Tuesday, 7 February 2012

kenapa ye...

hari nim aku nak ngadu pasal sorang hamba Allah nim..dia telah buat aku jadi tension dan geram... sesedap rase jew nak marah aku...
hamboi2
ko ingat ko tue baik sangat ke hah,
ko ingat ko tue yg terbaek kew...
ko ingat ko tue penting sgt ke hah...
ko ingat ko tue je yang pandai
ko ingat ko jew yang santekk (cantik)
ko ingat ko jew yang alah semua ko ingat ko je yang DA BEST.

ello... agak2 lah nak mintak tolong pon... aku jenis yang ingat kawan, kawan susah aku tolong, kawan senang aku hepi... bukan nak ungkit... ( tgk dah jadi tak ikhlas seme pasal ko) .... hishhh geram tol bila ade yang busy body dan sibuk nak jadi spy yang tak terlatih kat seseorang nim..

Astagfirullahalazim....mengucap.... hmmm ape2 pon aku dah maafkan ko..sebab ko kawan aku...aku sayang seme kawan aku...satu jer pesan aku kat ko... jangan terlalu banggakan diri ko...ingat ade orang lain yang lebih hebat dari ko...kita nim seharusnya kena selalu rendah diri, jangan bangga diri...k lah chow dulu peace yooo.... 

0 comments:

Tuesday, 7 February 2012

kenapa ye...

hari nim aku nak ngadu pasal sorang hamba Allah nim..dia telah buat aku jadi tension dan geram... sesedap rase jew nak marah aku...
hamboi2
ko ingat ko tue baik sangat ke hah,
ko ingat ko tue yg terbaek kew...
ko ingat ko tue penting sgt ke hah...
ko ingat ko tue je yang pandai
ko ingat ko jew yang santekk (cantik)
ko ingat ko jew yang alah semua ko ingat ko je yang DA BEST.

ello... agak2 lah nak mintak tolong pon... aku jenis yang ingat kawan, kawan susah aku tolong, kawan senang aku hepi... bukan nak ungkit... ( tgk dah jadi tak ikhlas seme pasal ko) .... hishhh geram tol bila ade yang busy body dan sibuk nak jadi spy yang tak terlatih kat seseorang nim..

Astagfirullahalazim....mengucap.... hmmm ape2 pon aku dah maafkan ko..sebab ko kawan aku...aku sayang seme kawan aku...satu jer pesan aku kat ko... jangan terlalu banggakan diri ko...ingat ade orang lain yang lebih hebat dari ko...kita nim seharusnya kena selalu rendah diri, jangan bangga diri...k lah chow dulu peace yooo.... 

0 comments: