Monday, 13 February 2012

DiKir PoMePurE...

assalam...

korang ingat lagi tak pada entry yg lalu aku ade citer kat korang pasal program Malam Anugerah Pom yg kat Hotel New Pacific Kota Bharu tue... haaa ni nak sambung balik citer dia... bukan pe saje nak gtau yang Pomepure ade lagu dikir... terima kasih kat penyanyi nya alah aku lupa lah namanya hehehe... sebab dia dapat karang lagu khas buat Pomepure jus delima asli... memang best lagu tu... korang nak dengar tak.... hmmm kalh aku tolong downloadkan kat korang... sila lah dengar...pastu leh tak bagi komen...cian kat aku...macam xde orang datang melawat jew... teringin jugak nak tahu komen2 dan berkenalan dengan anda semua hehehe

klah terima lah lagu dikir pomepure...


amacam??? best kan... pada yang tak beberapa faham bahasa atau loghat kelantan tue mintak maaf bebyak ye...sebab memang dikir dalam loghat kelantan...

kat bawah nim plak montage pompure... dlm montage nim citer pasal latar belakang company, produk dan org2 kuat dalam bisnes Jus delima Pomepure... arap semua terhibur ye...



oklah nanti kiter berjumpa kembali pada entry yg seterusnya k pasal pomepure nim hehehe....

0 comments:

Monday, 13 February 2012

DiKir PoMePurE...

assalam...

korang ingat lagi tak pada entry yg lalu aku ade citer kat korang pasal program Malam Anugerah Pom yg kat Hotel New Pacific Kota Bharu tue... haaa ni nak sambung balik citer dia... bukan pe saje nak gtau yang Pomepure ade lagu dikir... terima kasih kat penyanyi nya alah aku lupa lah namanya hehehe... sebab dia dapat karang lagu khas buat Pomepure jus delima asli... memang best lagu tu... korang nak dengar tak.... hmmm kalh aku tolong downloadkan kat korang... sila lah dengar...pastu leh tak bagi komen...cian kat aku...macam xde orang datang melawat jew... teringin jugak nak tahu komen2 dan berkenalan dengan anda semua hehehe

klah terima lah lagu dikir pomepure...


amacam??? best kan... pada yang tak beberapa faham bahasa atau loghat kelantan tue mintak maaf bebyak ye...sebab memang dikir dalam loghat kelantan...

kat bawah nim plak montage pompure... dlm montage nim citer pasal latar belakang company, produk dan org2 kuat dalam bisnes Jus delima Pomepure... arap semua terhibur ye...



oklah nanti kiter berjumpa kembali pada entry yg seterusnya k pasal pomepure nim hehehe....

0 comments: