Sunday, 12 February 2012

Majlis Grand Pom & Anugerah Pangkat GIHSB...

pada 10 feb 2011 ...kena outstation kat Kota Bharu selama 2 hari 1 malam... semua staff terlibat dalam program coz ni program terbesar ... Majlis Grand Pom & Anugerah Pangkat....kami para staff termasuk bosh bertolak dari Dungun jam 3.30 ptg...actually nak bertolak pagi disebabkan banyak lagi benda yang tak settle kat opis so kitaorang bertolak petang...

kat bawah nim ade beberapa keping gambar sepanjang majlis berlangsung....

para hadirin yang hadir...memang ramai...sambutan amat menggalakkan...dari oghe klate...hebatttt...

ni plak ...time rehat jap...untuk hilangkan mengantok jom kita pekena KOPI DELIMA POME CAFE... sedapppp....cerah mata...



untuk makluman anda para pembaca blog pelabuhan kasihku nim... (cewahhhh) majlis Grand Pom pada malam tu memang sukses dan kami ade buka booth tuk belian produk . sesape ade tiket dapat membeli produk Jus Delima botol besar 1 pada harga RM80 (harga sebenar RM140 - utk bukan ahli , RM108 - utk ahli ) dan 2 botol Jus Delima Fruit Fusion pada harga RM80 gak ( harga sebenar RM 65- utk bukan ahli, RM 54 - utk ahli) hah korang darab 2 lah...sebab RM80 utk 2 botol.... memang jimattttttt.....

Dihujung acara ade cabutan bertuah...tempat ke-3 dapat wang tunai RM200, kedua RM300 dan pertama RM1000.... ( fuhhhh pakcik kayo) lumayan kan,,, tapi sedih kami para staff xleh join cabutan bertuah huhuhuhu.... hadiah pertama dapat kat akak di bawah nim.... leh shopping sakan lah akak kan nti... rezeki rezeki...
 hmmmm..... tahniah pada yang menang... dan bertuah...pada sape yang tak bertuah tue jangan isau cuba lagi di masa akan datang... bersama kita gegarkan Pomepure.... tagline Pomepure... KHASIAT HEBAT POKET LEBAT.... ahakss....

0 comments:

Sunday, 12 February 2012

Majlis Grand Pom & Anugerah Pangkat GIHSB...

pada 10 feb 2011 ...kena outstation kat Kota Bharu selama 2 hari 1 malam... semua staff terlibat dalam program coz ni program terbesar ... Majlis Grand Pom & Anugerah Pangkat....kami para staff termasuk bosh bertolak dari Dungun jam 3.30 ptg...actually nak bertolak pagi disebabkan banyak lagi benda yang tak settle kat opis so kitaorang bertolak petang...

kat bawah nim ade beberapa keping gambar sepanjang majlis berlangsung....

para hadirin yang hadir...memang ramai...sambutan amat menggalakkan...dari oghe klate...hebatttt...

ni plak ...time rehat jap...untuk hilangkan mengantok jom kita pekena KOPI DELIMA POME CAFE... sedapppp....cerah mata...



untuk makluman anda para pembaca blog pelabuhan kasihku nim... (cewahhhh) majlis Grand Pom pada malam tu memang sukses dan kami ade buka booth tuk belian produk . sesape ade tiket dapat membeli produk Jus Delima botol besar 1 pada harga RM80 (harga sebenar RM140 - utk bukan ahli , RM108 - utk ahli ) dan 2 botol Jus Delima Fruit Fusion pada harga RM80 gak ( harga sebenar RM 65- utk bukan ahli, RM 54 - utk ahli) hah korang darab 2 lah...sebab RM80 utk 2 botol.... memang jimattttttt.....

Dihujung acara ade cabutan bertuah...tempat ke-3 dapat wang tunai RM200, kedua RM300 dan pertama RM1000.... ( fuhhhh pakcik kayo) lumayan kan,,, tapi sedih kami para staff xleh join cabutan bertuah huhuhuhu.... hadiah pertama dapat kat akak di bawah nim.... leh shopping sakan lah akak kan nti... rezeki rezeki...
 hmmmm..... tahniah pada yang menang... dan bertuah...pada sape yang tak bertuah tue jangan isau cuba lagi di masa akan datang... bersama kita gegarkan Pomepure.... tagline Pomepure... KHASIAT HEBAT POKET LEBAT.... ahakss....

0 comments: