Sunday, 12 February 2012

OT oh OT

Assalamualaikum ...adussss.... tension lah...kena buat OT nim... ni semua pasal sistem buat hal. kalu tak mesti aku dan partnerku Leeya tak payah buat OT... dah lah sejak balik dari outstation kat KB kelmarin aku lom tido2 lagi... kepala dah naik pening... nim bosh suh OT plak...huhuhuhu.. demi tugas aku redho...

tugas aku kat opis nim buat bonus dan cek customers... setiap kali bonus nok kuor mesti ade problems... asyik problems yang sama jew... masalah bonus lambat... mereka marah, bonus mereka kurang pon aku & partner kena marah, tapi kalo kami terbayar lebih hamboi2 pandai lak buat diam... buat tak tahu... ellooooo jangan itu macamlah...tarak baik lah bro... kalu bonus terlebih bayar u all kenalah pulangkan balik.., kan tak pasal2 ur next bonus terpaksa kami cut  hahaha..... nak buat camner mereka berpegang pada tagline " CUSTOMERS IS ALWAYS RIGHT" ...zaman sekarang tagline tue dah xleh guna pakai sangat...mereka ingat aku nim kuli mereka kew sesedap rasa nak marah, elloooo kalu camtu ko buat sendiri lah senang. ingat kami nim robot... agak2 lah pon kalu nak cepat...kami pon perlu rehat ...stressssss  tau tak.???

hari nim kena OT tak tau sampai kol bape...tgh OT pon aku leh tulis blog nim...meluahkan perasaan (kononnya lah heehe)....mata aku dah xleh bukak nim...tengok pc pon dah jadi double...berbalam-balam...hmmm arap aku dapat settlekan nya hari nim...ayuhhhh aja-aja fighting... chaiyok2 maag... never give up...jika kau fikirkan kau boleh..kau boleh melakukan...klah aku out lu... nak buat keje...wassalam

0 comments:

Sunday, 12 February 2012

OT oh OT

Assalamualaikum ...adussss.... tension lah...kena buat OT nim... ni semua pasal sistem buat hal. kalu tak mesti aku dan partnerku Leeya tak payah buat OT... dah lah sejak balik dari outstation kat KB kelmarin aku lom tido2 lagi... kepala dah naik pening... nim bosh suh OT plak...huhuhuhu.. demi tugas aku redho...

tugas aku kat opis nim buat bonus dan cek customers... setiap kali bonus nok kuor mesti ade problems... asyik problems yang sama jew... masalah bonus lambat... mereka marah, bonus mereka kurang pon aku & partner kena marah, tapi kalo kami terbayar lebih hamboi2 pandai lak buat diam... buat tak tahu... ellooooo jangan itu macamlah...tarak baik lah bro... kalu bonus terlebih bayar u all kenalah pulangkan balik.., kan tak pasal2 ur next bonus terpaksa kami cut  hahaha..... nak buat camner mereka berpegang pada tagline " CUSTOMERS IS ALWAYS RIGHT" ...zaman sekarang tagline tue dah xleh guna pakai sangat...mereka ingat aku nim kuli mereka kew sesedap rasa nak marah, elloooo kalu camtu ko buat sendiri lah senang. ingat kami nim robot... agak2 lah pon kalu nak cepat...kami pon perlu rehat ...stressssss  tau tak.???

hari nim kena OT tak tau sampai kol bape...tgh OT pon aku leh tulis blog nim...meluahkan perasaan (kononnya lah heehe)....mata aku dah xleh bukak nim...tengok pc pon dah jadi double...berbalam-balam...hmmm arap aku dapat settlekan nya hari nim...ayuhhhh aja-aja fighting... chaiyok2 maag... never give up...jika kau fikirkan kau boleh..kau boleh melakukan...klah aku out lu... nak buat keje...wassalam

0 comments: