Wednesday, 8 February 2012

amacam cun tak ???

assalam   hehehe.... amacam cantek tak saya punya theme blog yang baru... saje jew tukar yang mcm nim (nampak mcm diary kan) sebab yang lama tue mcm kanak2 ribena jew... hehehe.... so tukarlah yang baru... ni pon tak tahu bertahan selama mane... kalu ade yang lebih cantek and chumel mungkin theme blog nim akan ditukar lagi... so sesape yang drop/ singgah kat cni leh lah bagi komen cikit ek pasal my new skin ? theme ni... k tata wassalam

0 comments:

Wednesday, 8 February 2012

amacam cun tak ???

assalam   hehehe.... amacam cantek tak saya punya theme blog yang baru... saje jew tukar yang mcm nim (nampak mcm diary kan) sebab yang lama tue mcm kanak2 ribena jew... hehehe.... so tukarlah yang baru... ni pon tak tahu bertahan selama mane... kalu ade yang lebih cantek and chumel mungkin theme blog nim akan ditukar lagi... so sesape yang drop/ singgah kat cni leh lah bagi komen cikit ek pasal my new skin ? theme ni... k tata wassalam

0 comments: