Tuesday, 7 February 2012

SF Beauty Terbaekkkk

hmmm hari nim aku nak share dgn korang tentang produk kecantikan yang terbaek penah aku try lah kan... iaitu SF BEAUTY... muka aku nim nak kata byk jerawat atau jeragat tue xdelah... tp muka aku nim jenis kusam dan warna tak sekata...mulanya aku tak berminat sgt tp bila tgk adik aku pakai dan muka dia nampak cantik kesan jerawat dia makin hilang so aku pon try lah pakai produk SF BEAUTY gak ...1 st time aku pakai produk nim memang nampak jelas perbezaan, kulit muka aku terasa sangatttt licin.... tp masuk hari ke 4 aku pakai.... muka aku jadi pedih, ngelupas dan merah2...mungkin tindak balas nya kot... sampai aku terpaksa stop pakai krim malam nya sebab tak tahan muka pedih.... adik aku cakap memang camtu mula2... selang 2-3 hari aku pakai balik krim malam... pastu aku selang seli kan pemakaiannya... Alhamdulillah muka aku kembali ok dan berseri....

ok meh cni aku citer cikit pasal SF BEAUTY nim ...mesti korang nak tahu kan produk nim asal mane... korang jangan isau coz produk nim asal Malaysia buatan rakyat Kelantan lagi...tentu2 halal dan suci...sebab pengasasnya orang Islam...ok kalu korang nak tahu maksud SF tue ialah Significant Finding.....Sinar Kejelitaan...Sf beauty merupakan produk daripada Kelantan yang dijual secara perseorangan. Ia tidak dijual di mana-mana kedai atau salon kecantikan. Namun keberkesanannya membuatkan permintaan semakin tinggi saban hari. SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa...

ni adalah produk nya...


ni untuk kulit normal....



ni untuk kulit jerawat dan sensitif...

nim untuk set trial...


kalu ade sesape nak order atau try leh lah kontek saya ek... kalo korang tak bape percaya korang leh tgk kat facebook pengasasnya sendiri di  http://www.facebook.com/pages/Sf-Beauty-Kota-Bharu ...

kat bawah nim saya letak gambo testimoni2 yang berjaya dalam penggunaan SF BEAUTY....


SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa. Sf beauty merupakan produk daripada Kelantan yang dijual secara perseorangan. 

Ia tidak dijual di mana-mana kedai atau salon kecantikan. Namun keberkesanannya membuatkan permintaan semakin tinggi saban hari. Mengikut pengasas produk, kini permintaan mencecah 1500 set untuk setiap minggu. Sf beauty boleh didapati melalui pengedar yang sah dan juga boleh diberi secara online melalui kami. Jangan risau berkenaan status KKM dan ketulenanya, kerana kami merupakan stokis utama SF beauty di bawah seliaan pengasas sendiri. Mengandungi Vitamin E utk merawat muka dengan menghilangkan jerawat,jeragat,bekas jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit muka anda. (bagi yang kulit berjeragat dan pigmentasi sangat lah di syorkan) Anda tidak perlu meraguinya kerana tiada bahan merbahaya dalam produk ini. Boleh semak status kkm dengan Biro Pengawalan Farmaseutikal. SF beauty Soap : NOT 110600593KSF Day Cream : NOT 110600594KSF Night Cream: NOT 110600595K Day Cream - diperbuat daripada tumbuhan semulajadi spt kunyit dan tumbuhan pergunungan Night Cream - diperbuat daripada temulawak Beauty Soap - perbuat daripada ekstrak buah-buahan dan campuran madu. 

Panduan Penggunaan - cuci muka dengan sabun 2 kali sehari- gunakan krim malam pada malam hari- gunakan krim siang pada siang hari(sbg pelindung uv) jika awal penggunaan muka terasa pedih, hentikan penggunaan krim malam tetapi teruskan dengan krim siang dan sabun. selepas 2,3 hari gunakan semula krim malam. Antara kesan awal yang biasa ialah rasa gatal di tempat yang bermasalah dan pengeluaran minyak berlebihan(biasanya kesan ini hanya sementara dan akan beransur kurang). Kadang kala bagi kulit yang kurang mendapat penjagaan sebelumnya akan berlaku sedikit penggelupasan HALUS di bahagian bermasalah. Berapa lama kesan??1- 3 minggu sudah nampak kesanya. kulit akan mendapat kelembapan semulajadi. Produk ini tidak MENIPISKAN dan MEMERAHKAN kulit muka . Ia membersih kulit secara SEMULAJADI

0 comments:

Tuesday, 7 February 2012

SF Beauty Terbaekkkk

hmmm hari nim aku nak share dgn korang tentang produk kecantikan yang terbaek penah aku try lah kan... iaitu SF BEAUTY... muka aku nim nak kata byk jerawat atau jeragat tue xdelah... tp muka aku nim jenis kusam dan warna tak sekata...mulanya aku tak berminat sgt tp bila tgk adik aku pakai dan muka dia nampak cantik kesan jerawat dia makin hilang so aku pon try lah pakai produk SF BEAUTY gak ...1 st time aku pakai produk nim memang nampak jelas perbezaan, kulit muka aku terasa sangatttt licin.... tp masuk hari ke 4 aku pakai.... muka aku jadi pedih, ngelupas dan merah2...mungkin tindak balas nya kot... sampai aku terpaksa stop pakai krim malam nya sebab tak tahan muka pedih.... adik aku cakap memang camtu mula2... selang 2-3 hari aku pakai balik krim malam... pastu aku selang seli kan pemakaiannya... Alhamdulillah muka aku kembali ok dan berseri....

ok meh cni aku citer cikit pasal SF BEAUTY nim ...mesti korang nak tahu kan produk nim asal mane... korang jangan isau coz produk nim asal Malaysia buatan rakyat Kelantan lagi...tentu2 halal dan suci...sebab pengasasnya orang Islam...ok kalu korang nak tahu maksud SF tue ialah Significant Finding.....Sinar Kejelitaan...Sf beauty merupakan produk daripada Kelantan yang dijual secara perseorangan. Ia tidak dijual di mana-mana kedai atau salon kecantikan. Namun keberkesanannya membuatkan permintaan semakin tinggi saban hari. SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa...

ni adalah produk nya...


ni untuk kulit normal....



ni untuk kulit jerawat dan sensitif...

nim untuk set trial...


kalu ade sesape nak order atau try leh lah kontek saya ek... kalo korang tak bape percaya korang leh tgk kat facebook pengasasnya sendiri di  http://www.facebook.com/pages/Sf-Beauty-Kota-Bharu ...

kat bawah nim saya letak gambo testimoni2 yang berjaya dalam penggunaan SF BEAUTY....


SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa. Sf beauty merupakan produk daripada Kelantan yang dijual secara perseorangan. 

Ia tidak dijual di mana-mana kedai atau salon kecantikan. Namun keberkesanannya membuatkan permintaan semakin tinggi saban hari. Mengikut pengasas produk, kini permintaan mencecah 1500 set untuk setiap minggu. Sf beauty boleh didapati melalui pengedar yang sah dan juga boleh diberi secara online melalui kami. Jangan risau berkenaan status KKM dan ketulenanya, kerana kami merupakan stokis utama SF beauty di bawah seliaan pengasas sendiri. Mengandungi Vitamin E utk merawat muka dengan menghilangkan jerawat,jeragat,bekas jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit muka anda. (bagi yang kulit berjeragat dan pigmentasi sangat lah di syorkan) Anda tidak perlu meraguinya kerana tiada bahan merbahaya dalam produk ini. Boleh semak status kkm dengan Biro Pengawalan Farmaseutikal. SF beauty Soap : NOT 110600593KSF Day Cream : NOT 110600594KSF Night Cream: NOT 110600595K Day Cream - diperbuat daripada tumbuhan semulajadi spt kunyit dan tumbuhan pergunungan Night Cream - diperbuat daripada temulawak Beauty Soap - perbuat daripada ekstrak buah-buahan dan campuran madu. 

Panduan Penggunaan - cuci muka dengan sabun 2 kali sehari- gunakan krim malam pada malam hari- gunakan krim siang pada siang hari(sbg pelindung uv) jika awal penggunaan muka terasa pedih, hentikan penggunaan krim malam tetapi teruskan dengan krim siang dan sabun. selepas 2,3 hari gunakan semula krim malam. Antara kesan awal yang biasa ialah rasa gatal di tempat yang bermasalah dan pengeluaran minyak berlebihan(biasanya kesan ini hanya sementara dan akan beransur kurang). Kadang kala bagi kulit yang kurang mendapat penjagaan sebelumnya akan berlaku sedikit penggelupasan HALUS di bahagian bermasalah. Berapa lama kesan??1- 3 minggu sudah nampak kesanya. kulit akan mendapat kelembapan semulajadi. Produk ini tidak MENIPISKAN dan MEMERAHKAN kulit muka . Ia membersih kulit secara SEMULAJADI

0 comments: