Wednesday, 22 February 2012

Grand POM Pomepure @ Hotel Seri Malaysia Kuantan 25 Feb 2012,

assalam semua para pembaca...arap korang semua terhibur dgn ape yg ade kat blog ni ek...actually aku nim jenis malas nak hapdet blog sebenarnya hahahaha...aku ni jenis cepat ketandusan idea lah...arap pada sesape yg sudi membaca tue..sila komen ek tuk menceriakan blog aku nim..ape2 pon buah pikiran korang aku terima dgn ati terbuka..

esok aku n semua staff kat opis kena gie outstation kat kuantan... outstation kali nim sama jew dgn kat kelantan ritu..Jom pakat gi Grand POM Pomepure @ Hotel Seri Malaysia Kuantan 25 Feb 2012, (8.30pm - 11.pm)..Ayuh berkongsi produk terhebat abad ini Jus Asli Delima Organik, Jus Asli Delima + Berry dan Kopi Biji Delima ...dan rebutlah peluang perniagaan dengan sistem yang mudah, ringkas dan pasti Poket anda Lebat..Dengari Promo Pomepure di THR Gegar setiap hari


Gegaran Pomepure 2012






haaa pada yang tgl berdekatan dgn kuantan jemputlah hadir bagi memeriahkan majlis....dan mendapat informasi2 pasal produk pomepure nim...kalu nak tahu kelebihan dan keberkesanan produk Pomepure nim...jommm jupe leader2 hebat dan testimoni2 yang telah berjaya dan kembali sihat (dgn izin ALLAH)...


klah nti kita jupa lagi pada entry yg akan dtg k..stay tune...hehehe

0 comments:

Wednesday, 22 February 2012

Grand POM Pomepure @ Hotel Seri Malaysia Kuantan 25 Feb 2012,

assalam semua para pembaca...arap korang semua terhibur dgn ape yg ade kat blog ni ek...actually aku nim jenis malas nak hapdet blog sebenarnya hahahaha...aku ni jenis cepat ketandusan idea lah...arap pada sesape yg sudi membaca tue..sila komen ek tuk menceriakan blog aku nim..ape2 pon buah pikiran korang aku terima dgn ati terbuka..

esok aku n semua staff kat opis kena gie outstation kat kuantan... outstation kali nim sama jew dgn kat kelantan ritu..Jom pakat gi Grand POM Pomepure @ Hotel Seri Malaysia Kuantan 25 Feb 2012, (8.30pm - 11.pm)..Ayuh berkongsi produk terhebat abad ini Jus Asli Delima Organik, Jus Asli Delima + Berry dan Kopi Biji Delima ...dan rebutlah peluang perniagaan dengan sistem yang mudah, ringkas dan pasti Poket anda Lebat..Dengari Promo Pomepure di THR Gegar setiap hari


Gegaran Pomepure 2012






haaa pada yang tgl berdekatan dgn kuantan jemputlah hadir bagi memeriahkan majlis....dan mendapat informasi2 pasal produk pomepure nim...kalu nak tahu kelebihan dan keberkesanan produk Pomepure nim...jommm jupe leader2 hebat dan testimoni2 yang telah berjaya dan kembali sihat (dgn izin ALLAH)...


klah nti kita jupa lagi pada entry yg akan dtg k..stay tune...hehehe

0 comments: