagi nk gie beli dgn dealer kawasan dungun  ni... Yna ...haaaa nk tau skincare ape yg tersohor sangat tuh... ni haaaa skincare EVERLYNN. baru nk try, sebb tengok dah ramai testimoni yang berjaya dengan menggunakan skincare everlynn nim.. so Maag pon teringin ler nk cuba sebb muka Maag nim kusam dan berminyak,,, kalu dop lama dalam bilik yang de ekon tuh lagi ler... siap ngelupas lagi..kering... Tapi sebelom nim Maag guna produk lain, tp ntah ler tetiba jew nk tukar produk everlynn plak... hehehe gatai kan..

haaa ni ler gambar skincare Everlynn tuh...


EVERLYNN dihasilkan daripada formula Perancis & Switzerland dengan menggunakan tumbuhan – tumbuhan, buah-buahan dan sumber semulajadi di dasar lautan. Formula yang dihasilkan telah diuji keberkesanannya dalam memberikan perlindungan dan memelihara kulit anda agar lebih jelita, muda dan berseri.

EVERLYNN dihasilkan daripada formula Perancis & Switzerland dengan menggunakan tumbuhan – tumbuhan, buah-buahan dan sumber semulajadi di dasar lautan. Formula yang dihasilkan telah diuji keberkesanannya dalam memberikan perlindungan dan memelihara kulit anda agar lebih jelita, muda dan berseri. Produk di bawah kawalan... kilang ....."licensed with GMP Certificate by MOH since 2000 and the only manufacturer of skin care products conducted by experienced dermatologist and medical cosmetologist." Selamat & Halal digunakan, diluluskan oleh KKM.. Kombinasi ekstrak aktif Marine Collagen, Aloe Vera, Bearberry sebagai komposisi utama kepada produk EVERLYNN membantu mempercepatkan pemulihan kulit melalui percambahan sel yang effektif, memberi kelembapan dan perlindungan yang sempurna daripada masalah kekeringan kulit & kulit tampak lebih segar,bermaya, anjal, gebu dan masalah-masalah jeragat,jerawat, kulit kusam dapat diselesaikan dengan mudah.

Alah kalu nak cantik nim jangan di pikir sangat ler pasal harga tu... bukan pe kalu kita cantik, kita punyer self confident tu tinggi... kita tak malu nk bergaul dengan orang...lebih2 lagi yg bekerja kena jumpe orang selalu ni alah cam Marketing Executive tu...kalu muka tak cantik, kusam, jerawat penuh... mesti self confident kita down kan... ape2 pon yang penting niat... 

klah Maag banyak keje nim, ni pon curi2 jew update blog... hehehe... see u in next entry k... ( btol ke tak ayat omputeh tuh... tibai jew)...


0 comments:

Monday, 23 April 2012

Skincare terhangat di pasaran...2012

Assalam...

wahhhh.... terbaek lah tajuk pada kali nim...heheh.... Maag nak tukar skincare terbaru plak .jap lagi nk gie beli dgn dealer kawasan dungun  ni... Yna ...haaaa nk tau skincare ape yg tersohor sangat tuh... ni haaaa skincare EVERLYNN. baru nk try, sebb tengok dah ramai testimoni yang berjaya dengan menggunakan skincare everlynn nim.. so Maag pon teringin ler nk cuba sebb muka Maag nim kusam dan berminyak,,, kalu dop lama dalam bilik yang de ekon tuh lagi ler... siap ngelupas lagi..kering... Tapi sebelom nim Maag guna produk lain, tp ntah ler tetiba jew nk tukar produk everlynn plak... hehehe gatai kan..

haaa ni ler gambar skincare Everlynn tuh...


EVERLYNN dihasilkan daripada formula Perancis & Switzerland dengan menggunakan tumbuhan – tumbuhan, buah-buahan dan sumber semulajadi di dasar lautan. Formula yang dihasilkan telah diuji keberkesanannya dalam memberikan perlindungan dan memelihara kulit anda agar lebih jelita, muda dan berseri.

EVERLYNN dihasilkan daripada formula Perancis & Switzerland dengan menggunakan tumbuhan – tumbuhan, buah-buahan dan sumber semulajadi di dasar lautan. Formula yang dihasilkan telah diuji keberkesanannya dalam memberikan perlindungan dan memelihara kulit anda agar lebih jelita, muda dan berseri. Produk di bawah kawalan... kilang ....."licensed with GMP Certificate by MOH since 2000 and the only manufacturer of skin care products conducted by experienced dermatologist and medical cosmetologist." Selamat & Halal digunakan, diluluskan oleh KKM.. Kombinasi ekstrak aktif Marine Collagen, Aloe Vera, Bearberry sebagai komposisi utama kepada produk EVERLYNN membantu mempercepatkan pemulihan kulit melalui percambahan sel yang effektif, memberi kelembapan dan perlindungan yang sempurna daripada masalah kekeringan kulit & kulit tampak lebih segar,bermaya, anjal, gebu dan masalah-masalah jeragat,jerawat, kulit kusam dapat diselesaikan dengan mudah.

Alah kalu nak cantik nim jangan di pikir sangat ler pasal harga tu... bukan pe kalu kita cantik, kita punyer self confident tu tinggi... kita tak malu nk bergaul dengan orang...lebih2 lagi yg bekerja kena jumpe orang selalu ni alah cam Marketing Executive tu...kalu muka tak cantik, kusam, jerawat penuh... mesti self confident kita down kan... ape2 pon yang penting niat... 

klah Maag banyak keje nim, ni pon curi2 jew update blog... hehehe... see u in next entry k... ( btol ke tak ayat omputeh tuh... tibai jew)...


0 comments: